Regali za klet - kovinski regali so najboljša rešitev

Regali in police iz kovine predstavljajo najboljšo rešitev za vašo klet, shrambo, garažo, delavnico, pa tudi za pisarno, saj omogočajo optimalno izrabo prostora ter pregledno in urejeno skladiščenje. Najbolje jih je postaviti od vrha do tal in od stene do stene. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo vedno zlahka našli. Zato vam v podjetju Zak d.o.o. že več kot 20 let nudimo kar najbolj celostno ponudbo kovinske poslovne opreme, ki zajema področja varovanja in arhiviranja ter dnevnega shranjevanja dokumentacije. Našo pestro ponudbo sestavljajo:

Ponudba kovinskega pohištva od protivlomnih omar do regalov in polic za skladišča

Kovinske police za shrambo trpežne in vzdržljive

Kovinske police za shrambo so trpežne in vzdržljive, predvsem pa higienične in enostavne za vzdrževanje. Prah in umazanijo samo obrišemo s suho ali mokro krpo. Kovinske police za shrambo so na voljo v poljubnih širinah in globinah, primerne so za različne obremenitve, lahko so pocinkane ali barvane. Police v cinkani verziji so vedno na zalogi in vam jih lahko dobavimo v nekaj dneh po naročilu.
Arhivski kovinski regali za klet so lahko tudi barvani. Lepo in funkcionalno oblikovani sestavni deli omogočajo enostavno in hitro sestavo regala, zaradi obilice možnosti sestavljanja pa so zelo priljubljeni. Standardni sestavni deli omogočajo različno gostoto postavitve polic.
Okvir sestavljajo stebri C profila. Police so izdelane iz jekla najvišje kakovosti, možna je tudi dodatna ojačitev za večje obremenitve - uporaba križev. Regali za klet in shrambo lahko imajo odprte stranice, po želji lahko stranice in zadnjo steno tudi zapremo. Arhivski regali za klet in shrambo bodo bolj trdni, če jih bomo pritrdili v steno ali pa povezali med seboj.


Kovinski regali za kletipremični arhivski kovinski regali


Rabljeni skladiščni regali za klet ali shrambo za srednje obremenitve

Našo ponudbo dopolnjujejo tudi skladiščni regali različnih dimenzij, ki pa so malo rabljeni in zato tudi na voljo po do 50% znižani ceni. Sestavljivi polični regali so močni, stabilni in prilagodljivi ter jih lahko med seboj povežemo. Okvir regala sestavljajo jekleni stebri z režami na razdalji 25 milimetrov, med seboj pa so stebri povezani s prečniki in diagonalami, ki so vertikalno pritrjeni z jeklenimi vijaki. Nosilnost police je do 300 kilogramov. Višina regala je od 2 do 2,4 metra, medtem ko je globina polic lahko 40, 50 ali 80 centimetrov, širina pa 1, 1,2 ali 1,4 metra. Vabljeni!

0
 Advanced issue found