Zakaj so tako pomembni kakovostni predpražniki – zunanji in notranji?

Predpražniki so nepogrešljiv del notranjih prostorov katerega koli poslovnega objekta, saj zaustavijo dober del umazanije, ki jo s čevlji prinašamo v prostor. Kar 80 odstotkov vse nesnage prihaja v notranje prostore skozi vhodna vrata in kar 70 odstotkov stroškov čiščenja je povezanih s čiščenjem talnih površin. Če so zunanji in notranji predpražniki kvalitetno – strateško umešeni v prostor, zmanjšamo na minimum vnos nesnage iz zunanjosti v prostor ter učinkovito omejimo raznašanje umazanije po njem. Pravilno pozicionirani in kakovostni predpražniki nam lahko torej pomagajo pomembno znižati stroške čiščenja. Poleg tega so nujni za zagotavljanje varnosti, saj preprečujejo zdrse na spolzkih tleh in posledično poškodbe.

Zunanji in notranji predpražniki


Vrhunski predpražniki – zunanji za pred vrata in notranji za stopnice

Podjetje Lindström je specializirano za najem vrhunskih predpražnikov za vse vrste potreb. Pri njih so na voljo profesionalni zunanji in notranji predpražniki najvišje kvalitete. Posebnost, ki jo imajo njihove preproge in tepihi, je, da so izdelani iz visokih najlonskih vlaken, ki učinkovito zaustavijo vodo, prah, pesek in blato. Spodnja stran preproge je gumijasta, zato so njihovi predpražniki varni in ne drsijo.

V njihovi ponudbi so zajeti standardni predpražniki, predpražniki za pred vrata in za stopnice, elegantni dizajn predpražniki po meri, pa tudi ergonomski, industrijski in oglasni predpražniki. V podjetju se ponašajo z dolgoletnimi izkušnjami na področju tekstila – poleg predpražnikov ponujajo še delovna in zaščitna oblačila, brisače, industrijske talne podloge ipd. Vse informacije o njihovih izdelkih in ponudbi lahko pridobite na elektronskem naslovu prodaja.slovenia@lindstromgroup.com ali njihovi telefonski številki +386 8 2057 383. Njihovi prijazni svetovalci vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in se z vami dogovorili za srečanje.


Zunanji in notranji predpražniki – varnost, čistoča in imeniten videz

Notranji in zunanji predpražniki, ki jih lahko podjetje najame pri podjetju Lindström, so primerni za vse vrste poslovnih prostorov, kot so restavracije, hoteli, lepotni in frizerski saloni, trgovine, poslovni objekti, lekarne, delavnice itn. Pri Lindströmu poskrbijo, da so najeti predpražniki redno vzdrževani. Predpražnike imajo vedno na zalogi, zato jih lahko ob dogovorjenem terminu zamenjajo, in po potrebi zagotovijo njihovo popravilo. Svojim strankam ponujajo celoten paket po ugodni ceni – rešitev, ki zadovolji potrebe tako najmanjših kot največjih podjetij.

Lindström predpražniki v celoti poskrbi za vse v zvezi z najemom predpražnikov, zato so njihove stranke popolnoma razbremenjene in se lahko v celoti posvetijo svoji osnovni dejavnosti. Količina najetih predpražnikov ni pomembna – najame se lahko tudi en sam predpražnik. Ne samo, da predpražniki Lindström izboljšajo čistočo prostorov in poskrbijo za njihov čist in urejen videz, ampak tudi popestrijo notranjost prostorov. Njihovi dizajn predpražniki so izdelani po naročilu in željah stranke, tako da se stilno ujemajo s prostorom ali z barvami blagovne znamke. Na njih je lahko natisnjen tudi logotip. Na voljo so tudi ergonomski predpražniki – to so posebno oblikovani notranji predpražniki, namenjeni zaposlenim na stoječih delovnih mestih. Izdelani so tako, da preprečujejo bolečine v hrbtu in nogah, poskrbijo za dobro počutje in zmanjšujejo bolniške odsotnosti.

Predpražniki za pred vrata


Notranji in zunanji predpražniki – kako poteka storitev najema?

Na podlagi želja in potreb stranke se izberejo najprimernejši notranji ali zunanji predpražniki, ki se vizualno skladajo z notranjostjo poslovnih prostorov. Stranka nima z najetimi predpražniki nobenega dodatnega ali »skritega« stroška, saj plača samo ceno najema. V podjetju Lindström poskrbijo za to, da so predpražniki redno čiščeni in vzdrževani s pomočjo okolju prijaznih postopkov, kot je recikliranje vode.

Skrbno vzdrževani predpražniki imajo dolgo življenjsko dobo in obdržijo svojo kakovost. Lindström poskrbi za hitro dostavo izbranih predpražnikov in za to, da so pravilno nameščeni. Stranka je lahko brez skrbi, saj imajo predpražnike na zalogi. Nameščeni tepihi so po preteku uporabnosti zamenjani z novimi. Po tem, ko predpražnike operejo, jih v najkrajšem možnem času vrnejo na lokacijo stranke. Rabljene preproge uporabijo v industrijski dejavnosti, odsluženi tepihi pa so odloženi na način, ki je odgovoren in naravi prijazen.