Omara za čevlje - kvalitetna, praktična in lepa na pogled

omare za čevlje cene
Podjetje Zak d.o.o., ki je na trgu od leta 1991 je pravi naslov, v kolikor želite kvalitetno omaro za čevlje. Ukvarjamo se s kovinsko poslovno opremo, ki zajema varovanje in arhiviranje, dnevno shranjevanje dokumentacije in drugih medijev, obenem pa nudimo tudi garderobne omare in omare za čevlje. Naši izdelki so primerni tako za različne državne ustanove (šole, muzeje, bolnišnice, knjižnice) in športne ustanove, obenem pa imate lahko omarico za čevlje tudi doma ali v delavnici za vaše zaposlene. Izbirate lahko med omaro za čevlje z navadnimi vrati ali pa se odločite za omaro z drsečimi vrati.


omara za čevlje cenaOmara za čevlje je primerna za zaposlene na delovnem mestu ali za vaš dom


Vse omare za čevlje v našem podjetju so narejene iz kovine, kar zagotavlja izjemno kvaliteto omare za čevlje, trdnost in dolgo obstojnost, obenem pa lahko kovinske omare prebarvamo v barvo, ki se prilagaja prostoru, kjer je omarica za čevlje postavljena. Ker poleg praktičnosti, omara za čevlje popestri prostor, jo lahko imamo doma v stanovanju, ali pa jo imamo v delavnicah oz. na drugih delovnih mestih za naše zaposlene, da se lahko pred začetkom službe preobujejo. Omarice za čevlje lahko po želji naredimo na ključ in s tem zagotovimo našim zaposlenih potrebno varnost.


Omare za čevlje na voljo v različnih velikostih


V podjetju Zak imamo v ponudbi različne omare za čevlje različnih velikosti in tako lahko izpolnemo želje vsakemu kupcu. Velikost omar za čevlje je seveda odvisna od števila ljudi, ki uporablja omaro oz. od števila obuval, ki jih imate. V kolikor ne želite velike omare za čevlje, so vam na voljo majhne omarice za čevlje za zgolj nekaj obuval. Takšna omarica ne zasede veliko prostora in je zato odlična izbira v majhni sobi ali stanovanju. Nudimo tudi omare z drsnimi vrati. Obiščite nas in se prepričajte.

GARDEROBNA OMARA S PREDELNO STENO

PALETNI REGALI CENA