Dobre, udobne in varne delovne obleke so odraz podjetja in zaposlenih

 

Delovne obleke so izredno pomembne za vsa podjetja, kjer imajo zaposleni tesen stik s strankami. Saj veste, kako pravi pregovor “obleka naredi človeka”. Ustrežljivost, prijaznost in enotna delovna obleka so odraz podjetja. Z dobro delovno obleko ne pridobimo le zaupanja strank, temveč tudi naših zaposlenih. Delovne obleke so ključne za nemoteno,  varno opravljanje dela. S čisto, dobro krojeno in varno delovno obleko znatno zmanjšamo nevarnost pri opravljanju dela. Z zaščitnimi delovnimi oblačili se srečujemo vsak dan. Nosijo jih zdravstveni delavci, delavci v živilski industriji, gostinci, delavci v proizvodnjah itd.

Delovne obleke in kombinezoni imajo vselej funkcionalne dodatke

Najbolj pogoste delovne obleke so kombinezoni. So neke vrste zaščitni znak vseh večjih industrijskih panog. Zaščitna delovna obleka kot je kombinezon, je narejena iz trpežnega, kakovostnega materiala z namenom, da zaščiti zaposlenega pred poškodbami na delovnem mestu. Delovne obleke, kot so kombinezoni, se največkrat uporabljajo v panogah, kjer delavec potrebuje zaščito celega telesa, saj zaščitijo tudi roke in prsni koš. Kombinezone uporabimo tam, kjer bi delavce vsakdanja oblačila ovirala ali kjer potrebujemo dodatno zaščito pred mrazom, vlago, vetrom, vročino, kemikalijami, udarci, paro, železnimi opilki, dežjem itd. Udobna delovna oblačila in kombinezoni so ključni pri aktivnem delu, kakršno je na primer polaganje streh. Kombinezoni so znani po vselej uporabnih dodatkih, ki delavcem olajšujejo delo. To so dodatni žepi, pasovi, ščitniki, odsevniki, predpasniki in ojačani deli zaščitnega oblačila. Delovna zaščitna oblačila morajo biti prilagojena potrebam ter delovnim pogojem določenega poklica. Zaščitna delovna oblačila niso prilagojena le posameznim industrijskim panogam in delovnim mestom, temveč tudi vremenskim razmeram in letnim časom. Da bi zagotovili največjo varnost delavcev, so zaščitne delovne obleke izdelane v skladu z določbami odredbe za varovalno opremo ter usklajene z evropskimi in slovenskimi standardi.

delovne obleke

Najem in vzdrževanje zaščitnih delovnih oblek v podjetju Lindström

Ste vedeli, da lahko delovne obleke za svoje delavce najamete? Najem delovnih zaščitnih oblačil je okolju prijaznejša rešitev in finančno ugodnejša za podjetje. Najem delovnih oblačil je odličen način, s katerim ne boste le prihranili, temveč zagotovili, da bodo vsa delovna zaščitna oblačila ustrezala higienskim standardom, da bodo vedno čista in dobro vzdrževana. V podjetju Lindström smo strokovnjaki na področju tekstila že vse od leta 1848. Sprva barvarna, nato pralnica, danes pa zaupanja vredni specialisti za najem tekstila. Ker vemo, kako pomembna so ustrezna delovna zaščitna oblačila, je naša storitev prilagodljiva potrebam vaših zaposlenih in podjetja. V podjetju Lindström ponujamo na izposojo oblačila različnih velikosti za najrazličnejše industrije. Od zdravstvene, kovinske do živilskopredelovalne. Izposojena oblačila ustrezajo higienskim in varnostnim standardom posamezne industrije. Narejena so iz trpežnega, kakovostnega materiala ter zagotavljajo udobje in zaščito, ki ju delavci potrebujejo. Izposoja delovnih oblek v našem podjetju ni le stroškovno učinkovita, temveč tudi časovno. Prav tako pripomore k izboljšanju delovnih pogojev, poveča produktivnost zaposlenih ter ohranja dobro podobo podjetja.

Kako poteka izposoja oblačil v podjetju Lindström?


Naša naloga je, da so delovna zaščitna oblačila vašega podjetja čista, varna in vedno na voljo. Za uspešnost podjetja je ključno, da se osredotoča na svojo panogo in prepusti skrb za delovne obleke drugim. Tu nastopimo mi. V podjetju Lindström enkrat tedensko zagotavljamo odvoz poškodovanih, umazani delovnih oblačil ter dostavo čistih in varnih delovnih oblačil. Poškodovane zaščitne delovne obleke po potrebi popravimo ali zamenjamo, naši pralni postopki pa omogočijo kemično zaščito ter higieno oblačil. Tako vam ne bo treba skrbeti ali so delovna oblačila zaposlenih v skladu s standardi in zakonodajo, saj bomo to skrb prevzeli mi. Naša oblačila so bila zasnovana z mislijo na okolje in trajnost. Narejena so iz vzdržljivih, stabilnih, kakovostnih materialov, ki so preprosto popravljivi. Ko se oblačila obrabijo, ne nudijo več varnosti, zato poskrbimo za njihovo recikliranje in odgovorno odlaganje. Naši odnosi s strankami so zgrajeni na zaupanju in preglednosti. Zato ste lahko brez skrbi, da bi morali plačati kakšne dodatne stroške. Vse, kar plača vaše podjetje, je mesečni najem oblačil.