Ugoden najem čistilnih gumijastih predpražnikov za pred vrata

Predpražniki za pred vrata so prva stvar, ki jo zagledamo pri vstopu v javno poslopje ali podjetje. Slab vtis je izredno težko popraviti, sploh, če je ta slab. Večina podjetji meni, da stranka prvi vtis o podjetju dobi, pri vstopu v recepcijo. Zato večino sredstev ter časa porabijo za notranjo opremo predprostora. Toda prvi vtis o podjetju si stranka ustvari pri vhodu. Še preden vstopi v podjetje, jo “pozdravijo” predpražniki. Zunanji predpražniki so detajl, na katerega moramo biti izjemno pozorni. Primarna naloga predpražnikov za pred vrata je, da preprečijo vnos umazanije v podjetje in poskrbijo za čistočo delovnih prostorov. Njihove naloge pa so tudi, da poskrbijo za dobro vizualno podobo podjetja, preprečijo zdrse ter poskrbijo za varnost obiskovalcev in zaposlenih.

Predpražniki

Zagotavljanje čistoče z najemom zunanjih čistilnih predpražnikov

Ste vedeli, da lahko predpražnike za pred vrata najamete? Naše podjetje Lindström je eno izmed vodilnih evropskih podjetij z več kot 170 leti izkušenj na področju tekstilne industrije. Naše poslanstvo je krepiti javno podobo podjetji ter ponuditi celostne rešitve na področju delovnih oblačil, zaščite, čistoče in notranjega oblikovanja. Naš uspeh je rezultat idejnih zasnov, postopkov, enotnih storitev, učinkovitosti, ekološkosti in kakovosti. Verjetno se sprašujete, zakaj bi uporabili naše storitve in predpražnike najeli, če jih lahko preprosto kupite? Res je, predpražnike je preprosto kupiti, toda z nakupom pride nenehna skrb, da ostanejo čisti, vzdrževani. Ko se uničijo, morate ponovno kupiti nove. Naša storitev najema predpražnikov, zunanjih in notranjih, vam bo to olajšala. Kako?

Preprost najem čistilnih zunanjih predpražnikov po meri z logotipom

Najprej boste med široko ponudbo predpražnikov našega podjetja izbrali tiste, za katere menite, da bi najbolje ustrezali vaši znamki. Naš katalog obsega klasične predpražnike, zunanje in notranje predpražnike, gumijaste predpražnike, čistilne predpražnike, predpražnike za pred vrata, industrijske predpražnike, predpražnike za hodnike in ergonomske predpražnike. Da bi zajeli celostno podobo podjetja, predpražnike oblikujemo tudi po vaših željah, nanje natisnemo logotip podjetja itd. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami predpražnikov, in sicer med predpražniki 85 x 75 cm, predpražniki 85 x 250 cm, predpražniki 115 x 200 cm in predpražniki 150 x 300 cm. Ko izberete velikosti čistilnih predpražnikov, bodo naši strokovnjaki s skrbnim pregledom zagotovili, da so ti primerni za vaše prostore. Ob hitri dostavi bodo poskrbeli še, da so predpražniki, zunanji ali notranji, pravilno nameščeni. Pravilna namestitev gumijastih predpražnikov poskrbi, da se umazanija ne raznaša po prostorih, kar posledično zniža stroške čiščenja poslovnih prostorov. Naša celovita rešitev za vaše poslovne prostore zajema tudi pranje, vzdrževanje in dostavo čistih predpražnikov. Zunanji in notranji čistilni predpražniki bodo vedno poskrbeli za brezhiben videz vašega prostora. Industrijsko pranje predpražnikov je okolju prijazno, saj z recikliranjem uporabljene vode pri pranju prihranimo ogromno energije in seveda vode. Predpražnike, ki čakajo na zamenjavo, skladiščimo v storitvenih centrih. Skrbimo, da po čiščenju predpražnike čim hitreje vrnemo v uporabo. Očiščene predpražnike dostavimo v prostore vašega podjetja ob dogovorjenih dneh v skladu z dogovorjenim intervalom menjave. Gumijasti predpražniki za pred vrata bodo vedno pozorno in primerno vzdrževani, morebitne nenamerne poškodbe predpražnika pa popravljene. Dotrajane predpražnike zamenjamo takoj, ko je to potrebno brez, da bi vas dodatno obremenjevali.

Gumijasti predpražniki

Gumijasti in čistilni predpražniki

Izbirate lahko med raznovrstnimi modeli predpražnikov in sicer med: 

  • Standardnimi predpražniki

Klasični ali standardni predpražniki Lindström so najpogosteje izbrani predpražniki. Zasnovani so za zadrževanje nesnage na vhodu, gumijasti spodnji del pa preprečuje zdrse in gubanje predpražnikov.

  • Zunanjimi gumijastimi predpražniki

Zunanji predpražniki predstavljajo prvo linijo v boju z umazanijo, saj preprečujejo raznašanje umazanije po prostoru. Gumijasti predpražniki preprečujejo tudi zdrse in morebitne poškodbe, ki bi nastale ob padcu na spolzkih tleh.

  • Dizajn predpražniki

Dizajn predpražniki predstavljajo popolno izbiro, če si želite popestriti poslovne prostore. S pomočjo programa Lindström LiveDesign boste brezplačno oblikovali dizajn predpražnike, ki se bodo skladali z vašo blagovno znamko in podjetjem. Lindström LiveDesign je virtualen način za vizualizacijo predpražnikov v prostorih vašega podjetja. V programu preizkusite različne velikosti, barve in oblike predpražnikov.

  • Industrijskimi predpražniki

Industrijski predpražniki so zasnovani za zahtevnejše pogoje, kjer so poleg umazanije težava še različna industrijska olja, kemikalije itd. 

  • Ergonomskimi predpražniki

Ergonomski predpražniki so zasnovani za povečevanje udobja in varnosti na delovnem mestu. Lahki, upogljivi predpražniki visoke tehnologije zmanjšajo obremenitve stoječega dela. Predpražniki so obdelani s protimikrobnim sredstvom, ki preprečuje razvoj neprijetnih vonjav, zaradi antistatičnosti pa so primerni tudi za delovna mesta varilcev.

  • Oglasnimi predpražniki

Osnova oglasnih predpražnikov so predpražniki iz standardne kolekcije, ki jim je dodano oglasno okno. Oglasni predpražniki pritegnejo pozornost in so idealno sredstvo za hitro komuniciranje.

Storitve mesečnega najema čistilnih predpražnikov za pred vrata

Storitve Lindström lahko uporabite ne glede na področje ali velikost podjetja. Naše rešitve so prilagojene vsakemu podjetju posebej, zato je naša ponudba primerna za raznovrstne stranke. Od majhnih podjetij z nekaj zaposlenimi, do večjih korporacij. Naše storitve odlikujejo prilagodljivost, kakovost, učinkovitost in cenovna ugodnost. Ni vam treba skrbeti, da bi vam zaračunali dodatne stroške. Tudi ob začetku sodelovanja ne potrebujete začetnega vložka, ampak plačate le mesečni najem predpražnika. Storitve oblikovanja, vzdrževanja in menjave gumijastih predpražnikov so prav tako vključene v ceno. Čistilni predpražniki, izdelani po naročilu, so vedno uporabljeni izključno pri naročniku. Po zaključku sodelovanja ali ob dotrajanosti predpražnikov so ti uničeni ustrezno, na okolju prijazen način.