Ugoden najem delovnih oblačil za kuhinjo in kuharskih oblek za kuharje

Delovna oblačila za kuhinjo, restavracijo ali hotele običajno predstavljajo velik začetni finančni vložek, ki se mu kasneje pridružijo tudi stroški vzdrževanja tovrstnih oblačil. Čeprav so kuharska oblačila in ostala delovna oblačila (za kuhanje, delo v restavraciji ali hotelu) nujno potrebna, pa ni nujno, da nas veliko stanejo. Marsikdo namreč ne ve, da si je mogoče delovna oblačila tudi izposoditi oziroma jih najeti, s tem pa prihraniti tudi skrbi glede njihovega rednega vzdrževanja. Na tem področju vam z veseljem pridružimo na pomoč pri podjetju Lindström, ki zagotavlja najem delovnih oblačil: za kuhanje, delo v restavraciji in hotelu ter ostalih gostinskih panogah. Svojim strankam zagotavljamo moderna delovna oblačila za kuhinjo in gostinstvo, ki krojijo uspešno podobo podjetja in vas kot delodajalca. Poleg izposoje oblačil nudimo tudi kakovostno vzdrževanje, kot denimo industrijsko pranje, pri katerem se z gotovostjo odstranijo tudi najtrdovratnejši madeži. Oblačila zatem dostavimo čista in pripravljena za ponovno uporabo.

Kakovostna delovna oblačila za kuhinjo v najem

Prednosti najema kuharskih oblačil za podjetja

Prav gostinska in kuharska panoga sta tisti, kjer so delovna oblačila nujno zlo. Zagotavljajo tako večjo varnost zaposlenim, kot tudi higiensko neoporečnost izdelkov in zlasti storitev te panoge. Delovna oblačila za kuhinjo in namenska oblačila za kuharje uporabnika ščitijo pri delu, obenem pa skrbijo za to, da gostje dobijo jed, ki je higiensko neoporečna. Kuharska obleka pa ne predstavlja zgolj zaščitnega sredstva, temveč tvori tudi podobo podjetja in skrbi za njegov ugled. Zato je še ključnega pomena, da kot delodajalec poskrbimo za dobavo vedno čistih in kakovostnih kuharskih oblačil in delovnih oblačil za ostale zaposlene v gostinstvu. Namesto nakupa delovnih oblačil za kuhinjo se veliko gostinskih podjetij raje odloča za najem tovrstnih oblačil, kjer začetni finančni vložek ni tako visok, oblačila pa so redno vzdrževana. Kot delodajalci na ta način poskrbimo tudi za trajnostno ravnanje z viri, saj je Lindströmova storitev z naravovarstvenega vidika boljša.

DELOVNA OBLAČILA ZA RAZLIČNE PANOGE

Z izposojo oblačil za kuharje ravnamo trajnostno

Poleg izposoje delovnih oblačil za kuhanje pri Lindströmu poskrbimo tudi za redno pranje in kakovostno vzdrževanje, s čimer podaljšamo tako življenjsko kot tudi uporabno dobo. Poleg industrijskega pranja, s katerim s kuharskih oblek odstranimo umazanijo, nudimo tudi popravila. V kolikor se oblačil ne da popraviti, pa jih preprosto zamenjamo za nova, starim pa damo novo življenje, pri čemer jih recikliramo ali pa odstranimo na varen način. V primerjavi z nakupom novih delovnih oblačil za kuharje z odločitvijo za izposojo oblačil ravnamo veliko bolj trajnostno, saj jim s kakovostnim vzdrževanjem podaljšamo življenjsko dobo. Eden vzdrževalnih postopkov je tudi kakovostno industrijsko pranje, ki je v primerjavi s pranjem doma veliko bolj okolju prijazno. Ne jamči zgolj, da se madeži varno odstranijo, temveč z uporabo ekoloških pralnih sredstev dosega tudi najvišje standarde in higienske rezultate. Slednje zagotavlja tudi redna kontrola kakovosti, poleg tega pa tudi redna popravila in previdna obdelava delovnih oblačil za kuhinjo.

Najem delovnih oblačil za kuharje po ugodnih cenah

Učinkovita rešitev za čiste kuharske obleke

Tako kot ostala delovna oblačila tudi delovna oblačila za kuhinjo, kuharje in ostale zaposlene v gostinstvu prispevajo k dobri podobi in ugledu vašega podjetja. Lindströmove storitve izposoje kuharskih oblačil predstavljajo odlično rešitev tako za velika kot tudi za mala podjetja, saj nam omogoči prihranek denarja in časa. Čas, ki bi ga vložili za iskanje in oblikovanje ustreznih oblačil za kuharje in svoje osebje, lahko v primeru, da se odločimo za izposojo kuharskih oblek, porabimo za svoje delo in optimizacijo. Storitve podjetja Lindström poleg izposoje vključujejo tudi tedensko pranje, vzdrževanje, dostavo in skladiščenje, prav tako pa vam na razpolago nudimo tudi storitev e-Lindström. Kot delodajalec pri tem plačate storitev glede na število zaposlenih, ki potrebujejo delovna oblačila (za kuhanje) oz. glede na število kompletov. Z odlično kakovostjo naših storitev poskrbimo za učinkovito dostopnost vedno čistih delovnih oblačil za kuhinjo in gostinstvo, vam pa omogočimo, da dvignete zadovoljstvo zaposlenih.

DELOVNA OBLAČILA ZA HOTELE IN RESTAVRACIJE