Kovinske omare za delavnice – za dobro organizirano orodje

Kovinske omare za delavnice so v teh prostorih nepogrešljive, če želite imeti orodje, aparate in vse ostale pripomočke za delo dobro organizirane. Pomembna pa ni le organizacija, temveč je dobrodošlo, da v vsakem trenutku veste, kje se kakšna stvar nahaja. 

Kovinske omare za orodje boste našli tako v domačih delavnicah, kot v velikih delovnih halah, saj si niti ljubiteljski mojstri, niti profesionalci, dela brez njih ne znajo predstavljati. Njihova prednost sta dolga življenjska doba in trpežnost materiala iz katerega so izdelane. Kovinske omare za delavnice so enostavne za čiščenje in vzdrževanje, police v njih pa je mogoče nastavljati po želji in prilagajati trenutnim potrebam za shranjevanje.

V podjetju Zak d. o. o., lahko za vas izdelamo kovinske omare za orodje po meri, kar je še dodatna prednost ko se odločate za nakup.

Kovinske omare za arhiv – pestra ponudba različnega kovinskega pohištva

Tako kot v delavnicah, je tudi v pisarnah nemogoče dobro delati če oprema ni kvalitetna in funkcionalna. Zato so kovinske omare za arhiv, na takšnih delovnih mestih praktično nepogrešljive. V ponudbi lahko najdete najrazličnejše modele, barve in tipe kovinskih omar za arhiv (tudi premičnih), predalnikov, regalov…, ki jih z veseljem prilagodimo našim strankam.