Profesionalni predpražniki po meri bodo impresionirali vaše stranke

V podjetju Lindström ponujamo cenovno ugoden najem raznolikih predpražnikov vseh vrst, pri čemer lahko podjetja izbirajo med standardnimi predpražniki in predpražniki po meri. S predpražnikom lahko opremimo vsak prostor in strankam svetujemo, kakšna velikost in postavitev predpražnika sta optimalni, da bodo čistoča, urejenost in varnost poslovnih prostorov vedno na najvišjem možnem nivoju. Predpražnik, izdelan po meri, je zaradi svoje oblike, vzorcev in barv izjemno učinkovita popestritev prostorov. Če bi radi poživili poslovne prostore, pa nimate časa ali denarja za drage prenove, se lahko odločite za namestitev profesionalnih predpražnikov po meri. Naši dizajn predpražniki so izdelani po željah stranke in se skladajo z grafično podobo podjetja. Moderni in novi predpražniki, s katerimi zamenjamo stare in dolgočasne oziroma jih umestimo v prostor, kjer so bila prej le gola tla, ustvarijo velikansko spremembo, ki pritegne pozornost vseh obiskovalcev. Naše storitve ponujamo podjetjem vseh velikosti, ki izhajajo iz različnih sektorjev.

Kako poteka storitev najema profesionalnih predpražnikov?

Predpražniki

Ob sklenitvi najema stranki svetujemo, kateri interval menjave predpražnika bi bil najbolj optimalen glede na njeno storitev. Predpražnik nato ob dogovorjenih dnevih zamenjamo z novim. Uporabljen predpražnik temeljito očistimo in ga po potrebi popravimo. Storitev najema poteka kontinuirano, pri čemer za vse poskrbimo sami, stranka pa pri tem nima dodatnih stroškov – plača le mesečni najem. Predpražniki, ki jih ponujamo v podjetju Lindström, se razlikujejo glede na njihovo namembnost – poleg klasičnih je na voljo tudi najem industrijskih, ergonomskih, gumijastih čistilnih predpražnikov ter dizajn predpražnikov, izdelanih po naročilu.

Novi profesionalni predpražniki – zakaj se odločiti zanje?

Predpražniki Lindström so izdelani iz visokih najlonskih vlaken, ki zelo učinkovito zadržijo umazanijo in vodo ter preprečujejo njuno širjenje po prostoru. S pomočjo naših predpražnikov tla ostanejo dalj časa čista, posledično pa se znižajo stroški čiščenja. Predpražniki lahko v sebi zadržijo več kilogramov nečistoč kot tudi litrov vode, zato močno zmanjšajo tveganje za padce in poškodbe zaradi zdrsov na spolzkih tleh. Ker se umazanija pogrezne na dno predpražnika in tam tudi ostane, predpražnik navzven deluje čisto in urejeno. Predpražniki so na spodnji strani opremljeni z nitrirno gumo, ki poskrbi za to, da ostanejo na mestu, se ne vihajo in ne drsijo.

Mali ali veliki predpražniki po meri – izdelani povsem po vaših željah

Poleg klasičnih, standardnih predpražnikov, lahko stranke izbirajo tudi med svežimi in modernimi vzorci iz naše nove kolekcije, pri čemer obstaja možnost poljubne izbire barv. V primeru, da stranka želi popolnoma personaliziran predpražnik po meri, prisluhnemo njenim željam in ji pomagamo ustvariti predpražnik, ki bo impresioniral vse obiskovalce ter se hkrati oblikovno skladal z zgodbo njihovega podjetja oziroma blagovne znamke. Z orodjem za virtualno vizualizacijo predpražnikov LiveDesign nudimo stranki brezplačen prikaz, kako bi izgledale različne oblikovne rešitve ob umestitvi v njene prostore. Tako lahko stranka v trenutku vidi, kako bi posamezna vrsta predpražnika spremenila prostor, če so primernejši mali ali veliki predpražniki ter katere barvne kombinacije in vzorci se najlepše podajo prostoru. Po tem, ko nam stranka zaupa svoje želje, sledita grafična priprava in izdelava dizajn predpražnika po naročilu, pri čemer je storitev notranjega oblikovanja že všteta v ceno. V najkrajšem možnem času stranki dostavimo predpražnik in zagotovimo redne menjave, pranje in vzdrževanje. Predpražnik po meri je uporabljen samo znotraj podjetja, ki je naročilo njegovo izdelavo, in se ga po preteku sodelovanja na primeren način zavrže.

Predpražniki z napisi pritegnejo več strank in pospešijo prodajo

Predpražniki Lindstrom

Profesionalni predpražniki niso koristni le s higienskega vidika in vidika varnosti. Predpražniki z napisi ali logotipom podjetja pritegnejo pozornost in so zato odlična oblika talnega oglaševanja. Presenečeni boste, koliko strank si ogleda talne oglase. Raziskave kažejo, da se s pomočjo talnega oglaševanja lahko močno pospeši prodaja. Prednost te vrste oglaševanja je v tem, da so oglasi postavljeni na izjemno frekventnih lokacijah in so zato izjemno vidni. Poleg tega se lahko nahajajo točno na tistem mestu, kjer se stranka odloča o nakupu določenega izdelka oziroma o vstopu v poslovalnico oziroma poslovni objekt. Tla ponujajo še eno prednost za oglaševalce, saj nudijo širok prostor za oglaševanje, ki je relativno nezaseden in nenasičen z oglasi. Prav zato se podjetjem, ki se odločajo za tovrstno oglaševanje, ni treba boriti s konkurenčnimi oglasi.

Naši oglasni predpražniki so primerni za podjetja, ki bi rada pospešila svoj marketing in komunikacijo s strankami. Oglasni predpražnik lahko najamejo, medtem ko je oglasno okno, ki je nameščeno nanj, naprodaj. V oglasnem oknu se lahko nahaja kateri koli napis po želji naročnika, na primer logotip in slogan podjetja, urnik delovanja, kontaktni podatki, reklamno sporočilo ali drug napis po izbiri. S talnim oglaševanjem podjetje doseže več potencialnih strank, ohranja svojo vidnost ter gradi in utrjuje blagovno znamko.

Če želite stopiti v stik z nami, vas vabimo, da nas pokličete na telefon +386 820 573 81 ali pa nam pošljete sporočilo prek elektronske pošte pisarna.slovenia@lindstromgroup.com. Z veseljem se bomo v kratkem oglasili v vašem podjetju ter vam na podlagi svojih bogatih strokovnih izkušenj pomagali poiskati najboljšo možno rešitev za vaš prostor.