Skladiščna oprema za učinkovito skladiščno poslovanje

Skladiščna oprema znatno vpliva na to, kako uspešno in učinkovito je skladiščno poslovanje. V podjetju Zak d.o.o. se dobro zavedamo, da je uspeh poslovanja odvisen tudi od preglednosti in urejenosti skladiščnega prostora in pisarne, zato vam ponujamo kakovostne rešitve za čim bolj funkcionalno in učinkovito skladiščno poslovanje in skladiščenje blaga.
Skladiščna oprema je izdelana iz kakovostnih materialov ter v skladu z direktivami in varnostnimi predpisi EU. Skladiščna oprema je primerna na splošno za vsa skladišča, pa tudi za pisarne, banke, trgovine, bolnišnice, knjižnice, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Našo ponudbo sestavljajo:

  • skladiščni regali: premični, paletni in konzolni;
  • skladiščne police;
  • arhivske omare in predalniki za pisarno, delavnico in garderobe;
  • varnostne omare in trezorji.

Skladiščni regali najbolj primerni za skladiščenje blaga

Skladiščna oprema in blagoSkladiščno poslovanje obsega več področij dela: prevzem, namestitev, skladiščenje, čuvanje in izdajanje materiala ter vodenje evidenc. Urejeno okolje v skladišču ali pisarni ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, jo bomo vedno zlahka našli. Za urejeno okolje bo poskrbela ustrezno izbrana skladiščna oprema. Kakšne skladiščne regale ali police bomo izbrali, pa je odvisno predvsem od vrste, količine in obrata skladiščenega blaga, velikosti skladiščnega prostora ter poteka transportnih poti.
Kovinski polični regali so s svojo stabilnostjo, trpežnostjo in robustnostjo najbolj primerni za skladiščenje blaga, saj morajo dolgo časa prenašati zelo velike obremenitve. Za srednje težko in težko kosovno blago so bolj primerni paletni regali. Gre za najbolj razširjen način skladiščenja materiala, saj so primerni tako za potrebe manjših skladišč kot za potrebe velikih distribucijskih centrov. Konzolni regali so idealni za shranjevanje podolgovatega materiala, kot so deske, palice in cevi. Premični regali pa predstavljajo poseben sistem, izdelan za trajnejše skladiščenje palet ali ostalega težkega blaga. Regali so nameščeni na premične podstavke, ki se premikajo po tirnicah, vgrajenih v tla skladiščnega prostora.
Za varno in urejeno shranjevanje dokumentov in ostalega materiala v skladiščih, pisarnah in delavnicah so na voljo tudi kovinske arhivske omare in predalniki. Kovinska skladiščna oprema pa je primerna tudi za shranjevanje vrednejših stvari. V ta namen so na voljo tudi varnostne omare in trezorji.

Kakovostna kovinska skladiščna oprema Zak vam bo olajšala skladiščno poslovanje. Skladiščenje blaga še nikoli ni bilo tako enostavno. Vabljeni na našo spletno stran!

Zak d.o.o. | Skladiščna oprema za enostavno in cenovno ugodno skladiščenje in arhiviranje - povezave do naše spletne strani: