Čista in varna najeta delovna oblačila – delovne halje, jakne, majice, hlače

Delovne halje, delovne jakne in hlače ter druge kose oblačil lahko najamete pri podjetju Lindström, ki velja za enega večjih evropskih ponudnikov tekstilnih izdelkov za različne industrije in panoge. Certificirana delovna oblačila so izdelana iz vzdržljivih materialov, imajo dodane različne funkcionalne dodatke, predvsem pa nudijo zaščito in varnost na delovnem mestu, saj ustrezajo zakonskim predpisom in standardom, ki veljajo v določeni industriji. Uniforme in delovna oblačila so po kroju in velikosti prilagojena vsakemu zaposlenemu, pri čemer je mogoče dodati kakšen gumb in všiti žepe, kjer je to potrebno. S storitvijo najema svojim zaposlenim zagotovite, da bodo vedno imeli na voljo čiste, urejene, varne in udobne delovne halje, delovne jakne, hlače in druge kose oblek. Vi pa boste na ta način prihranili na času in denarju, saj izposoja ne zajema skritih in dolgoročnih stroškov, kot je to opazno, če bi delovna oblačila kupili in sami skrbeli za celoten proces čiščenja, vzdrževanja, logistike, skladiščenja in drugo.Delovna oblačila za varilce

Kako poteka najem za delovna oblačila?

Najprej ponudnik poskrbi za dobavo ustreznih oblek za vaše podjetje, pri čemer vsak zaposleni pomeri uniformo, zato da ponudnik lahko zagotovi prileganje po meri, kar je še posebej pomembno, če delujete v gostinstvu, hotelirstvu ali kateri drugi panogi, kjer imajo delavci nenehen stik s strankami. Delovna oblačila predstavljajo vašo blagovno znamko in odražajo profesionalnost in urejenost podjetja. V naslednjem delu ponudnik dostavi v vaše podjetje delovne halje, delovne jakne, delovne majice in druge naročene kose oblek. Od tu naprej se odvijajo ciklične storitve izposoje, pri čemer lahko delovna oblačila spremljate tudi preko online aplikacije eLindström, ki omogoča popoln nadzor nad naročili, zalogami in stroški. Ponudnik pa poskrbi za to, da so čiste in urejene delovne majice, hlače in drugi kosi oblek pravočasno dostavljeni v vaše podjetje. Najem vključuje tudi skladiščenje oblek glede na sezonske spremembe, logistiko med pralnico in vašim podjetjem ter vzdrževanje, popravila in zamenjavo poškodovanih uniform.

Delovna oblačila v standardnih in edinstvenih kolekcijah po meri

Delovna oblačila za trgovine

Podjetje Lindström z izpostavo v Logatcu je zasnovalo različne standardne kolekcije za določene industrije in panoge, kot je gostinstvo, hotelirstvo, živilsko predelovalna industrija ter zdravstvo. Na voljo so tudi delovne halje in delovne jakne za varilce, vzdrževalce, elektroinženirje ter delavce, ki potrebujejo v lahkih in srednje težkih industrijah ustrezno zaščito na delovnem mestu. Vsaka kolekcija je zasnovana tako, da nudi veliko mero udobja in funkcionalnosti glede na delovne zahteve in nevarnosti pri delu. Delovna oblačila za zdravstvene delavce in delavce v prehrambni industriji morajo biti higienično čista, zato da se odstranijo tudi patogene bakterije, ki lahko povzročijo navzkrižno kontaminacijo. To ponudnik doseže s posebnim postopkom industrijskega pranja. Lahko naročite tudi unikatna delovna oblačila, ki so povsem prilagojena vašemu podjetju, saj oblikovalski oddelek lahko ustvari celotno kolekcijo posebej za vaše potrebe in želje. Poleg najema delovnih oblačil podjetje Lindström nudi tudi najem zaščitnih mask za obraz, ki so namenjene za večkratno uporabo in jih podjetje čisti skupaj z dezinfekcijskimi postopki. Maske lahko na enak način najamete kot obleke.

Zaščitni delovni kombinezon in delovne jakne za varilce, elektroinženirje in vzdrževalce

Za izposojo so na voljo tudi delovne jakne in hlače, ki so primerne za različne industrije, kjer zaposleni delajo v težjih delovnih pogojih in je potrebno posebno pozornost nameniti varnosti pri delu. Na voljo so delovna oblačila, ki so zasnovana za delo pri zelo nizkih zunanjih temperaturah ter za delo ponoči, ko je slabša vidljivost. Najamete lahko tudi delovne halje, ki so primerne za opravljanje različnih vzdrževalnih del ter so glede zaščitnih lastnosti in funkcionalnih dodatkov ustrezne za delo v lahkih in srednje težkih industrijah. Na voljo so tudi delovne halje in drugi kosi oblek, ki so po standardih izdelave primerni za varilce in elektroinženirje, ki potrebujejo optimalno zaščito. Zaščitni delovni kombinezon ščiti pred toploto in plameni, obloki, kapljicami staljenega železa in drugo.