Pošlji povpraševanje

Delovne obleke za vse vrste delavcev

Delovne obleke poenotijo videz delavcev in odražajo status podjetja, poleg tega pa imajo tudi varnostno funkcijo. Včasih so celo zakonsko določene. Vsako dobro podjetje mora poskrbeti za primerne delovne obleke, v katerih se bodo zaposleni dobro počutili in motivirano opravljali svoje naloge. V podjetju Lindström smo specializirani za izdelavo prav takšnih oblačil. Naša posebnost je, da nismo klasična trgovina za delovne obleke, ampak delovne hlače, delovne jakne, srajce, majice, brezrokavnike in druge tekstilne izdelke dajemo v najem. Naša storitev zajema vse od oblikovanja, dostave, čiščenja in vzdrževanja ter odlaganja oblačil. Se cenovno zelo izplača in prenese vse skrbi glede delovnih oblek na enega izvajalca, ki mu lahko povsem zaupate.

moška delovna jaknamoška delovna oblačila

Popolna prilagoditev vašim potrebam glede delovne obleke

Naša odlična lastnost je, da se prilagodimo najrazličnejšim strankam. Z nami so zadovoljna majhna in velika podjetja iz najrazličnejših področij. Ponujamo delovne obleke za zdravstvene delavce, vzdrževalna dela, za živilskopredelovalno industrijo, kovinsko industrijo, turistične delavce, prodajalce. Lahko izberete obleke iz naših že ustvarjenih kolekcij, naša prednost pa je prav oblikovanje individualno prilagojene delovne obleke ali celotne kolekcije. S pomočjo Lindströmovega izkušenega oddelka za oblikovanje boste dobili vrhunska moška in ženska delovna oblačila, ki so unikatnega videza ter se skladajo s stilom vašega podjetja. S svojimi delovnimi hlačami, delovnimi jaknami in drugimi kosi oblačil boste izstopili iz povprečja in bili vidnejši od konkurence, hkrati pa poskrbeli za uporabnost in udobje. Uredimo vam tudi zimske delovne obleke, razne kombinezone, nepremočljiv tekstil in drugo opremo za vsakodnevno nošenje pri delu. Na nas se lahko zanesete, kadar potrebujete delovne hlače in zaščitne obleke za težke pogoje v različnih delavnicah in industrijah.

Kakovostni kosi, ki temeljijo na varnosti in funkcionalnosti

Pri delovnih oblekah zares ne smete sprejemati kompromisov pri kakovosti. Vsak kos mora biti vzdržljiv, iz dobrih materialov, kreiran tako, da ima dovolj žepov, je varen in prijeten za nošenje. Naša ženska in moška delovna oblačila ustrezajo najvišjim standardom in so skladna s predpisano zakonodajo. Lahko ste prepričani, da so v skladu s predpisanimi zahtevani v zvezi z varnostjo in higieno. Neposredno v omarice zaposlenih dostavimo čiste delovne obleke, umazane in poškodovane očistimo, popravimo ali zamenjamo. Vsak zaposleni se tako lahko temeljito posveča dnevnim nalogam, saj nima skrbi z obleko.

delovne obleke

Kaj vse si zagotovite z najemom oblačil

Po svetu je v uporabi že več kot 10 milijonov kosov Lindström delovnih oblačil. Veliko podjetij je namreč že ugotovilo, zakaj se taka storitev močno splača. Kot vaši partnerji prevzamemo celotni spekter dejavnosti za skrb delovne obleke. Pri običajnih prodajalcih gre za enkratni nakup, potem pa morate sami zagotoviti čiščenje, popravila, nove dobave oblačil, pa tudi skladiščenje, če gre za sezonske obleke. Pri nas si z najemom zagotovite naslednje:

  • načrtovanje in naročilo delovnih oblek,
  • dostavo na želeno lokacijo,
  • industrijsko pranje,
  • vzdrževanje delovnih oblek,
  • skladiščenje,
  • odlaganje in reciklažo.

Pozabite lahko na skrbi z organizacijo čiščenja, delo v iztrošenih oblekah in slab ugled zaradi neurejenosti. Enkratni nakup ni najbolj optimalna rešitev, saj največ stroškov prinaša prav vzdrževanje delovne obleke. Pri nas dobite dostopno storitev brez skritih stroškov.

Delujte trajnostno

Naj poudarim, da je odločitev za naše storitve veliko bolj trajnostna oziroma ekološka. S pranjem pri nas zmanjšujete negativni vpliv na okolje ter pomagate planetu. Poraba vode, energije in pralnih sredstev je veliko večja, če se tega lotevate sami. Naše industrijsko pranje oblek je specializirano in optimizirano, poleg tega pa tudi veliko bolj učinkovito. Čistoča ni enako kot higieničnost. Po pranju doma so lahko delovne obleke videti čiste, a ste iz njih odstranili le vidni del umazanije. To ni dovolj in lahko predstavlja tveganje za zaposlene in podjetje. Le industrijsko oziroma higienično pranje odstrani tudi neviden del umazanije, da dosežete primerne zahteve.