Nizke cene kovinskih garderobnih omar


Pri nas v podjetju ZAK d.o.o. si lahko zagotovite kakovostne in funkcionalne kovinske garderobne omare po odličnih cenah. Nudimo tudi možnost nakupa rabljenih kovinskih garderobnih omar. Pri nas lahko izbirate med različnimi modeli kovinskih garderobnih omar po najnižjih cenah. Nudimo tudi drugo kovinsko pohištvo po ugodnih cenah. Več informacij lahko dobite na naši spletni strani.

PREVERITE TUDI OMARE Z DRSNIMI VRATI


Pestra izbira različnih kovinskih garderobnih omar po ugodnih cenah


Kovinska garderobna omara cenaKovinske omare vam zagotavljajo optimalno funkcionalnost in trpežnost, hkrati pa omogočajo največji izkoristek prostora. Kovinske garderobne omare po ugodnih cenah se najpogosteje najdejo v šolah, vrtcih in raznih športnih objektih, saj se v njih lahko varno in enostavno shranjuje osebne predmete. Pri nas lahko poleg novih omar dobite tudi rabljene kovinske garderobne omare. Kovinske omare so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in varnost samih omaric. Na voljo so različni modeli kovinskih garderobnih omar ugodnih cen, po želji jih prilagodimo vašim željam. Pri nas so na voljo tudi rabljene kovinske garderobne omare. Cenik kovinskih garderobnih omar je na voljo na naši spletni strani. Za več informacij nas lahko obiščete v razstavnih prostorih ali pa si oglejte pestro ponudbo na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi rabljene kovinske garderobne omare.


kovinske omareOdlične cene kovinskih omar za vse uporabe


V podjetju ZAK d.o.o. vam nudimo tudi arhivske kovinske omare za učinkovito shranjevanje arhivskega gradiva in drugih pomembnih dokumentov ter predmetov. Nudimo tudi razne kovinske regale, varnostne omare in trezorje, ki jih lahko uporabljate v pisarnah, finančnih ustanovah, trgovinah in drugih objektih. Na voljo so tudi razne kombinirane kartotečne omare, podmizni predalniki in omarice za prenosne računalnike. Dodatne informacije o cenah kovinskih garderobnih omar in rabljenih kovinskih garderobnih omarah lahko dobite na naši spletni strani:http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-garderobe/garderobne-omare-za-solske-in-predsolske-otroke ali v našem razstavnem prostoru.