Garderobne omarice za varno shranjevanje

 

Garderobne omarice ZAK d.o.o. vam omogočajo optimalno funkcionalnost ter maksimalni izkoristek danega prostora. Trpežnih kovinskih garderobnih omar se vse pogosteje poslužujejo šole, vrtci in športne dvorane, saj vam zagotavljajo varno in enostavno shranjevanje želenih predmetov. V naši pestri ponudbi lahko izbirate med raznolikimi modeli, ustreznimi merami ter drugo specifiko kovinskega pohištva z ozirom na vaše lastne potrebe ter si tako zagotovite najustreznejše vrhunske kovinske garderobne omare po meri. Zagotavljamo vam vrhunsko kvaliteto materialov in izdelave posameznih garderobnim omaric v primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti pa vam vselej priskočimo na pomoč!

 

Pestra izbira kovinske garderobnih omaric

 

Kovinske garderobne omare lahko naročite z več deljenimi vrati, s predelno steno ali z drugačno notranjo razdelitvijo ter si tako za ugodno ceno zagotovite najprimernejše kovinsko pohištvo. Prav tako smo vam na voljo postavili možnost nakupa trezorjev in drugih varnostnih omar, omar za orodje v delavnici, številne druge omare po meri ter kvalitetnih dodatkov, kot so samostojne klopi. Izbrane garderobne kovinske omarice vam bomo kar se da hitro poslali na želen naslov, po vaši želji pa vam jih tudi natančno in hitro zmontiramo. Obiščite nas v naših razstavnih prostorih ter si oglejte pestro ponudbo visokokvalitetnih pisarniških in skladiščnih polic, omar z drsnimi vrati, kovinskih omaric ter drugih omar za učinkovito shranjevanje.

 

Garderobne kovinske omarice

 

Trpežne kovinske garderobne omare po meri

 

Vse kovinske omare z drsnimi vrati, skladiščne police, garderobne omarice ter druga oprema za varno shranjevanje v našem podjetju je izdelana v skladu z evropskimi varnostnimi predpisi ter je hkrati okolju prijazna. Pri vsakem nakupu in načrtovanju izgleda najustreznejše kovinske garderobne omare vam vselej z veseljem svetujem ter vam tako zagotovimo popolno zadovoljstvo z izbranim artiklom. Če torej iščete učinkovit in zanesljiv način shranjevanja osebnih stvari, so naše kovinske garderobne omarice najboljša rešitev za vas! Kontaktirajte nas ali pa se osebno oglasite v naši poslovalnici ter si izberite funkcionalne kovinske omarice v sklad z vašimi osebnimi predstavami!

 

ZAK inženiring d.o.o. | Velika izbira kvalitetnih garderobnih omaric - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Zak d.o.o.
Naslov
Triglavska ulica 61
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
040 297777
Seznam fraz
garderobne omarice, kovinske omarice, kovinske garderobne omare, kovinsko pohištvo, omare z drsnimi vrati
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA