Pošlji povpraševanje

Delovna oblačila visoke funkcionalnosti in kvalitete


Delovna oblačila so običajno tudi zaščitna, zato je zelo pomembno, da so kvalitetna. Vsak dober delodajalec poskrbi, da delavci svoje delo lahko opravljajo udobno in tudi varno. Za delovna oblačila, predvsem delovne kombinezone, je značilno, da so zelo funkcionalna - imajo veliko žepov in zank za orodje, ter hkrati pokrivajo vse dele telesa, ki jih moramo zaščititi. Podjetje Lindstrom ponuja bogat najemni program za delovne obleke, kombinezone (tudi zimske, podložene delovne kombinezone) in zaščitno opremo (npr. delovne rokavice).

Delovni kombinezoni

Oglejte si našo celotno ponudbo zaščitnih delovnih oblačil na naši spletni strani. Delovna oblačila nudimo za različne poklice, tako v gradbeništvu in strojni industriji kot tudi v hotelirstvu in zdravstvu. Za več informacij ali za oddajo ponudbe nas lahko kontaktirate tudi prek telefona ali e-mail naslova.


Zimski delovni kombinezon za udobje tudi ob nižjih temperaturah

Zaščitna delovna oblačila so pomemben del oprave vsakega zaposlenega, še posebej, če zagotavlja dodatno varnost. Lindstrom delovna oblačila so izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki varujejo zaposlene pred nezgodami. Delovni kombinezon spada med pogosto uporabljene delovne obleke. Pri nas lahko naročite izvrstne delovne kombinezone, ki so ojačani tudi v kolenskem delu za večjo trpežnost. Med zelo priljubljena delovna oblačila spadajo jakne ali zaščitne delovne hlače. V hladnejših dneh pa je pri delu zunaj potrebno poskrbeti za toplejša delovna oblačila. Takrat bo prav prišel zimski delovni kombinezon oz. podloženi delovni kombinezon. Nadgradite ga lahko še s toplo zimsko delovno jakno. Zimski delovni kombinezon bo ravno tako funkcionalen in ne bo oviral pri delu, zaposleni pa bodo tako vedno na toplem.


Delovna oblačila


Personalizirana delovna oblačila v najem

Podjetje Lindstrom ponuja hitro in enostavno naročilo delovnih oblačil po meri. Naj delovna oblačila, ki jih bodo nosili vaši zaposleni, nosijo tudi logotip podjetja. Personalizirajte si kombinezone, delovne hlače ali brezrokavnike ter si pri nas poiščite pravo zaščitno delovno obleko za prijetno delovno okolje. Za več informacij nas lahko kontaktirate ali obiščete našo spletno stran, kjer si lahko ogledate ostalo ponudbo zaščitnih delovnih oblačil.