Najem zunanjih predpražnikov za podjetja bo ohranil čistočo

Poslovni prostori znajo biti precej zadušljivi, monotoni in nevpadljivi, zato se veliko podjetji odloči popestriti delovno okolje s predpražniki. Zunanji predpražniki so v zadnjih nekaj letih postali vizitka podjetja, ki odraža brezhibnost poslovnega prostora. Opremljeni z logotipi in napisi so prava poživitev navadno dolgočasnih atrijev. Zunanji predpražniki pogostokrat odražajo notranjost poslovnih prostorov. Podjetje, ki svoje prostore opremi s skrbno izbranim pohištvom in poudari detajle, kot so predpražniki, pokaže spoštovanje do strank, za katere si želimo, da bi se ob obisku počutile prijetno in sproščeno. Seveda niso le okras, ki ob prihodu razvedri stranke, temveč služijo tudi kot zaščita pred umazanijo in poškodbami. Oprema poslovnih prostorov je namreč zakonsko določena tako, da zagotavlja maksimalno varnost zaposlenim in obiskovalcem. Ustrezati mora vnaprej določenim higienskim standardom, ki zapovedujejo tudi, kakšni naj bodo predpražniki. Zunanji in notranji predpražniki nam bodo prihranili precej denarja pri čiščenju poslovnega objekta.

Čudoviti čistilni predpražniki po meri, za podjetja

Predpražniki za pred vrata ohranjajo čistočo poslovnega prostora

Ključen del ohranjanja čistoče na delovnem mestu predstavljajo predpražniki. Zunanji predpražniki pomagajo vzdrževati stroge higienske standarde, ki jih mora podjetje dosegati vsak dan. Čeprav se podjetja dandanes odločajo za bolj oblikovno dovršene predpražnike, to ne spremeni njihove prvotne funkcije preprečevanja umazanije. Čistilni predpražniki na vhodu preprečijo vnos nečistoče v notranje prostore in ohranjajo higiensko brezhibnost poslovnega objekta. Predpražniki za pred vrata zagotavljajo dodatno varnost pri vstopu, saj preprečujejo vdor vlage ter zmanjšujejo možnost padcev in zdrsov.

Čistilni predpražniki za podjetja, ki bodo popestrili delovno okolje

Majhni, veliki, zunanji, notranji. Ne glede na to, kakšne čistilne predpražnike potrebujete, smo prepričani, da boste v podjetju Lindström našli primerne za vaš prostor. Izbirali boste lahko med klasičnimi predpražniki, zunanjimi predpražniki, ergonomskimi predpražniki, predpražniki za hodnike, gumijastimi predpražniki za blato in industrijskimi predpražniki. Zunanji in notranji predpražniki so primerni za vsako industrijo ali podjetje ne glede na velikost in zahteve panoge. Storitev najema predpražnikov je primerna tako za mikropodjetja kot za večja podjetja. Z raznolikostjo in unikatnostjo ne predstavljajo le učinkovite zaščite proti umazaniji, temveč so del notranje opreme, ki bo popestrila dolgočasen vhod. Čeprav je naša ponudba precej pestra, se zavedamo, da ni nujno, da boste v njej našli, kar si želite. Zato vam omogočamo, da ustvarite edinstvene predpražnike za svoje podjetje, ki se bodo ujemali s podobo in sporočilom vaše znamke.

Predpražniki za podjetja - zunanji in notranji

Lindström - Pestra ponudba kakovostnih predpražnikov za podjetja

V podjetju Lindström imamo na voljo pestro izbiro predpražnikov, ki bodo zaščitili vsak vhod. Izbirate lahko med standardnimi predpražniki, ki z gumijastim spodnjim delom preprečujejo nastanek nesreč in vnos umazanije v prostore. Ergonomski predpražniki visoke tehnologije so zasnovani z namenom izboljšanja udobja in dobrega počutja na delovnem mestu. Namenjeni so vsem na dolgo stoječih delovnih mestih, saj zmanjšujejo obremenitve in preprečujejo bolečine v križu, hrbtenici in nogah. Ergonomski predpražniki so lahki, upogljivi ter antistatični. Zaradi slednjega jih uvrščamo med nujen del antistatične zaščite na delovnih mestih, kot je na primer varilec. Pri uporabi omogočajo naravno držo med delovnim procesom in izboljšajo pretok krvi po telesu. Izredno primerni so za večje hale z betonskimi tlemi, saj so odlični toplotni izolatorji in preprečujejo podhladitev stopal.

Za težje pogoje dela so narejeni tudi industrijski predpražniki. Ti so bili zasnovani z mislijo na industrijske potrebe, kjer je veliko umazanije, praha ter oljnih madežev. Predpražnike za pred vrata srečujemo pred vsemi trgovinami in trgovskimi centri. Njihov namen je preprečiti vnos umazanije v notranje prostore trgovin ter zaščita obiskovalcev pred zdrsi in padci. Z njihovo pomočjo zadržimo umazanijo pred vhodom in preprečimo, da bi se nesnaga raznašala po poslopju. V naši ponudbi so tudi dizajn predpražniki in oglasni predpražniki. Prvi služijo kot odlična popestritev, drugi so idealni za privabljanje pozornosti. Najem predpražnikov za podjetja je preprost. Vse kar morate narediti je, da izberete obliko, dimenzijo in pogostost menjav predpražnika. V Lindströmu pa bomo poskrbeli za njihovo vzdrževanje in dostavo čistih predpražnikov.

IDEJE ZA PREDPRAŽNIKE PO MERI