Pestra izbira ugodnih garderobnih omar

Ali se sprašujete, kje bi lahko dobili ugodne in kakovoste kovinske garderobne omarice za zaposlene v vašem podjetju? Mi smo pravi odgovor za vas! V podjetju ZAK d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro kakovostnih kovinskih garderobnih omar iz trpežnih materialov po ugodnih cenah. Vse, kar morate narediti je, da si ogledate našo pestro ponudbo garderobnih omar na spletni strani ali nas obiščete v našem razstavnem salonu.

Garderobna omaraGarderobna omara


Trpežne kovinske garderobne omarice za zaposlene

Kovinske garderobne omarice za zaposlene so narejene iz trpežnih in kakovostnih materialov, v katerih lahko varno, enostavno in učinkovito shranite svoje osebne predmete ali oblačila. V garderobnih omaricah za zaposlene lahko tako slednji varno in higienično shranijo svoja oblačila, ne da bi se pri tem mešala. Garderobne omare so izdelane kakovostno ter v skladu z vsemi evropskimi standardi. Poleg garderobnih omaric za zaposlene vam nudimo tudi garderobne omare za delavnice in drugo kovinsko pohištvo, kot so predalniki in arhivske omare. Cene kovinskih garderobnnih omar in drugega kovinskega pohištva lahko najdete na naši spletni strani.

UGODNE CENE SKLADIŠČNIH POLIC


Garderobne omare različnih dimenzij in oblik

Garderobne omare so na voljo v različnih oblikah, barvah ali dimenzijah. Naročite jih lahko z več deljenimi vrati, s predelno steno ali katero koli drugo notranjo razdelitvijo. Na voljo so tudi garderobne omare z drsnimi vrati, ki jih lahko izberete sami. Cenik garderobnih omar z raznimi dodatki in drugimi izboljšavami je na voljo na naši spletni strani.
Poleg garderobnih omar imate pri nas tudi možnost nakupa trezorjev, varnostnih omar, pisarniških polic in omar, kovinskih omaric in arhivskih omar. Vse kovinske omare in druga oprema je izdelana v skladu z najvišljimi evropskimi standardi in je okolju prijazna. Več o dodatni ponudbi lahko najdete na spletni strani ali nas obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri idealnega izdelka.
Omara za delavnico

Garderobne omare za popolno delavnico

Eden pogostih neprijetnosti pri delu v delavnici je, ko ne najdemo orodij, ki jih nujno potrebujemo. Iskanje pravega ključa ali izvijača po neurejenih omarah, ki so polne različne opeme in pripomočkov, nam lahko vzame precej časa in povzroči veliko nepotrebne napetosti. Najboljša rešitev za probleme z organiziranostjo delavnice bi lahko rešili z garderobnimi omarami za delavnice. S tem boste prihranili tudi veliko prostora, saj bodo globoke omare vsebovale več stvari, obenem pa boste vedeli, kje iskati. Predlagamo, da pred nakupom omare za delavnice načrtujete tudi postavitev shranjenega orodja. V bližini tal je najbolje hraniti težje predmete, pogosto uporabljena orodja pa spadajo v višino pasu ali oči, za hiter in enostaven dostop.