Ugodne cene kovinskih garderobnih omar kakovostnih materialov


Garderobne omare ZAK d.o.o. so zasnovane za optimalno funkcionalnost in izkoristek prostora, kar bistveno olajša in uredi shranjevanje predmetov bodisi v izobraževalnih ustanovah ali na delovnem mestu. Poleg nizkih cen kovinskih garderobnih omar vam zagotavljamo tudi optimalno kakovost le teh. Obiščite nas in se prepričajte!

Kovinska garderobna omara cenaGarderobne omare


Varno shranjevanje v kovinskih garderobnih omarah

Ste že razmišljali, kje bi lahko dobili ugodne cene kovinskih garderobnih omar za vaš objekt? Brez skrbi! Smo pravi naslov za vas, saj imamo najugodnejše cene kovinskih garderobnih omar daleč naokrog.
Garderobne omare po navadi najdemo predvsem v šolah, vrtcih in športnih objektih, kjer zagotavljajo varno in enostavno shranjevanje osebnih predmetov. Ne smemo pa pozabiti na garderobne omarice za zaposlene, ki se veliko uporabljajo na delovnih mestih in so prav tako nepogrešljive. Kovinske garderobne omare ugodnih cen so narejene iz najboljših in najtrpežnejših materialov po vseh standardih in zahtevah, kar je zelo pomembno za zagotavljanje varnosti.

Garderobne omare za šole in vrtce

Garderobne omare za šole in vrtceZačetek novega šolskega leta prinaša nova pričakovanja in nova znanja učencev, prav tako pa se veselijo novih zabavnih izkušenj skupaj s svojimi sošolci. Vsak otrok pa se mora, preden vstopi v razred, nekje tudi preobleči in odložiti svoja vrhnja oblačila in pripraviti svoje šolske potrebščine. V naši ponudbi lahko najdete kvalitetne garderobne omare za šole z dolgo življenjsko dobo. Garderobne omare so opremljene z obešalnikom in policami, obenem pa se lahko zaklenejo tudi s cilindrično ključavnico. Naše šolske omare so trpežne, trdne in varne, zato verjamemo, da bodo izpolnile najvišje zahteve za shranjevanje predmetov. Z različnimi barvami in dimenzijami garderobne omare predstavljajo dodaten prostor za shranjevanje šolskega pribora in oblačil učencev. Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte za več informacij – naši strokovnjaki z veseljem pomagajo pri izbiri pravega sloga in postavitev omaric za šolske in predšolske otroke.


Pestra ponudba garderobnih omar

Pri nas lahko izbirate med pestro ponudbo kovinskih garderobnih omar po ugodnih cenah. Poleg garderobnih omaric za zaposlene ponujamo tudi garderobne omare za šole in garderobne omare za delavnice. Garderobne omare so lahko narejene po meri in izključno po vaših željah in potrebah. Cenik kovinskih garderobnih omar lahko dobite na naši spletni strani, kjer je tudi podrobno predstavljena naša pestra ponudba kovinskih garderobnih omar po najugodnejših cenah.
Poleg kovinskih garderobnih omaric ponujamo tudi drugo kovinsko pohištvo, kot so arhivske omare, trezorji in drugo kovinsko pohištvo za razne delavnice, zdravstvene ustanove in pisarne. Za dodatne informacije smo vam na voljo na naši spletni strani ali pa nas obiščite v našem razstavnem prostoru. Veselimo se sodelovanja z vami!

NE SPREGLEJTE OMARE ZA ORODJE