Vhodni predpražniki – maksimalna čistoča in stroškovna učinkovitost

Vpojni vhodni predpražniki zadržijo nečistoče in vodo že na samem vhodu in s tem pomagajo ohranjati najvišjo možno mero čistoče in varnosti v poslovnih prostorih. Podjetje Lindström je eno od vodilnih na evropskem trgu na področju nudenja predpražnikov v najem poslovnim partnerjem. Gre za celostno rešitev, ki je cenovno ugodna, saj v podjetju za ceno mesečnega najema poskrbijo za vse – za redne menjave predpražnikov, njihovo vzdrževanje in dostavo svežih predpražnikov. Vsi predpražniki, ki jih stranke najamejo pri njih, so lahko izdelani po meri in dimenzijsko ter barvno ustrezajo prostorom in zunanji podobi podjetja. Z najemom Lindströmovih predpražnikov so poslovni prostori vedno urejeni, podjetje pa ob tem tudi prihrani na račun zmanjšanja stroškov čiščenja. Ob pravilni izbiri velikosti predpražnikov in njihovi strateški umestitvi na vhode v prostore lahko namreč skoraj v popolnosti omejimo vnos umazanije, ki jo prinesemo v prostor po tleh. Če upoštevamo, da strošek čiščenja v skoraj 70 odstotkih zajema čiščenje tal, bo prihranek podjetja, ki se odloči za najem predpražnikov, več kot občuten.

Kako poteka storitev najema predpražnikov?Predpražnik

Po tem, ko stranka v sodelovanju z Lindströmovi strokovnjaki izbere želene predpražnike, jih podjetje naroči in poskrbi za njihovo dostavo v dogovorjenem roku. Pred prvo namestitvijo vsak predpražnik temeljito pregledajo, da se popolnoma prepričajo o njegovi ustreznosti. Glede na dejavnost in potrebe podjetja bodo Lindströmovi svetovalci predlagali pogostost menjav predpražnikov. Menjava se izvrši ob dogovorjenem intervalu, temu pa sledita čiščenje in popravilo morebitnih poškodb na starem predpražniku.

Vpojni čistilni predpražniki zadržijo ogromno količino nesnage in vode

Čistilni predpražniki Lindström se razlikujejo od običajnih predpražnikov zaradi svoje visoke vpojnosti, ki jo zagotavljajo posebna najlonska vlakna. Kadar stopimo na Lindströmov predpražnik, se naš čevelj ugrezne vanj ter dodobra očisti. Pri tem se prah ne dviguje in širi v prostor, ampak se nesnaga usede globoko na dno predpražnika – in tam tudi ostane. Zaradi specialne strukture vlaken se v predpražniku lahko nabere tudi nekaj kilogramov umazanije, sam predpražnik pa navzven deluje čisto in s tem ohranja videz urejenosti prostora.

Vhodni predpražniki preprečujejo zdrse in povečujejo varnost

Še ena prednost Lindströmovih predpražnikov je visoka vpojnost tekočin, saj lahko glede na svojo velikost zadržijo med 6 in 20 litri vode. Na tak način se zaustavi širjenje vode po prostoru, kar pomaga preprečevati zdrse, padce in poškodbe. Čistilni vhodni predpražniki imajo na spodnji strani kvalitetno nitrirno gumo, ki omogoča odlično prileganje tlom, preprečuje drsenje in vihanje. Če ste zainteresirani za najem predpražnikov, s katerimi bodo vaši poslovni prostori vedno urejeni in varni, lahko pokličete Lindströmove svetovalce na +386 8 2057 383 ali jim pošljete e-sporočilo na prodaja.slovenia@lindstromgroup.com.

Predpražniki po meri – izberite tisto, kar vam najbolj ustreza

PredpražnikPoleg ponudbe predpražnikov v standardnih velikostih in barvah ponuja Lindström tudi izdelavo predpražnikov po meri. Strankam svetujejo pri izbiri dimenzij, oblike in dizajna ter pri upoštevajo grafično podobo podjetja. Njihovo orodje za vizualizacijo LiveDesign omogoča realističen virtualen ogled umestitve različnih primerov personaliziranih predpražnikov v poslovnem prostoru. Na tak način si lahko stranka kar najbolje predstavlja, kako bi izgledale različne rešitve v prostoru in se lažje odloči, katera od njih bi bila najboljša. Predpražniki, izdelani po naročilu, se uporabljajo izključno v podjetju naročnika in se jih po koncu sodelovanja na ustrezen način uniči oziroma zavrže.

Personalizirani dizajn predpražniki, ki pustijo močan vtis

Lindströmov kreativni tim poskrbi tudi za najzahtevnejše stranke, ki želijo z dizajnom svojim predpražnikov narediti močan vtis na obiskovalce. Po željah naročnika lahko finski oblikovalci ustvarijo prefinjene in moderne vzorce, ki nikogar ne pustijo hladnega. Dizajn predpražniki omogočijo odlično popestritev poslovnih prostorov – brez časovno zamudnih in dragih renovacij. Storitev oblikovanja predpražnikov je že vključena v ceno najema, zato stranka ne potrebuje dragih zunanjih oblikovalskih storitev.

Če bi si radi prek LiveDesigna ogledali različne možnosti in rešitve, ki jih ponuja Lindström, si zagotovite svoj brezplačen termin prek telefonske številke +386 8 2057 383 ali elektronske pošte prodaja.slovenia@lindstromgroup.com.