Pošlji povpraševanje

Delovne obleke in kombinezoni v najem


Delovne obleke so v mnogih industrijah obvezne, velikokrat celo zakonsko določene, vsekakor pa nujne za varnost in dobro počutje delavcev. S tega vidika jim lahko rečemo tudi zaščitne obleke. Ponujamo jih v evropsko priznanem podjetju Lindström, kjer jih izdelujemo in vzdržujemo, pa tudi čistimo v skladu z vsemi predpisanimi standardi. Naše delovne obleke so iz testiranih materialov, vzdržljive in popolnoma varne za nošenje. Razlikujejo se glede na material, varnostne zahteve in kakovost. Tako ponujamo zimske delovne obleke, kombinezone, nepremočljive delovne obleke in drug tekstil, ki ga vaši delavci potrebujejo za vsakodnevno nošenje.

Delovna obleka

Kako deluje naša storitev in zakaj se splača

Vizija, ki uspešno funkcionira že vrsto let, je, da vam ponudimo celoten spekter dejavnosti za skrb delovnih oblek. To ne pomeni samo enkratnega nakupa, ampak najem, s katerim si zagotovite sledeče:

  • načrtovanje in naročilo delovnih/zaščitnih oblek,
  • dostavo,
  • industrijsko pranje in vzdrževanje,
  • skladiščenje,
  • odlaganje in reciklažo.

Enostavno povedano - ne zapravljate več časa z ničimer povezanim z oblekami za delavce. Vedno bodo brezhibno urejeni, obleke ne bodo iztrošene in bodo vedno varne, dostavljene na želeno lokacijo. Na naši spletni strani najdete tudi računalo prihrankov, s katerim lahko sami primerjate porabo vode, energije in pralnih sredstev, ko to počnete sami ali pa, ko nam zaupate industrijsko pranje delovnih oblek. Stranke iz najrazličnejših industrij in storilnih dejavnosti so že ugotovile, da se jim to najbolj splača, zato so njihove delovne obleke in kombinezoni povsem pod našim nadzorom.

Delovne obleke, skladne s podobo vašega podjetja

Videz zaščitnih oblek odraža tudi značaj podjetja, zato se jih seveda lahko barvo in še drugače spremeni, da bodo ustrezale. Lahko izberete našo obstoječo kolekcijo delovnih oblek in jo samo prilagodite, lahko pa vam pripravimo povsem posebne modele po vaših željah. Možnost personalizacije je prav tako del varnega in udobnega nošenja, zato bomo zaposlenim delovne obleke tudi popravili, skrajšali, oblikovali po meri ... Z vami bomo sodelovali vse od ocene potreb do dostave. Pošljite nam povpraševanje in stopite v novo dobo dobave delovnih oblačil.

Nepremočljive delovne obleke

Optimalne obleke za težke pogoje

Zaščitne obleke so najbolj pomembne tam, kjer so delovni pogoji oteženi, lahko zaradi vremenskih razmer, delovnega okolja ali pa same narave dela. Zato seveda ponujamo tudi nepremočljive delovne obleke, zimske delovne obleke in druge prilagojene zaščitne obleke, ki so podprte na tistih delih, kjer to najbolj potrebujete. V naših kolekcijah so na voljo zaščitne obleke za različne lahke in težke industrije, za varilce, za vzdrževalna dela, protipožarna oblačila, oblačila za vidljivost v zahtevnih delovnih pogojih ... S pravo izbiro oblačil poskrbite, da bodo delavci zaščiteni pred mrazom, dobro vidni, varni pred temperaturnimi nevarnostmi in mehanskimi poškodbami. Naše delovne obleke temeljijo na praktičnosti in funkcionalnosti, zadovoljijo pa tudi pričakovanja zaposlenih glede videza. Seveda tudi dosegajo vse zakonske predpise.


Prilagodljivo, ekološko, nadzorovano

Če so vaše delovne obleke kombinezoni ali pa kompletna oprava od bunde do zaščitnih hlač, za vse bomo poskrbeli sami. Prevzamemo organizacijo, uredimo rešitve za podjetja različnih velikosti, pravočasno dostavimo in vrhunsko operemo. Smo prilagodljivi in vam omogočimo, da dobite popolnoma takšno storitev, kot jo potrebujete. Stroškovno učinkovit sistem vam prihrani ne le denar, ampak tudi veliko stresa in truda. Izboljšajo se delovni pogoji in motivacija zaposlenih, ki se bodo v primernih oblačilih počutili bolj spoštovane. Vse zimske delovne obleke so iz preverjenih materialov, zelo trpežne in redno preizkušane. To prav tako velja za nepremočljivo delovno obleko. S svojimi bogatimi izkušnjami vam bomo pomagali do optimalnega najema in vzdrževanja, ki se bo pri delovnem procesu še kako poznal. Poleg tega pa smo tudi ekološka izbira, saj s pranjem pri nas zmanjšate negativni vpliv na okolje in ste prijaznejši do našega planeta.