Predpražniki ustvarijo pomemben prvi vtis

Predpražniki za pred vrata, so predvsem v poslovnem svetu zelo pomembni, saj podjetju pomagajo ustvariti prvi vtis in podobo, ki jo vodstvo želi predstaviti vsem - kupcem, poslovnim partnerjem in ostalim obiskovalcem. Dober prvi vtis bo podjetje zagotovo ustvarilo z modeli, ki bodo odsevali vizijo, načela in strokovnost, pri tem pa bodo nudili varnost in vzbujali pozitivna čustva.

Logotipi podjetja na predpražnikih za pred vrata so najpogosteje uporabljeni motivi, ki ne puščajo dvoma o tem, koga bo kupec obiskal in s čim se podjetje ukvarja, v trenutku ko bo vstopil pred vhod stavbe ali pisarne. Logotip mora biti videti všečno in oddajati sporočilo, da je vaše delo strokovno, vi pa profesionalni, prav tako pa mora sesti v podzavest vsakogar, ki ga vidi. Ker so močno marketinško sredstvo, so odgovorni lahko pri svojem kreiranju domiselni in naročijo unikatne talne obloge, polne živih barv, zanimivih vzorcev, motivov in izdelane iz materialov, s katerimi bodo zagotovo pritegnile pozornost.

Predpražnik po meri podjetja, lahko vsebuje zanimivo sporočilo ter s svojim sloganom, citatom ali izvirno mislijo pritegne pogled. Nezavedno deluje na čustva in spomine ter širi ime blagovne znamke, kot cenovno najbolj ugodna oblika reklame. Artikli nikakor ne smejo biti ceneni, biti morajo preprosti, izvirni in enostavni ter oddajati jasno sporočilo.

Zato je za naročilo, nakup in vzdrževanje najbolje najeti zunanjega izvajalca, mu zaupati svoje želje in potrebe, ta pa nato pripravi ustrezno grafiko in predpražnik po meri tudi izdela ter ga dostavi v podjetje. Podjetje se pri tem lahko odloči tudi za storitve rednega vzdrževanja in čiščenja po potrebi.

Predpražniki z napisi

Predpražnik po meri je priložnost za trženje blagovne znamke

Z dizajniranimi predpražniki po meri, lahko podjetje učinkovito trži svoj dobro izdelan logotip ter blagovno znamko. Z njihovo postavitvijo na vidno, frekventno mesto, najsi bo to pred vhodom v poslopje, v avli, ali pred vhodom v posamično pisarno zaposlenega, podjetju pomagajo prikazati, oziroma osvetliti določeno blagovno znamko, ali pa določen izdelek, ki je značilen, ali morda najbolj znan med izdelki v njihovem prodajnem katalogu.

Na talnih oblogah podjetij so največkrat prikazani izdelki ali storitve, ki jih odjemalci pogosto povezujejo s samim podjetjem in njihovo blagovno znamko. Če si podjetje deli poslovno stavbo z ostalimi ponudniki podobnih storitev, ali distributerji podobnih izdelkov, jih njihovi unikatni predpražniki po meri, ki ponazarjajo specifično blagovno znamko, ločijo od konkurence in podjetje postavijo v ospredje.

Predpražniki

Unikatni predpražniki za pred vrata

Če se podjetje ukvarja s trgovino na drobno, kjer kupci redno in pogosto obiskujejo njihove prodajne prostore, na primer v nakupovalnih središčih in centru mesta, tedaj je pomembno, da se podjetje s predpražniki z napisi učinkovito predstavi že na vhodu v prodajalno.

Zunanji in notranji predpražniki z napisi, ki odsevajo podobo podjetja in so hkrati tudi estetsko privlačni, bodo podjetju pomagali, da se uspešno loči od konkurence in hkrati povečali možnosti, da bodo potencialni kupci njegovo prodajalno takoj opazili.

Kupci se namreč pri nakupovanju odločajo predvsem na podlagi zunanjega videza, zato je toliko bolj pomembno, da je vsak vidik znotraj in zunaj prodajalne urejen, moderen in vabljiv na oko in da vzbuja pozitiven prvi vtis.

Predpražnik po meri

Predpražniki z napisi oddajajo pomembna sporočila

Unikatni predpražnik po meri predstavlja odličen komunikacijski kanal, po katerem podjetje svojim potencialnim kupcem pošilja sporočila o svoji strokovnosti, blagovni znamki, trenutni ponudbi in viziji. Če podjetje nekatere kupce ni doseglo z običajnimi komunikacijskimi sredstvi, tedaj dizajn talnih oblog lahko predstavlja učinkovito sredstvo doseganja svojega ciljanega občinstva.

Predpražniki za pred vrata lahko vsebujejo udarna in močna sporočila, ki se kupca nemudoma dotaknejo in pritegnejo njegovo pozornost. Zunanje ali notranje talne obloge pa so lahko tudi bolj prefinjene in elegantne, izdelane iz umirjenih barv in motivov. Videz je vsekakor vezan na izdelke ali storitve s katerimi se podjetje ukvarja, oziroma katere želi tržiti, zato jim je treba videz prilagoditi in dobro razmisliti o izbiri.

Predpražnik po meri

Prikaz osebnosti podjetja

Največja prednost oblikovanja predpražnika po meri je v tem, da lahko nanj prenesemo tista sporočila, ki so za podjetje zelo pomembna. Če je podjetje dinamično, polno novih idej in znanja, se dolgočasne talne obloge z nevtralnimi barvami ne bodo skladale z njegovo vizijo. Prav zato obstaja možnost, da z unikatnim oblikovanjem ustvari takšne talne obloge, ki bodo odsevale osebnost podjetja. Te so lahko pri tem zabavne, profesionalne, poučne ali pa predstavljajo le logotip in blagovno znamko, ki jo želite narediti prepoznavno.

PREDPRAŽNIK PO MERI

V podjetju Lindstrom d. o. o. vam nudimo tudi ergonomske modele, ki jih imamo vedno na zalogi v najrazličnejših dimenzijah. Ti se odlično obnesejo saj olajšajo stoječe delo, ker zmanjšujejo pritiske in obremenitve na sklepe nog in hrbtenice. Poleg tega omogočajo naravno držo pri delu in so odlični toplotni izolatorji. So antistatični in preprečujejo zdrse ter posledično poškodbe iz dela.

Podjetja jih pri nas redno najemajo, saj po dogovoru skrbimo tudi za redno čiščenje in vzdrževanje. Če razmišljate o tej storitvi tudi vi, nas pokličite in razložite svoje želje. Skupaj bomo zagotovo našli rešitev.

Predpražnik po meri