Omare za orodje za urejeno in pregledno shranjevanje vseh vrst orodja

Omare za orodje so poleg delavniških miz in predalnikov zagotovo najpomembnejši kos pohištva v naših delavnicah. Urejeno okolje ni pomembno le zaradi videza, temveč tudi iz povsem praktičnih razlogov. Če je vsaka stvar na svojem mestu, jo bomo lahko vedno našli. Orodna omara nam omogoča urejeno in pregledno shranjevanje ter enostaven dostop do orodja.
Kot specialist za kovinsko poslovno opremo, ki zajema področja varovanja in arhiviranja, dnevnega shranjevanja dokumentacije in drugih medijev, vam podjetje Zak d.o.o. ponuja različne rešitve: kovinske omare za orodje in predalnike za delavnice, npr. omare za orodje, pisarniške in skladiščne regale ter varnostne omare in trezorje. Kovinsko pohištvo je primerno na splošno za vse pisarne, banke in finančne ustanove, trgovine, delavnice, bolnišnice, knjižnice, skladišča, šole, arhive, muzeje, druge državne ustanove in športne organizacije. Za vašo delavnico vam nudimo celovito ponudbo, stalno zalogo in kratek dobavni rok. Ponašamo se s kakovostnimi materiali in izdelavo, skladnostjo izdelkov z direktivami in varnostnimi predpisi EU, z veliko izbiro in ugodnimi cenami, nudimo pa vam tudi načrtovanje in svetovanje.

Omare za orodje z eno- ali dvokrilnimi vrati

Omare za orodje za delavnicoKovinsko pohištvo se pretežno uporablja takrat, kadar potrebujemo vzdržljiv prostor, v katerem želimo nekaj zaščiti. Enostavno kovinsko pohištvo za delavnice v obliki polic in samostoječih polic je zaradi možnosti različnega sestavljanja zelo priljubljeno - ne samo za delavnice, ampak tudi za pisarne, garderobe in čistila. Prav tako je izjemno uporabno v zdravstvu.
V podjetju Zak d.o.o. izdelujemo različno kovinsko pohištvo za delavnice: delavniške mize, delavniške predalnike, delavne vozičke ter delavniške omare za orodje z eno- ali dvokrilnimi vrati. Kovinska orodna omara z vrati bo v vašo delavnico vnesla red. Na voljo so različne kombinacije, pri izbiri ustrezne orodne omare za vašo delavnico pa vam bo pomagalo naše strokovno usposobljeno osebje. Pomagali vam bomo tudi pri načrtovanju optimalne postavitve ostalih elementov v vaši delavnici. Tako boste lahko brez večjih težav izbrali pravo omaro in ustrezno dodatno opremo. Izberete lahko perforirano ploščo z nastavki za orodje, zabojčke za odlaganje orodja ali pa izvlečne predale. Police so prilagodljive do 25 milimetrov, njihova nosilnost pa je 60 kilogramov. Površina na vrhu omare za delavnico je še dodatno zaščitena.
Med kovinsko pohištvo za delavnice spadajo tudi delavniške kovinske omare za računalnike v različnih izvedbah, ki predstavljajo odlično rešitev za shranjevanje industrijskih računalnikov v proizvodnjah.

Naj naše kovinsko pohištvo za delavnice, bodisi omare za orodje bodisi delavniške mize in predalniki, vašo delavnico spremeni v urejeno in prijetno delovno okolje. Vabljeni!

Zak d.o.o. | Kakovostna in ugodna kovinska poslovna oprema za vsako delavnico - povezave do naše spletne strani: