Pestra izbira ugodnih garderobnih omar


Ali se sprašujete, kje bi lahko dobili ugodne in kakovoste kovinske garderobne omarice za zaposlene v vašem podjetju? Mi smo pravi odgovor za vas!
V podjetju ZAK d.o.o. vam ponujamo pestro izbiro kakovostnih kovinskih garderobnih omar iz trpežnih materialov po ugodnih cenah. Vse, kar morate narediti je, da si ogledate našo pestro ponudbo garderobnih omar na spletni strani ali nas obiščete v našem razstavnem salonu.

UGODNE CENE SKLADIŠČNIH POLIC


Trpežne kovinske garderobne omarice za zaposlene


Kovinske garderobne omarice za zaposlene so narejene iz trpežnih in kakovostnih materialov, v katerih lahko varno, enostavno in učinkovito shranite svoje osebne predmete ali oblačila. V garderobnih omaricah za zaposlene lahko tako slednji varno in higienično shranijo svoja oblačila, ne da bi se pri tem mešala. Garderobne omare so izdelane kakovostno ter v skladu z vsemi evropskimi standardi. Poleg garderobnih omaric za zaposlene vam nudimo tudi garderobne omare za delavnice in drugo kovinsko pohištvo, kot so predalniki in arhivske omare. Cene kovinskih garderobnnih omar in drugega kovinskega pohištva lahko najdete na naši spletni strani.

Garderobna omaraGarderobna omara


Garderobne omare različnih dimenzij in oblik


Garderobne omare so na voljo v različnih oblikah, barvah ali dimenzijah. Naročite jih lahko z več deljenimi vrati, s predelno steno ali katero koli drugo notranjo razdelitvijo. Na voljo so tudi garderobne omare z drsnimi vrati, ki jih lahko izberete sami. Cenik garderobnih omar z raznimi dodatki in drugimi izboljšavami je na voljo na naši spletni strani.
Poleg garderobnih omar imate pri nas tudi možnost nakupa trezorjev, varnostnih omar, pisarniških polic in omar, kovinskih omaric in arhivskih omar. Vse kovinske omare in druga oprema je izdelana v skladu z najvišljimi evropskimi standardi in je okolju prijazna. Več o dodatni ponudbi lahko najdete na spletni strani:http://zak.si/katalog/barvne-palete ali nas obiščete v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri idealnega izdelka.