Delovna oblačila po meri: jakne, kombinezoni in delovne hlače za izposojo

Delovna oblačila morajo biti nadpovprečno kakovostna. Uporabljajo se namreč precej pogosteje od drugih kosov oblačil. Tako je nujna uporaba nadpovprečno trpežnih materialov, sicer obstaja nevarnost za hitro obrabo. Obenem pa moramo skrbeti za pravilno vzdrževanje, saj s tem pomembno prispevamo k podaljšanju življenjske dobe posameznega kosa oblačil. Odločitev za sodelovanje s podjetjem Lindström zagotavlja, da vam bo na voljo delovna obleka vrhunske kakovosti, hkrati pa bo poskrbljeno za njeno brezhibno čistočo …

Moška delovna oblačila po meri


Delovna oblačila si je precej bolj smiselno izposoditi kot pa jih kupiti

Čas in energijo, ki bi ju morali sicer vlagati v skrb za to, da bo zaposlenim v vašem podjetju vedno na voljo ustrezno vzdrževana in čista delovna obleka, je običajno pametneje usmeriti v primarno dejavnost. Gre namreč za nekaj, kar zahteva ogromno načrtovanja in usklajevanja, predvsem pa ustrezno opremo.

Klasično pranje delovnih oblačil se žal ne more primerjati z uporabo industrijskih pralnih strojev, ki so nadpovprečno učinkoviti pri odstranjevanju mikrobov z obleke. Industrijsko pranje je zato še posebej pomembno v gostinstvu, prehrambni industriji in sorodnih panogah, ki zahtevajo doseganje izjemno visokih higienskih standardov, ko gre za obleke, ki jih uporabljajo zaposleni. Pri Lindströmu sledimo EU-standardu EN-SFS-14065, ki velja za enega najstrožjih na tem področju, zato vam ne bo treba skrbeti glede čistoče. Naša storitev je hkrati odličen način za znižanje stroškov. Delovne hlače, majice, jakne in druge kose nabavimo namesto vas, obenem pa bo strošek vzdrževanja občutno nižji, kot bi bil, če bi za to skrbeli sami.


Izposojena delovna obleka je okolju prijaznejša izbira

Marsikdo meni, da je industrijsko pranje oblačil bolj obremenjujoče za okolje od klasičnega, kar pa vsaj običajno ne drži. Industrijsko pranje, značilno za centre Lindström, se lahko na primer pohvali s skoraj petkrat manjšim ogljičnim odtisom, kot ga ima pranje delovne obleke v klasičnem pralnem stroju. Z našo storitvijo se lahko ogljični odtis na zaposlenega zmanjša celo za približno 150 kilogramov na leto. Poleg tega, da je povezano z manjšo porabo električne energije, zahteva industrijsko pranje bistveno manj vode in detergenta, kar je seveda prav tako zelo pozitivno za okolje. Naša storitev je tako izvrsten dokaz, da so lahko ekološke rešitve obenem tudi ekonomične.

Delovna oblačila


Moške delovne hlače z naramnicami in mnogi drugi modeli

Moške delovne hlačeDelovne hlače so zagotovo najpogostejši kos obleke, saj so potrebne pri praktično vseh poklicih, kjer se uporabljajo posebna delovna oblačila. Moške delovne hlače so seveda še posebej razširjene, saj vsaj v določenih panogah ženske večkrat nosijo krila. Hlače so možne v najrazličnejših izvedbah in dolžinah – to so lahko denimo tanjše in krajše hlače za delo na prostem v poletnih mesecih ali pa moške delovne hlače z naramnicami, ki so primerne za malce bolj zahtevna dela.

Tudi moške delovne hlače z naramnicami se nato precej razlikujejo, odvisno od okoliščin, ki so jim namenjene (delo v gozdu npr. zahteva posebno zaščito pred urezninami). Pri Lindströmu vam ponujamo možnost, da si izposodite moške delovne hlače z naramnicami in mnoge druge modele, odvisno od vaših potreb. Seveda pa so vam na voljo še mnoga druga oblačila.


Delovna oblačila za najem: prva dostava možna že zelo kmalu …

Postopek izposoje oblek je izredno preprost. Najprej se pogovorimo glede vaših zahtev. Boste potrebovali samo delovne hlače in majice ali morda še posebne kombinezone, jakne itn.? Kakšni naj bodo materiali, kroji, barve obleke? Kako pogosto bo potrebna menjava? Sledita nakup in dodelava ter prva dostava, nato pa redno odvažanje, pranje in sušenje umazanih oblačil ter dostava opranih, ki je možna vse do omaric vaših zaposlenih. Ker so vsa delovna oblačila opremljena z identifikacijskim čipom, je mogoče zelo hitro preveriti, kaj se dogaja s posameznimi kosi, in sicer s pomočjo aplikacije oziroma storitve eLindström. Ta vam hkrati omogoča tudi hitro in enostavno posodabljanje trenutnega naročila ter sporočanje morebitnih težav, ki jih nato odpravimo v najkrajšem možnem času.


Preverite še drugo ponudbo podjetja Lindstrom