Predpražniki za poslovne stavbe – zunanji in notranji modeli za izposojo

Predpražniki so dodatek, ki lahko pomembno vpliva na podobo poslovnih prostorov. Z njihovo pomočjo zlahka ustvarite precej boljši vtis na poslovne partnerje in na stranke. V podjetju Lindström se tega dobro zadevamo, zato so eden izmed pomembnih segmentov naših storitev kvalitetni predpražniki, namenjeni izposoji. Najpomembnejši razlog, zaradi katerega se je v večini primerov bolje odločiti za izposojo oziroma najem kot za nakup, je, da ne boste imeli dela z vzdrževanjem. Tako ni presenetljivo, da se za to opcijo odloča vse večje število podjetij tako v Sloveniji kot po svetu. Pri Lindströmu bomo poskrbeli, da bodo predpražniki redno vzdrževani ter da bodo posledično pozitivno prispevali k zunanji podobi vašega podjetja, saj verjamemo, da je dober prvi vtis izredno pomemben za uspešno poslovanje.

Velika izbira predpražnikov

Kvalitetni predpražniki so izjemno pomembni za urejenost prostorov

Predvsem v primeru slabega vremena je ohranjanje brezhibno čistih tal v poslovnih objektih skorajda nemogoče. Če bi želeli, da bi bila tla ves čas čista in suha, bi potrebovali osebo oz. celo več oseb, ki bi se praktično ves dan ukvarjale zgolj s tem opravilom, kar bi bilo povezano z visokimi stroški. Na srečo pa obstaja precej boljša rešitev: čistilni predpražniki. Zunanji pogoji ne bodo imeli več pravega vpliva na urejenost tal znotraj poslovne zgradbe, saj kvalitetni predpražniki poskrbijo, da se zunanja umazanija in voda ne širita po prostorih. To pa ni pomembno zgolj za ohranjanje urejene podobe objekta, ampak je ključno tudi za zagotavljanje varnosti. Mokra, spolzka tla seveda predstavljajo varnostno tveganje in verjetno je zadnje, česar bi si želeli, to, da se zaposleni ali osebe, ki obiščejo vaše podjetje, poškodujejo zaradi zdrsa na mokrih tleh.

Zunanji predpražniki zaustavijo najočitnejšo umazanijo

V ponudbi podjetja Lindström so vam na voljo različni predpražniki. Zunanji modeli, ki so praviloma izdelani iz gume, predstavljajo najosnovnejši tip. Njihova funkcija je osnovno čiščenje obuvala. Zadržijo na primer večje delce blata, ki se je oprijelo podplata čevljev. Najbolj problematična umazanija torej ostane pred vhodom, zagotovo pa so za nadaljnje preprečevanje širjenja umazanije, ki je zunanji predpražniki niso uspeli očistiti, nato v notranjosti stavbe smiselni dodatni predpražniki. Notranji predpražniki, ki imajo poleg praktične pogosto tudi dekorativno vlogo, morajo biti izdelani iz materialov, ki zelo dobro vpijajo vlago, obenem pa moramo paziti, da jih namestimo tako, da čim bolj učinkovito zaustavimo raznašanje umazanije. Če poskrbimo, da sta izpolnjena oba pogoja, je mogoče močno znižati stroške čiščenja objekta. Glede na to, da predstavlja v poslovnih stavbah velik delež tega stroška prav čiščenje tal (običajno kar 70 odstotkov celotnega stroška), je torej vsekakor pametno, da poskušate karseda podaljšati intervale med temi čiščenji, a seveda ne na račun urejenosti prostorov. Na srečo obstaja preprosta rešitev, ki poskrbi, da vam ni treba izbirati med enim in drugim...

Visoko vpojni zunanji in notranji predpražniki

Čistilni predpražniki za notranje prostore z izjemno vpojnimi vlakni

Visokovpojna vlakna, izdelana iz najlona, so glavna odlika, s katero se lahko pohvalijo naši standardni čistilni predpražniki. Zunanji prah, ki se je oprijel podplata obutve, se hitro oprime teh vlaken. S strateško postavitvijo predpražnikov je mogoče tovrstno umazanijo zadržati blizu vhoda in preprečiti njeno širjenje po objektu. Še pomembneje pa je, da so vlakna nadpovprečno učinkovita pri absorpciji vode. Obuvalo se ugrezne in praktično v trenutku osuši. Posamezni modeli vpijejo od 6 pa vse do 20 litrov tekočine (odvisno od dimenzij), zato resnično ne bo nevarnosti za zdrse, hkrati pa vam ne bo treba skrbeti glede čistoče tal. Pred začetkom izposoje se z vami dogovorimo o vseh podrobnostih. Zagotovimo vam potrebno število predpražnikov (standardna različica je dobavljiva v temno sivi barvi), pri čemer upoštevamo vse vaše želje glede velikosti. Nato pa skrbimo za redno vzdrževanje oziroma menjavo v skladu z dogovorjenim razporedom.