Delovna oblačila za kuhinjo in gostinstvo

Delovna oblačila morajo biti udobna, omogočati sproščeno gibanje, hkrati pa je nujno potrebno, da so visoke kakovosti, da zdržijo pogosto nošenje in so varna. To velja tudi za kuharska oblačila, ki imajo svoje specifike in zahtevajo posebno nego. Če se tudi v vašem gostinskem ali turističnem obratu sprašujete, kako bi bolj učinkovito zagotovili primerna delovna oblačila za kuhinjo in njihovo pranje, imamo rešitev za vas.

V podjetju Lindström imamo več kot 170 let izkušenj, smo eden vodilnih evropskih ponudnikov tekstilnih izdelkov. Specializirani smo za delovna oblačila, zaščitna oblačila, predpražnike in druge talne podloge. Eno večjih področij našega delovanja so restavracije in hoteli. Skrbimo za profesionalna kuharska oblačila po najboljših standardih in druga delovna oblačila za gostinstvo. Z nami boste prihranili čas in denar ter izboljšali delovne pogoje.

Delovna oblačila

Visoke higienske zahteve delovnih oblačil za kuhinjo

Delovna oblačila za kuhinjo spadajo med živilskopredelovalno industrijo, zato je njihova higiena še posebej pomembna. V našem podjetju poskrbimo za visoke higienske zahteve v prav vseh fazah, od oblikovanja, do vzdrževanja in nadzora. Pozorni smo na izbiro materialov in modelov, da tujki ne morejo priti v delovno okolje in s tem na hrano. Kuharska oblačila običajno nimajo žepov nad pasom. Med procesom vzdrževanja naši servisni centri zagotavljajo evropski standard EN-SFS-14065, vsi naši zaposleni upoštevajo stroga navodila za osebno higieno in oblačenje. Pri pranju uporabljamo nadzorovano temperaturo, pH in kemikalije, da je dezinfekcija zares učinkovita, poleg tega pa izvajamo tudi bakterijske teste in druge higienske preglede kuharskih oblačil. Vse to priča o naši profesionalnosti, saj na vsakem koraku poskrbimo za najvišjo raven storitev. Delovna oblačila za kuhinjo in druga gostinska oblačila gredo iz naših rok vedno v brezhibnem stanju.

Primerno za hotele, restavracije, cateringe in različna gostinska podjetja

Naša ponudba se ne ustavi samo pri kuharskih oblačilih, poskrbimo za zaposlene na vseh nivojih gostinstva, tudi za korporativna oblačila. S celostno verigo najemnih storitev zaobjemamo oceno potreb, pridobitev tekstila, vzdrževanje, skladiščenje, zamenjavo, reciklažo in uničenje. Pri nas dobite delovna oblačila, ki so privlačna na pogled in skladna z zunanjo podobo podjetja. Individualno bomo prilagodili barve in detajle, da bodo dobro predstavljali vašo znamko. Gostinska oblačila lahko najamete sezonsko, brez večjih naložb. V vseh pogledih gre torej za odlično rešitev, ki vam bo olajšala zagotavljanje primernih oblačil in njihovo vzdrževanje. Zaposleni se bodo v dobrih delovnih oblačilih počutili spoštovane in bolj motivirane za delo, vi pa boste vedeli, da so oblačila tudi higiensko neoporečna, varna in narejena po visokih standardih.

Delovna oblačila za kuhinjo

Zakaj delovna oblačila za gostinstvo zaupati Lindströmu

Smo izredno prilagodljivi in nudimo trajnostno izbiro za različne stranke. Z najemom pri nas imate vedno na voljo čista in varna oblačila s certifikatom in po najmodernejših standardih. Tako se lahko osredotočite na svojo dejavnost, delovna oblačila in skrb zanje pa prepustite nam, saj nam lahko popolnoma zaupate. Izboljšali boste delovne pogoje in tudi povečali produktivnost zaposlenih. S tem vzdržujete dobro podobo tako znotraj podjetja kot pri strankah. Neustrezna, strgana, ponošena oblačila nemudoma naredijo slab vtis, česar si ne smete privoščiti. Naj bodo kuharska oblačila in gostinska oblačila ustrezna, trpežna in preizkušeno dobra. Za urejen videz in za varnost.

Preglejte našo ponudbo storitev

Ne kupujte kuharskih in gostinskih oblačil - raje najemite!

Najem se bolj splača kot nakup, kar vejo naše številne stranke po vsem svetu. V različnih industrijah je v uporabi več kot 10 milijonov Lindström delovnih oblačil. Z nami lahko brez velike začetne investicije priskrbite primeren delovni tekstil in imate stroškovno učinkovit sistem, s katerim prihranite čas in denar. Ker prevzamemo vso skrb za delovna oblačila, se s tem področjem sploh ne bo več treba ukvarjati. Naša storitev je zelo dostopna in ne prinaša skritih stroškov, saj je vanjo zajeto vse.