Pošlji povpraševanje

Najem profesionalnih delovnih oblek in zaščitnih delovnih oblačil

Delovna oblačila, obutev in osebna varovalna oprema je vsaka oprema, ki jo delavec oziroma zaposleni v podjetju nosi ali jo kakor koli drugače uporablja pri svojem delu z namenom, da varuje sebe in druge pred tveganji za varnost in zdravje.

Dejstvo je, da pri različnih poklicih uporabljamo zelo različna zaščitna delovna oblačila, ki jih glede na nevarnosti pri delu zagotovi delodajalec. Tako lahko delovno obleko sestavljajo halje, kompleti tunike in hlač ali krila, kombinezoni, predpasniki, pokrivala itd. Zaščitna delovna oblačila pa se ne uporabljajo le za zagotavljanje varnosti pri delu, temveč imajo ključni pomen pri ustvarjanju prvega vtisa o podjetju in zaposlenih.

Profesionalna delovna oblačila morajo biti oblikovana tako, da so estetska na pogled, nas pri delu ne ovirajo, so udobna za nošnjo, imajo dovolj žepov za shranjevanje orodja, predvsem pa morajo biti izdelana iz kvalitetnega in trpežnega materiala z dolgo življenjsko dobo. V podjetju Lindström vam ponujamo ustrezne rešitve, kot je najem oblek za podjetja in organizacije vseh velikosti in z različnih področij – na področju zdravstva in vzdrževanja, od živilskopredelovalne do kovinske industrije.

Materiali, iz katerih so izdelana naša profesionalna delovna oblačila, so preizkušeni in trpežni, za delovne obleke pa skrbimo na najbolj ustrezen način, s čemer zagotavljamo varnost in urejen izgled zaposlenih v podjetju.

delovna obleka po naročilu

Kako deluje naša storitev?

V podjetju Lindström se zavedamo, kako zelo pomembna sta prvi vtis o podjetju in zagotavljanje varnosti pri delu, zato smo se odločili strankam ponuditi stroškovno učinkovito rešitev s prihrankom časa in denarja. Prepričani smo, da vam bo z našo pomočjo uspelo izboljšati delovne pogoje in povečati produktivnost zaposlenih v vašem podjetju ter tako ohraniti dobro podobo podjetja.

Ne nudimo vam le standardne in edinstvene kolekcije delovnih oblačil, ki ponujajo veliko različnih možnosti in izpolnjujejo potrebe vsakega podjetja, temveč vam zagotavljamo celotno storitev, vključno z odvozom umazanih ali poškodovanih delovnih oblačil, profesionalnim čiščenjem delovne obleke in dostavo čistih oblačil neposredno v omarice zaposlenih. Pri nas lahko tako na enem mestu opravite vse. Najem oblek, dobavo zaščitnih delovnih oblačil, vzdrževanje, dostavo in tudi odgovorno odlaganje, ko je delovna obleka iztrošena.

Ker vedno poskrbimo, da naša profesionalna delovna oblačila v vsakem trenutku ustrezajo predpisani zakonodaji in standardom, ste lahko ne glede na industrijo prepričani, da bo najeta obleka po meri v skladu s predpisanimi zahtevami tako v smislu varnosti, kot tudi higiene.


Standardna kolekcija ali izdelava po meri

Poleg vsestranske standardne kolekcije, ki vključuje trajne in dobro prilegajoče se srajce, bluze, hlače, jopiče in kombinezone, od oblačil primernega videza za storitveno področje do odpornih, specializiranih, zaščitnih oblačil za težka dela, vam nudimo tudi edinstveno in strankam prilagojeno kolekcijo delovnih oblek po meri. Slednje se je izkazalo kot odlična rešitev v podjetjih, ki si želijo izvirna delovna oblačila, prilagojena podjetju.

Ne le, da bodo zaščitna delovna oblačila po meri unikatnega izgleda, temveč se bodo pri uporabi tudi dobro prilegala in se skladala s stilom vašega podjetja. Tako boste zajamčeno izstopali iz konkurence, hkrati pa ne boste izgubili na uporabnosti in udobju. Na spletni strani našega podjetja si lahko ogledate obstoječe kolekcije, v kolikor pa bi želeli zasnovati svojo lastno kolekcijo zaščitnih delovnih oblek po meri, pa nas pokličite in z veseljem vam bomo podali vse potrebne informacije.

Če ste v skrbeh, naj vam zaupamo še podatek, da naša delovna oblačila uporabljajo stranke po vsem svetu. Za pomoč pri izbiri delovnih oblačil uporabite mini vodič, ki vam je dostopen na spletni strani. Veselimo se sodelovanja z vami!


Profesionalna delovna oblačila za bolnišnice in zdravstvene ustanove

Če želimo, da profesionalna delovna oblačila opravljajo svojo nalogo in nas varujejo, moramo zanje dobro poskrbeti. Pri zaščitnih delovnih oblačilih je zaradi apretiranih materialov pravilno vzdrževanje ključnega pomena. Takšen primer delovnih oblek so oblačila za zaposlene v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah. V podjetju Lindström smo zasnovali kolekcijo delovnih oblačil CarePro za zaposlene v zdravstvu.

Zaščitna delovna oblačila imajo mladosten kroj, ki se odlično prilega in je udoben za nošenje. Kolekcija profesionalnih delovnih oblačil CarePro je bila zasnovana v sodelovanju s strokovnjaki iz zdravstvenega področja, ki zaščitna delovna oblačila uporabljajo vsakodnevno. Lahkotni materiali zagotavljajo udobnost delovnih oblek čez celoten čas nošenja. Profesionalna delovna oblačila iz kolekcije CarePro bodo poskrbela za urejen in profesionalen videz zaposlenih v bolnišnicah in drugih zdravstvenih ustanovah.

Najem oblek za zdravstvene delavce zagotavlja, da bodo imeli zaposleni vedno čista, udobna, higiensko neoporečna oblačila na dosegu roke. Po potrebi delovne obleke po meri prilagodimo. Pranje in vzdrževanje zdravstvenih delovnih oblek zna biti precejšen zalogaj in strošek.

V Lindströmu bomo z industrijskim pranjem poskrbeli, da bodo madeži in umazanija varno odstranjeni, zaščitna delovna oblačila pa bodo obdržala zaščitne lastnosti. Za ohranjanje zaščitnih lastnosti delovnih oblek uporabljamo preverjene postopke, ki se nenehno izpopolnjujejo. Da dosegamo najvišje higienske standarde skrbi ekipa strokovnjakov, ki nenehno ocenjuje vse dejavnike za doseganje higienske neoporečnosti. Pranju sledi kontrola kakovosti, kjer so oblačila pregledana, popravljena in po potrebi ponovno obdelana. Industrijsko pranje ni le cenovno učinkovita rešitev, temveč je tudi okolju prijazna.


Najem oblek

Profesionalna zaščitna delovna oblačila in delovne obleke po meri

Najem oblek je v našem podjetju preprost. Varnost zaposlenih je na prvem mestu, zato smo poleg kolekcije CarePro razvili zaščitna delovna oblačila še za restavracije, varilce in elektroinženirje. Za lahke in srednje težke industrije ter vzdrževalna dela smo zasnovali profesionalna delovna oblačila WorkerPro. Oblačila za notranjo uporabo in delo na prostem so bila zasnovana za najtežje pogoje dela. Delovna oblačila, ki jih dopolnjujejo funkcionalni detajli, so praktična, udobna in ne ovirajo gibanja.

Za varilce smo razvili kolekcijo WelderPro, ki je certificirana, potrjena s standardi in v skladu z zakonskimi predpisi. Delovna obleka nudi ustrezno zaščito pri varjenju, ščiti delavca pred toploto in ognjem, ga zavaruje, ko nastane večja količina isker in toplotnega sevanja ter preprečuje, da bi se staljena kovina prijela na delovno obleko. Zaščitna delovna oblačila WelderPro so narejena iz trpežnega, robustnega materiala, ki zagotavlja maksimalno zaščito.

Nevarni pogoji dela v varilski industriji zahtevajo, da so delovne obleke po meri prilagojene zaposlenim. Le na ta način lahko preprečijo morebitne nesreče in poškodbe, ki bi se pripetile zaradi neustrezne delovne obleke. Certificirana in standardizirana oblačila zahtevajo posebno postopke vzdrževanja, da se apreture ne uničijo in da oblačila obdržijo svoje lastnosti. Za to poskrbimo mi in tako zagotovimo vašim zaposlenim maksimalno varnost pri delu ter podaljšamo življenjsko dobo delovnih oblačil.