Pošlji povpraševanje

Delovna obleka za zdravstvo – medicinske sestre, zdravnike in ostale zdravstvene delavce


Delovna obleka za zdravstvo je neke vrste prepoznavni znak vsake bolnišnice. Prav vsi nosijo delovna oblačila za zdravstvene delavce, ki pa se seveda med različnimi poklici razlikujejo. Delovna obleka za medicinske sestre je precej drugačna od delovne obleke za zdravnike, a zato nič manj pomembna.

Delovna obleka za zdravstvo je zelo pomembna iz več razlogov. Delovna oblačila za zdravstvene delavce morajo biti, ne glede na to kdo jih nosi, ustrezno oblikovana. Po eni strani se morajo čimbolj prilegati telesu, saj lahko le tako nudijo zaposlenim ustrezno udobje. Zdravstveni uslužbenci namreč na delovnem mestu preživijo ogromno ur, zato je naloga delodajalca, da poskrbi za njihovo maksimalno dobro počutje. Po drugi strani pa je zelo pomembno, da je delovna obleka za zdravstvo čimbolj kvalitetna in da izgleda čimbolj urejeno, saj mora videz uslužbencev pacientom vlivati zaupanje. Le lepo lična delovna obleka medicinske sestre ali zdravnika bo pacienta pred posegom pomirila.

Bolnišnice so sicer ustanove, kjer mora biti higiena res na zelo visokem nivoju. Z najemom delovnih oblek se vam ni potrebno ukvarjati z njihovim vzdrževanjem. V podjetju Lindstrom poskrbijo za ustrezno pranje, vrednost pH in doziranje ustrezne količine kemikalij za definfekcijo. Poleg tega na delovnih oblačilih za zdravstvo več čas izvajajo bakterijske teste in higienske preglede, kar pomeni, da je za higieno ustrezno poskrbljeno. Z rednim vzdrževanjem delovnih oblek (medicinskih sester ali drugih zdravstvenih uslužbencev) ne pride do morebitnih okužb, ki bi se sicer v bolnišničnem okolju hitro pojavile.