Ponujamo vam poceni skladiščne regale

Skladiščni regali so idealna rešitev za vse vrste in velikosti skladišč. Ker se jih lahko sestavlja in prilagaja potrebam, lahko vsak prostor izkoristite optimalno. V prostoru vam regali lahko omogočijo tudi do 60% več shranjevalnih površin. V podjetju Zak vam nudimo poceni skladiščne regale vseh vrst. V široki ponudbi kovinskega pohištva boste našli arhivske, konzolne, paletne in premične regale.

Značilnosti in razlike med regali:

  • arhivske regale, ki so namenjeni predvsem skladiščenju pisarniškega materiala,
  • paletne skladiščne regale, ki so močni ter robustni in se uporabljajo za skladiščenje paletnega blaga,
  • konzolne regale, ki so namenjeni skladiščenju dolgih predmetov,
  • premične regale , ki so namenjeni shranjevanju pomembne dokumentacije in
  • regale za večje obremenitve.

Za katerega od kovinskih skladiščnih regalov po ugodni ceni se boste odločili, je odvisno od potreb in velikosti prostora, ki ga imate za skladiščenje na voljo. Vsi regali se odlično prilagajajo prostoru in produktu, prostor naredijo večji in v njem ustvarijo red. Izdelki, ki so skladiščeni so lahko dostopni in jih po uporabi zlahka tudi pospravimo.

Paletni regali za skladišča po ugodni ceniKovinski regali za skladišče


Cena skladiščnih regalov

Cena skladiščnih regalov je odvisna od vrste regala in od dimenzij, ki jih izberete. Te so odvisne od tega, kakšno nosilnost mora skladiščni regal imeti in od dimenzij prostora, v katerem bo regal nameščen. Večja kot je nosilnost, masivnejši regal je za to potreben in posledično so tudi dimenzije okvirja večje. Cena skladiščnih regalov je odvisna tudi od vrste regalov, ki jih naročimo.

Velika prednost poceni kletnih regalov je tudi v tem, da so izjemno prilagodljivi prostoru, nastavljamo pa lahko tudi višino polic in s tem dosežemo idealen prostor, prilagojen skladiščenemu izdelku. Če želite regale kupiti še ceneje pa si oglejte razprodajo objavljeno na naši spletni strani. Tam boste našli številne kose kovinskega pohištva, den njimi tudi premične regale in regale z izvlečnimi okvirji.

Če potrebujete skladiščne regale, vam jih v podjetju Zak ponujamo po ugodni ceni. Ponudbo poceni skladiščnih regalov si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v poslovalnici. V primeru vprašanj smo vam na voljo na telefonski številki ali e-mail naslovu, ki ju najdete na naši spletni strani, kjer lahko preverite tudi akcijske cene skladiščnih regalov. Lahko pa nas obiščete v prodajalni in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.