PONUJAMO VAM POCENI SKLADIŠČNE REGALE


Skladiščni regali so idealna rešitev za prepolne prostore, saj prostor optimalno zapolnijo in v prostoru ustvarijo tudi do 60% več prostora, kot smo ga imeli prej. V podjetju Zak vam ponujamo poceni skladiščne regale. Ponujamo vam različne vrste poceni skladiščnih regalov:
- arhivske regale, ki so namenjeni predvsem skladiščenju pisarniškega materiala,
- paletne skladiščne regale, ki so močni ter robustni in se uporabljajo za skladiščenje paletnega blaga,
- konzolne regale, ki so namenjeni skladiščenju dolgih predmetov,
- premične regale , ki so namenjeni shranjevanju pomembne dokumentacije in
- regale za večje obremenitve.


Za katerega od poceni skladiščnih regalov se bomo odločili, je odvisno od naših potreb in velikosti prostora, ki ga imamo za skladiščenje na voljo. Vsi regali se odlično prilagajajo prostoru in produktu, prostor naredijo večji in v njem ustvarijo red. Izdelki, ki so skladiščeni so lahko dostopni in jih po uporabi zlahka tudi pospravimo.

skladiščni paletni regalipoceni paletni regali


CENA SKLADIŠČNIH REGALOV


Cena skladiščnih regalov je odvisna od vrste regala in od dimenzij, ki jih izberete. Te so odvisne od tega, kakšno nosilnost mora poceni skladščni regal imeti in od dimenzij prostora, v katerem bo regal nameščen. Večja kot je nosilnost, masivnejši regal je za to potreben in posledično so tudi dimenzije okvirja večje. Cena skladiščnih regalov je odvisna tudi od vrste regalov, ki jih naročimo.


Velika prednost poceni skladiščnih regalov je tudi v tem, da so izjemno prilagodljivi prostoru, nastavljamo pa lahko tudi višino polic in s tem dosežemo idealen prostor, prilagojen skladiščenemu izdelku.


Če potrebujete skladiščne regale, vam jih v podjetju Zak ponujamo po ugodni ceni. Ponudbo poceni skladiščnih regalov si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v poslovalnici. V primeru vprašanj smo vam na voljo na telefonski številki ali e-mail naslovu, ki ju najdete na naši spletni strani, kjer lahko preverite tudi akcijske cene skladiščnih regalov. Lahko pa nas obiščete v prodajalni in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

SKLADIŠČNA OPREMA PODJETJA ZAK