Zaščitna delovna oblačila vam nudijo varnost in udobje

Zaščitna delovna oblačila za vse vremenske pogoje in vse vrste opravil

Podjetje Trgos d.o.o. se že 25 let ukvarja s prodajo najrazličnejših izdelkov za varnost pri delu. Verjamemo, da je občutek, da je človek med delom zavarovan pred nevarnostmi zelo pomemben. Zato vam v naši bogati ponudbi ponujamo pestro izbiro zaščitnih pripomočkov, zaščitnih delovnih oblačil in obutve.

 

Vrste zaščitnih delovnih oblačil

V naši ponudbi, ki je na voljo za ogled na naši spletni strani, boste tako našli:

  • delovne zaščitne kombinezone (s kapuco ali brez)
  • visokovidljivostna / vidna delovna oblačila (jakne, kombinezone, brezrokavnike v različnih, dobro vidnih barvah z odsevniki)
  • jakne
  • brezrokavnike
  • delovne hlače (z naramnicami ali brez)
  • bluze, majice in plašče
 

Poleg tega dobite v ponudbi tudi primerne delovne čevlje (visoke ali nizke), škornje ali natikače, ter dežna oblačila, ki vas varujejo v primeru slabega vremena.

 

 Zaščitna delovna oblačila

 

Varnost in zdravje pri delu sta pomembna

Kot vemo, se še posebej pri težjih fizičnih opravilih kot so npr. rudarjenje ali gradnja, rade pripetijo nesreče, ki predstavljajo hudo breme tako za delavca/delavko, njegovo/njeno družino kot tudi podjetje. Večino manjših nesreč je možno preprečiti z ustrezno opremljenostjo in zaščito tistega, ki delo opravlja. Za varnost na delovnem mestu naj bi poskrbelo podjetje, doma pa moramo za zaščito pri domačih opravilih poskrbeti sami. Nevarnosti ne podcenjujmo, saj lahko kaj hitro pride do nesreče. Investicija v zaščitna delovna oblačila, kot so delovni zaščitni kombinezoni, delovne hlače ali vidna delovna oblačila, je pravzaprav majhna v primerjavi s potencialno škodo ali nevarnostjo za zdravje, ki vedno preži na nas med delom.

 

Zavarujmo se in opravljajmo delo z večjim veseljem in prijetnim občutkom, da smo za delo ustrezno opremljeni. Naj zaščitna delovna oblačila postanejo nepogrešljiva pri vsakem malce težjem opravilu, ki ga opravljate.

 

Oglejte si našo ponudbo, v kateri boste zagotovo našli primerno zaščitno delovno oblačilo za svoje želje in zahteve. 

 

Trgos.si | Zaščitna delovna oblačila, vidna delovna oblačila, delovni zaščitni kombinezoni, delovne hlače –  povezave na našo stran:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Za Žago 5
4260 Bled
Delovni čas
pon - pet: 8h do 19h, sob: 8h do 12h
Spletna stran
E-pošta
(04) 531 72 10
(04) 531 72 14
(04) 531 72 15
Seznam fraz
Zaščitna delovna oblačila, Vidna delovna oblačila, Delovni zaščitni kombinezoni, Delovne hlače  
ZEMLJEVID