Ne spreglejte akcije omar z drsnimi vrati!


Omare z drsnimi vrati zagotavljajo funkcionalnost in estetski izgled. Zaradi svojih minimalističnih linij se lahko zlahka zlijejo prav v vsako pisarniško, delovno ali stanovanjsko okolje. Pri ZAK d.o.o. se ukvarjamo s prodajo kovinske poslovne opreme, ki jo zagotavljamo po ugodnih cenah. Za vas smo pripravili izjemne akcije omar z drsnimi vrati različnih dimenzij in modelov.


Omare z drsnimi vrati za vsak okus


Nudimo poceni omare z drsnimi vrati, ki so narejene iz robustne kovine in zagotavljajo veliko nosilnost. So v skladu z vsemi najvišjimi evropskimi standardi, lahko pa se zanesete tudi na našo tradicijo, saj smo na slovenskem trgu prisotni že dve desetletji in pol. V naši pestri ponudbi najdete:

  • Garderobne omare z drsnimi vrati: nudimo vam omare za športne dejavnosti, gasilce, šolske in predšolske otroke in več. Izbirate lahko med omarami z MDF vrati, deljenimi vrati, predelno steno, itd.
  • Nizke ali visoke omare z drsnimi vrati: poleg običajnih barv vam po naročilu zagotovimo tudi izbiro drugih barv.

Naša ekskluzivna akcija omar z drsnimi vrati vam med drugim ponuja tudi serijo SBM s cilindrično ključavnico. Nudimo vam tako omare, ki so idealne za majhne prostore kot tudi večje omare.

poceni omara z drsnimi vratiomare z drsnimi vrati


Bogate reference in tradicija vredna zaupanja


Naše omare z drsnimi vrati so izbrala že mnoga priznana podjetja in insitucije po vsej državi. Od športnih društev, študentskih domov, številnih zdravstvenih domov in zasebnih ordinacij, pa do univerz in zavodov - nad našimi produkti se navdušujejo prav vsi! Prepričani smo, da lahko zaradi bogate tradicije in dolgega seznama referenc, ki je na voljo tudi na naši spletni strani, tudi vam ponudimo cenovno ugodno in kakovostno rešitev!

V NAŠI PONUDBI TUDI KOVINSKE OMARE PO NAROČILUPreverite našo spletno stran ali obiščite naše razstavne prostore v Ljubljani, kjer lahko bogato ponudbo preverite tudi v živo (nudimo tudi ognjevarne omare, omare za orodje in drugo)! Ne zamudite akcije omar z drsnimi vrati in si zagotovite optimalno kakovost za izjemno ugodno ceno! Za ogled celotne ponudbe obiščite našo spletno stran: http://zak.si/katalog/kovinsko-pohistvo/za-pisarne