Pošlji povpraševanje

Industrijski predpražniki po naročilu

Kljub temu, da so predpražniki nekaj, čemur morda ne posvečamo tako velike pozornosti kot ostalim elementom notranje opreme, ne smemo podcenjevati njihove pomembnosti. Lepi predpražniki z logotipi, izdelani po meri, poslovnim prostorom dodajo tisto zadnjo piko na i. Njegov namen je lahko primarno funkcionalni (recimo v industrijskih obratih ali na vhodu, kjer preprečijo drsenje in vnašanje grobe umazanije v stavbo) ali pa tudi estetski.

Z uporabo barv podjetja in upoštevanjem razporeditve pohištva poskrbimo, da bo celotna podoba celostna in dovršena. Predpražnik po meri je lahko ključni del nekega prostora in takoj privabi poglede, lahko pa se popolnoma skrije v ozadje. Če se odločimo za najem, to še dodatno olajša skrb za čistočo in tudi za stroške. Ker najem temelji na izposoji in ne na nakupu, se cene obračunajo na mesečni ravni in ne zahtevajo vlaganja sredstev že na samem začetku. Dostava je hitra in vključuje namestitev v poslovnih prostorih ter tudi menjavo, še preden se izteče doba uporabnosti.Kvalitetno pranje in vzdrževanje na najvišjem nivoju

Z intenzivnim pranjem in drugimi načini vzdrževanja se poskrbi za učinkovito čiščenje in higiensko neoporečnost. Zaradi recikliranja vode se prihrani tudi energija, zato je celoten proces še dodatno okolju prijazen. Kljub temu so storitve opravljene na najvišjem kakovostnem nivoju, da lahko zares zadostijo pričakovanjem strank in seveda strogim higienskim standardom v določenih industrijah. Ko so predpražniki obrabljeni do te mere, da se ne morejo več skladiščiti in uporabljati še naprej, jih je vedno potrebno odlagati na okolju prijazen način.

Načeloma kvalitetna izdelava pomeni tudi dolgo življenjsko dobo, ki pa jo lahko še podaljšamo z rednim in učinkovitim vzdrževanjem. Profesionalna brisala za čiščenje tal omogočajo enostavno čiščenje, pri čimer ne poškodujemo talnih površin, na izbiro pa je tudi več različnih materialov mopov.

Edinstveni predpražniki po naročilu: unikatni logotipi in motivi

Predpražniki po naročilu so izvrsten način, s katerim lahko podjetje brez večjega napora še naprej uspešno gradi svojo blagovno znamko. Stranke opazijo tudi najmanjše podrobnosti! Kljub temu, da lahko tudi čisto običajna notranja oprema deluje funkcionalno in izgleda lepo, so majhni detajli tisto, kar naredi odličen prvi vtis. Prisotnost logotipa da stranki vedeti, da ima opravka z uspešnim in kredibilnim podjetjem. Nebo je pravzaprav meja naših želja, saj se lahko odločimo za točno določene barve, motive, vzorce ali celo sporočila.

Končna podoba predpražnika je vedno celostno zasnovana, estetsko dovršena in ujemajoča se s podobo celotnega podjetja. Podjetja se velikokrat odločijo za bolj mirne barve in eleganten videz. V kavarnah in hotelih poglede privabljajo drzni, unikatni dizajni. Motiv ristanca je idealen za vrtce, razni humorni elementi pa so velikokrat vidni tudi v barih, fitness centrih, hostlih in drugih ustanovah.

Različni predpražniki: ergonomski, za hodnike, zunanji in drugi

Predpražniki z logotipi so pomemben element vsakega poslovnega prostora. Standardni se navadno nahajajo ob vhodu in preprečujejo vnos nesnage ter umazanije. Smiselno se je odločiti za take z gumijastim spodnjim delom, saj preprečujejo možnost zdrsov ali premikov. Oglasni predpražniki so odlična izbira za talno oglaševanje, saj hitro prenesejo naše sporočilo in predstavljajo dodatno marketinško priložnost.

Z dizajnerskimi predpražniki lahko popestrimo vsako pisarno, ergonomski pa so predvsem primerni za delavnice in mesta, kjer delavci opravljajo dolgotrajno stoječe delo. Zaradi visoke tehnologije in antistatičnosti se poveča tako varnost kot udobje na delovnem mestu. Zmanjšujejo se namreč obremenitve, ki so posledice stoječega dela. Prav tako so materiali obdelani s posebnimi protimikrobnimi sredstvi, ki podaljšujejo svežino in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjev.


Predpražniki za najem

Industrijski predpražniki za zahtevne pogoje

Industrijski predpražniki morajo biti dovolj trpežni in vzdržljivi, da jih je možno uporabljati tudi v zahtevnih pogojih, kjer klasične kolekcije odpovejo. Take lokacije so predvsem skladišča in obrati, kjer poteka proizvodna dejavnost. Ponavadi problem predstavlja umazanija v industrijskih obratih, uporaba industrijskih olj in drugih kemikalij, ki so za običajne materiale nevarne oziroma povzročajo škodo. Industrijski predpražniki morajo biti obvezno dovolj čvrsto pritrjeni na tla, da se ne premikajo, a morajo hkrati zagotavljati potrebno elastičnost. Z njihovo uporabo se znatno zmanjša prenos umazanije v prostore. Uporablja se jih recimo pri vhodih v industrijske obrate, da se kar najbolje očisti gume tovornih vozil, ki prostor zapuščajo ali v njega prihajajo.