Široka ponudba delovnih čevljev in drugih zaščitnih oblačil - podjetje Trgos


V podjetju Trgos vam predstavljamo kvalitetno in široko ponudbo zaščitnih delovnih čevljev in delovnih zaščitnih oblačil. Zaščitna oblačila sestojijo iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki se ne trgajo in delavca ščitijo pred odrgninami in praskami. Tudi zaščitni delovni čevlji so kakovostni in udobni ter pri delu nudijo veliko mero varnosti. Oglejte si našo spletno trgovino in se prepričajte o širini ponudbe delovnih čevljev in delovnih zaščitnih oblačil ter ne spreglejte akcije, ki smo jo za vas pripravili v naši trgovini.


Delovni čevlji brez kapiceDelovni čevlji so kompaktni, trajni in udobni


Zaščitni delovni čevlji so kompaktni, izdelani so iz trpežnih materialov in delavca tako ščitijo pred udarci in praskami. Ker se delovni čevlji lahko pohvalijo z debelim in kompaktnim podplatom, delavca ščitijo pred vbodi, hkrati pa nudijo dober oprijem in delavca tako zaščitijo tudi pred zdrsi.


Zraven zaščitnih delovnih čevljev vam ponujamo tudi drugo delovno opremo


V podjetju Trgos vam zraven delovnih čevljev ponujamo tudi drugo delovno zaščito. Odločite se lahko za nakup delovnih oblačil, ki vam jih sešijemo tudi po meri delovna oblačila. Ponujamo pa vam tudi možnost nakupa druge zaščitne delovne opreme - zaščitnih rokavic, zaščitnih očal in drugih zaščitnih oblačil.


Vas zanima več o naši ponudbi? Oglejte si široko izbiro zaščitnih delovnih čevljev na naši spletni strani


Vas zanima več o ponudbi delovnih čevljevbrez kapice in drugih zaščitnih delovnih oblačil? Oglejte si našo spletno stranin se prepričajte o širini ponudbe delovnih oblačil in zaščitnih čevljev, ki vam jih ponujamo pri nas. Oglejte si akcijo moških delovnih kombinezonov in se odločite za nakup.

NE SPREGLEJTE VARNOSTNEGA PASU


Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici


V primeru vprašanj o zaščitnih delovnih čevljih smo vam zmeraj dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja in vam tako pomagali. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti delovnih zaščitnih čevljev in drugih oblačil prepričate na lastne oči.

delovna zaščita