Delovna oblačila in obleke – rešitve za podjetja in organizacije

Delovna oblačila, obutev in osebna varovalna oprema je vsaka oprema, ki jo delavec oziroma zaposleni v podjetju nosi ali jo kakor koli drugače uporablja pri svojem delu z namenom, da varuje sebe in druge pred tveganji za varnost in zdravje. Dejstvo je, da pri različnih poklicih uporabljamo zelo različna zaščitna delovna oblačila, ki jih glede na nevarnosti pri delu zagotovi delodajalec. Tako lahko delovno obleko sestavljajo halje, kompleti tunike in hlač ali krila, kombinezoni, predpasniki, pokrivala itd. Delovna oblačila pa se ne uporabljajo le za zagotavljanje varnosti pri delu, temveč imajo ključni pomen pri ustvarjanju prvega vtisa o podjetju in zaposlenih. Oblikovana morajo biti tako, da so estetska na pogled, nas pri delu ne ovirajo, so udobna za nošnjo, imajo dovolj žepov za shranjevanje orodja, predvsem pa morajo biti izdelana iz kvalitetnega in trpežnega materiala z dolgo življenjsko dobo. V podjetju Lindström vam ponujamo ustrezne rešitve profesionalnih delovnih oblek za podjetja in organizacije vseh velikosti in z različnih področij – na področju zdravstva in vzdrževanja, od živilskopredelovalne do kovinske industrije. Materiali, iz katerih so izdelana naša delovna oblačila, so preizkušeni in trpežni, za delovna oblačila pa skrbimo na najbolj ustrezen način, s čemer zagotavljamo varnost in urejen izgled zaposlenih v podjetju.

delovna obleka po naročilu

Kako deluje naša storitev?

V podjetju Lindström se zavedamo, kako zelo pomembna sta prvi vtis o podjetju in zagotavljanje varnosti pri delu, zato smo se odločili strankam ponuditi stroškovno učinkovito rešitev s prihrankom časa in denarja. Prepričani smo, da vam bo z našo pomočjo uspelo izboljšati delovne pogoje in povečati produktivnost zaposlenih v vašem podjetju ter tako ohraniti dobro podobo podjetja. Ne nudimo vam le standardne in edinstvene kolekcije delovnih oblačil, ki ponujajo veliko različnih možnosti in izpolnjujejo potrebe vsakega podjetja, temveč vam zagotavljamo celotno storitev, vključno z odvozom umazanih ali poškodovanih delovnih oblačil, profesionalnim čiščenjem delovne obleke in dostavo čistih oblačil neposredno v omarice zaposlenih. Pri nas lahko tako na enem mestu opravite vse od nakupa in dobave oblačil, vzdrževanja, dostave in tudi odgovornega odlaganja, ko je delovna obleka iztrošena. Ker vedno poskrbimo, da naša delovna oblačila v vsakem trenutku ustrezajo predpisani zakonodaji in standardom, ste lahko ne glede na industrijo prepričani, da bo izbrana delovna obleka v skladu s predpisanimi zahtevami tako v smislu varnosti, kot tudi higiene.

Standardna kolekcija ali izdelava po meri

Poleg vsestranske standardne kolekcije, ki vključuje trajne in dobro prilegajoče se srajce, bluze, hlače, jopiče in kombinezone, od oblačil primernega videza za storitveno področje do odpornih, specializiranih, zaščitnih oblačil za težka dela, vam nudimo tudi edinstveno in strankam prilagojeno kolekcijo delovnih oblačil , izdelanih po meri. Slednje se je izkazalo kot odlična rešitev v podjetjih, ki si želijo izvirne delovne obleke, prilagojene podjetju. Ne le, da bodo delovna oblačila, izdelana po meri unikatnega izgleda, temveč se bodo pri uporabi tudi dobro prilegala in se skladala s stilom vašega podjetja. Tako boste zajamčeno izstopali iz konkurence, hkrati pa ne boste izgubili na uporabnosti in udobju. Na spletni strani našega podjetja si lahko ogledate obstoječe kolekcije, v kolikor pa bi želeli zasnovati svojo lastno kolekcijo delovne obleke po meri, pa nas pokličite in z veseljem vam bomo podali vse potrebne informacije. Če ste v skrbeh, naj vam zaupamo še podatek, da naša delovna oblačila uporabljajo stranke po vsem svetu. Za pomoč pri izbiri delovnih oblačil uporabite mini vodič, ki vam je dostopen na spletni strani. Veselimo se sodelovanja z vami!

VAS ZANIMAJO DELOVNA OBLAČILA ZA ZDRAVSTVO?