Zaščitna delovna oblačila za večjo varnost pri delu

Delovna oblačila so postala nujni sestavni del nekaterih panog, saj si dela brez njih skorajda ni več mogoče predstavljati. Ker so delovna oblačila ponekod obvezna, njihov nakup pa predstavlja precejšen finančni zalogah, se velikokrat bolje splača zaščitna delovna oblačila kar najeti. Slednje velja tudi za pralne zaščitne maske, po katerih trenutno vlada precejšnje povpraševanje. Podjetje Lindström se tako že vrsto let ukvarja z izposojo najraznovrstnejših zaščitnih delovnih oblačil, pri čemer zagotavlja fleksibilne storitve, ki se sproti prilagajajo posamezni stranki oz. najemniku njihovih artiklov. Povpraševanje po zaščitnih oblačili je trenutno še vedno največje v prehrambeni oz. živilskopredelovalni industriji, kjer so zahteve po higieni najvišje; podobno pa je tudi v farmacevtski industriji in vseh tistih panogah, ki morajo zadostiti tudi najstrožjim zahtevam po varnosti in higieni, obenem pa varovati ne zgolj svoje izdelke, temveč dobro zaščititi tudi svoje zaposlene. Slednjega se zaveda tudi podjetje Lindström, ki svojim strankam nudi le najbolj kakovostna delovna oblačila po ugodnih cenah.

Izposoja zaščitnih delovnih oblačil je v porastu

Marsikdo zaščitno delovno obleko raje kupi kar sam, pri tem pa ne pomisli na to, da bi se le-to dalo tudi najeti. S tem v mislih se je razvilo tudi podjetje Lindström, ki se zaveda pomembnosti varnih in udobnih delovnih oblačil. Ta navsezadnje ne igrajo le pomembne vloge pri zaščiti zaposlenih in izdelkov, temveč na splošno ustvarjajo dober vtis o samem podjetju in njegovih zaposlenih. Podjetje Lindström nudi najraznovrstnejša delovna zaščitna oblačila vseh velikosti, ki so primerna za raznovrstna področja: vse od prehrambene in farmacevtske industrije pa do avtomobilske industrije. Zaščitna oblačila, ki jih je mogoče najeti pri podjetju, so preizkušena in sestojijo le iz najbolj kakovostnih ter trpežnih materialov na tržišču. So posebej prilagojena panogi, za katero so namenjena, in zagotavljajo maksimalno udobje pri nošnji ter varnost vseh zaposlenih.

delovna oblačila za varnost

Kje najdemo najugodnejša zaščitna oblačila?

Zaščitna delovna obleka nemalokrat predstavlja pravcat strošek za podjetje, a pri tem gre tako rekoč za »nujno zlo«. Ne glede na to, pa obstajajo številne možnosti, eno izmed njih pa predstavlja prav ugodna izposoja zaščitnih delovnih oblek. Podjetje Lindström svojim strankam na ta način nudi stroškovno učinkovite rešitve, pri katerih lahko prihranijo tako svoj čas kot tudi denar. Z izposojo delovnih oblačil podjetje svojim strankam omogoča tudi izboljšanje delovnih pogojev, dvig standardov ter povečano produktivnost zaposlenih. Poleg tega se pri tem ne izboljša zgolj počutje zaposlenih, temveč tudi strank podjetja, ki prispevajo k dobro podobi podjetja in njihovih storitev ter izdelkov. Zaščitna delovna obleka, ki jo za izposojo nudi podjetje Lindström, so vedno dostavljena čista, obenem pa podjetje enkrat tedensko poskrbi tudi za odvoz umazanih oz. poškodovanih zaščitnih oblačil. Poleg navedenega pa se Lindström odlikuje še po eni posebnosti, in sicer po dostavi delovnih zaščitnih oblačil neposredno v omarice zaposlenih.


delovna oblačila za najem

Delovna zaščitna oblačila, primerna za različne panoge

Vsa zaščitna delovna oblačila, ki jih dostavlja podjetje Lindström, ustrezajo zahtevanim standardom – tj. kemični zaščiti, higieni itd. – posamezne panoge, po potrebi pa jih podjetje lahko popravi ali zamenja. Na ta način so vsi zaposleni pri svojem delu kar najbolje zaščiteni pred posameznimi vplivi in se lahko nemoteno posvetijo opravljanju svojega dela. Tovrstna rešitev, tj. izposoja zaščitnih oblačil za delo, predstavlja trajnostno rešitev, saj se oblačila dodobra izkoristijo, pri tem pa ne prihaja do dodatnih stroškov. Z izposojo delovnih oblačil Lindström ste tako lahko brez skrbi o dodatnih storitvah, saj za začetek poslovanja ne potrebujete vložka; kar zadostuje, je torej le mesečni najem želene zaščitne delovne obleke. Pri tem vam ni potrebno skrbeti niti za čiščenje, vzdrževanje in skladiščenje zaščitnih oblačil, saj to namesto vas stori Lindström. Tako se lahko v popolnosti posvetite zgolj svojemu delu, v katerem ste najboljši.