Garderobne omarice za varno shranjevanje

Garderobne omarice ZAK d.o.o. vam omogočajo optimalno funkcionalnost ter maksimalni izkoristek danega prostora. Trpežnih kovinskih garderobnih omar se vse pogosteje poslužujejo šole, vrtci in športne dvorane, saj vam zagotavljajo varno in enostavno shranjevanje želenih predmetov. V naši pestri ponudbi lahko izbirate med raznolikimi modeli, ustreznimi merami ter drugo specifiko kovinskega pohištva z ozirom na vaše lastne potrebe ter si tako zagotovite najustreznejše vrhunske kovinske garderobne omare po meri. Zagotavljamo vam vrhunsko kvaliteto materialov in izdelave posameznih garderobnim omaric v primeru dodatnih vprašanj ali nejasnosti pa vam vselej priskočimo na pomoč!


Pestra izbira kovinske garderobnih omaric

Kovinske garderobne omare lahko naročite z več deljenimi vrati, s predelno steno ali z drugačno notranjo razdelitvijo ter si tako za ugodno ceno zagotovite najprimernejše kovinsko pohištvo. Prav tako smo vam na voljo postavili možnost nakupa trezorjev in drugih varnostnih omar, omar za orodje v delavnici, številne druge omare po meri ter kvalitetnih dodatkov, kot so samostojne klopi. Izbrane garderobne kovinske omarice vam bomo kar se da hitro poslali na želen naslov, po vaši želji pa vam jih tudi natančno in hitro zmontiramo. Obiščite nas v naših razstavnih prostorih ter si oglejte pestro ponudbo visokokvalitetnih pisarniških in skladiščnih polic, omar z drsnimi vrati, kovinskih omaric ter drugih omar za učinkovito shranjevanje.

Garderobne kovinske omarice


Trpežne kovinske garderobne omare po meri

Vse kovinske omare z drsnimi vrati, skladiščne police, garderobne omarice ter druga oprema za varno shranjevanje v našem podjetju je izdelana v skladu z evropskimi varnostnimi predpisi ter je hkrati okolju prijazna. Pri vsakem nakupu in načrtovanju izgleda najustreznejše kovinske garderobne omare vam vselej z veseljem svetujem ter vam tako zagotovimo popolno zadovoljstvo z izbranim artiklom. Če torej iščete učinkovit in zanesljiv način shranjevanja osebnih stvari, so naše kovinske garderobne omarice najboljša rešitev za vas! Kontaktirajte nas ali pa se osebno oglasite v naši poslovalnici ter si izberite funkcionalne kovinske omarice v sklad z vašimi osebnimi predstavami!


Kje in kdaj uporabiti kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo se najpogosteje v poslovnih prostorih. Kovinske omare se uporabljajo v pisarnah, skladiščih, delavnicah, šolah, preoblačilnicah športnih dvoran in v arhivih. Vsaka od naštetih ustanov redno uporablja kovinsko pohištvo. Kovinske omare prilagodimo potrebam. Prav gotovo so v skladiščih najbolj uporabni kovinski regali. Za pisarne se najpogosteje kupuje kovinske predalnike ali omare ki so požarno varne. Za šole in športne objete se dobavlja kovinske omarice, primerne za shranjevanje oblačil in osebnih premetov, medtem ko v arhivih uporabljajo premične arhivske omare.