Ognjevarne omare za učinkovito shranjevanje


Ste se kdaj spraševali, kako bi lahko končali vaši pomembni dokumenti in predmeti v primeru požara? Kaj bi naredili, če bi za vedno izgubili pomembne dokumente? Brez skrbi! Z našimi ognjevarnimi omarami se to ne bo zgodilo! Nizke cene ognjevarnih omar so pri nas zagotovljene. Poleg kakovostni ognjevarnih omar lahko pri nas dobite tudi drugo kovinsko pohištvo, kot so kovinske garderobne omarice, kovinske predalnike in druge varnostne omare, kot so trezorji.

UGODNE CENE OMAR ZA ORODJE


Arhivske ognjevarne omare


Ognjevarna omaraNaše arhivske omare niso samo protivlomne, ampak tudi ognjevarne. Ognjevarne arhivske omare so namenjene predvsem shranjevanju vseh vrst raznega arhivskega gradiva, kot so razni dokumenti, poročila in pogodbe ali pa drugih pomembnih predmetov, ki ne bi smeli priti v roke vsakomur. Da bi vam omogočili optimalno zaščito vaših pomembnih dokumentov smo v podjetju ZAK d.o.o. razvili posebno kakovostne ognjevarne omare. Naše ognjevarne omare so narejene izključno iz najkakovostnejših materialov, izdelujemo jih po najvišjih evropskih standardih kakovosti. Naši izdelki so okolju prijazni, cene ognjevarnih omar pa so zelo ugodne.
Poleg kovinskih ognjevarnih omar ponujamo tudi druge varnostne omare in trezorje, ki so primerni tako za pisarne, finančne ustanove, bolnišnice, izobraževalne ustanove kot tudi za muzeje in arhive. Ognjevarne omare so na voljo z eno ali dvo krilnimi vrati, rolo ali drsnimi vrati. Cenik ognjevarnih omar je na voljo na naši spletni strani.


Ognjevarna omara cenaUgodne cene ognjevarnih omar


Pri nas vam nudimo najugodnejše cene ognjevarnih omar daleč naokrog. Izbirate lahko med arhivskimi ognjevarnimi omarami različnih dimenzij, barv in modelov. Z veseljem se bomo tudi prilagodili vašim željam in potrebam ter vam po potrebi tudi svetovali. Cene ognjevarnih omar in drugih kovinskih izdelkov si lahko ogledate na naši spletni strani:http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-garderobe ali pa nas obiščete v razstavnih prostorih. Veselimo se sodelovanja z vami!