Pošlji povpraševanje

Delovna medicinska oblačila za zdravstvene delavce


Bolnišnice, zdravstveni domovi, zasebne klinike, zobozdravniške ambulante in lekarne potrebujejo sistem učinkovitega upravljanja, čiščenja in vzdrževanja uniform, kot so tunike, zdravniške halje in hlače ter druga delovna oblačila za zdravstvene delavce in posebej izdelana oblačila za reševalce. Prav tako je pomembno, da ima vodstvo ustanov in posameznih oddelkov natančen vpogled v zaloge in porabo medicinskih oblačil. To storitev omogoča spletna aplikacija, ki jo svojim kupcem nudi podjetje Lindström, specializirano za upravljanje s tekstilnimi izdelki.

Digitalna rešitev omogoča učinkovito vodenje zalog, oddajanje novih naročil in spremljanje porabe medicinskih oblačil. Uniforme so tako del mesečnega najema, pri čemer podjetje Lindström ob pavšalno določeni ceni opravlja tudi storitve vzdrževanja, popravljanja in čiščenja. Medicinska oblačila so ustrezno očiščena, kar preprečuje navzkrižno kontaminacijo. Čista in varna oblačila za reševalce, oblačila za medicinske sestre in zdravnike so redno in pravočasno dostavljena na kraj delovnega mesta, kar zaposlenim prihrani veliko dragocenega časa, saj bi uniforme sicer morali čistiti sami.

Delovna oblačila za medicinski kader

Funkcionalna in udobna delovna oblačila za zdravstvene delavce

Zaposleni v zdravstvenih ustanovah opravljajo fizično in mentalno zahtevna dela, saj so pri delu izpostavljeni škodljivim patogenom, skozi celotno izmeno stojijo na nogah, opravijo mnogo nadur ter dvigujejo nepokretne bolnike. Zato za učinkovito opravljanje dela potrebujejo funkcionalna, udobna in varna medicinska oblačila, ki se v izdelavi in materialih prilagajajo delovnim potrebam in procesom. Delovna oblačila za zdravstvene delavce se morajo popolnoma prilegati v velikostih in merah, saj tako zagotavljajo optimalno udobje pri nošenju. Delovna oblačila za zdravstvo morajo biti enostavna za nošenje, zapenjanje in odstranjevanje, hkrati pa imajo lahko tudi nekatere funkcionalne detajle, kot so priročni stranski žepi in zanke za pritrditev identifikacijske kartice.


Čista in estetska medicinska oblačila za profesionalen izgled zdravstvene ustanove

Celostna rešitev najema delovnih oblačil za zdravstvene delavce, vključno z nakupom, vzdrževanjem, čiščenjem in dostavo, daje zaposlenim čist profesionalen videz, ki je še posebej pomemben v bolnicah in klinikah. Čista in estetska oblačila za reševalce, zdravnike in ves personal znotraj ustanove, dajejo pacientom dober vtis o bolnici in njeni skrbi za čistočo in urejenost. Poenotena medicinska oblačila s prilagojenimi barvnimi kombinacijami pomagajo bolnikom lažje identificirati posamezne kadre v ustanovi in hkrati pozitivno vplivajo na strokovno identiteto zdravstvenega osebja. 

Delovna oblačila


Iz kakšnih materialov so izdelana delovna oblačila za zdravstvo?

Oblačila za medicinske sestre, zdravnike in oblačila za reševalce so izdelana iz posebnih tkanin, ki so prijetna na koži in udobna za nošenje ter hkrati primerna za industrijsko pranje, ki učinkovito odstranjuje madeže telesnih tekočin, kot je kri, slina in urin. Tovrstni madeži so v bolnišnicah neizogibni, zato so uniforme tudi izdelane v preprostih barvah, saj enobarvni kosi oblek omogočajo enostavno identifikacijo madežev. Medicinska oblačila so narejena iz trpežnih zaščitnih materialov, ki preprečujejo, da bi madeži z morebitnimi patogeni in bakterijami prodrli v kožo. Delovna oblačila za zdravstvene delavce so prav tako izdelana iz materialov, ki so dovolj trpežni, da lahko vzdržijo visoke temperature pranja z uporabo kemičnih sredstev. V podjetju Lindström se zavedajo, da morajo medicinska oblačila nenehno dosegati standarde kakovosti in varnosti zaposlenih in pacientov, zato med postopki pranja poskrbijo, da oblačila za reševalce, zdravnike in drugo osebje,  zadržijo vse svoje zaščitne lastnosti.


Nudimo raznoliko paleto storitev


Medicinska oblačila z visokimi higienskimi standardi

Uniforme, ki so oprane v navadnem pralnem stroju ne dosegajo higienskih standardov in protokolov, ki jim mora slediti bolnišnica. Čiščenje je namreč le odstranjevanje vidne umazanije, medtem ko profesionalno higiensko čiščenje odpravlja tudi nevidno umazanijo, bakterije in druge patogene. Prav zato podjetje Lindström vsa delovna oblačila za zdravstvene delavce čisti v ločenih strojih, pri čemer uporabljajo visoko temperaturo pranja in specializirana kemična sredstva, ki razkužujejo tkanine in posledično odstranijo vse patogene iz oblek. Za preprečitev navzkrižne kontaminacije so oblačila za reševalce, zdravnike in ostali bolnišnični personal dostavljena v ločenih embalažah, kar zagotavlja, da uniforme med prevozom ne pridejo v stik z onesnaženimi delci. Prav tako podjetje poskrbi, da so medicinska oblačila ob dostavi v omarice zaposlenih ustrezno zapakirana in tako ostanejo higienična, dokler niso v uporabi.