Zunanji in notranji predpražniki za najrazličnejše poslovne prostore

Predpražniki niso zgolj nekaj, kar položimo pred vhod našega stanovanja ali hiše, ampak so potrebni tudi v najrazličnejših podjetjih oziroma v notranjih poslovnih in industrijskih prostorih. V tem primeru je praviloma potrebno precej večje število, poleg tega pa se večkrat uporabljajo nekoliko drugačni oz. profesionalni predpražniki. Notranji gumijasti predpražniki so denimo zelo razširjeni v delavnicah, saj močno olajšajo vzdrževanje čistoče. To je torej dodatek, na katerega pri opremljanju nikakor ne smete pozabiti, saj s tem močno zmanjšate stroške čiščenja. Obenem pa gre lahko za preprost in za cenovno ugoden način za popestritev vizualne podobe poslovnih prostorov, kar je mogoče doseči predvsem s t. i. dizajn predpražniki (notranji dodatek, ki je dobavljiv v številnih velikostih, oblikah, barvah in vzorcih), ki pa niso »zgolj« lepi, ampak so hkrati prav tako izjemno funkcionalni.

Notranji predpražniki

Profesionalni predpražniki – notranji ali zunanji

Podjetje Lindström je prava izbira za vse, ki vas zanimajo kvalitetni predpražniki (notranji ali zunanji), vendar nočete imeti nikakršnih skrbi, povezanih z njihovim vzdrževanjem oziroma pranjem. Ponujamo vam namreč možnost najema, ki vključuje čiščenje, kar je storitev, za katero se odločajo v vse večjem številu podjetij po vsem svetu. Prilagodimo se vašim potrebam in vam na podlagi predhodnega dogovora zagotovimo natanko tisto, kar potrebujete. Z našo pomočjo vam bodo na voljo resnično kvalitetni predpražniki, izdelanih iz posebnih vlaken z nadpovprečno vpojnostjo, kar prepreči dvigovanje prahu. Vlakna namreč nase vežejo prah in drugo umazanijo, obenem pa lahko vpijejo večje količine tekočin, kar je seveda še posebej koristno v primeru deževnega vremena. Posledično ne bo nevarnosti za zdrse, vzdrževanje urejene podobe poslovnih prostorov pa bo mnogo lažje, kar bo nedvomno prispevalo k ugledu vašega podjetja. Mokri, blatni madeži vam ob obisku poslovnih partnerjev zagotovo ne bi bili v ponos, a na srečo obstaja preprosta rešitev oziroma preventiva za tovrstne težave.

Predpražniki po meri

Ergonomski gumijasti predpražniki zmanjšajo obremenitev med stoječim delom

Delovna mesta, ki zahtevajo, da zaposleni večino delovnika stojijo (npr. delovno mesto varilca), so zelo obremenjujoča za telo, predvsem za noge in hrbet. Tako je izjemno pomembno, da poskušate narediti vse, kar je v vaši moči, da prispevate k zmanjšanju obremenitve. Ena izmed odličnih možnosti, kako to doseči, so posebni, ergonomsko zasnovani gumijasti predpražniki, ki so del naše kolekcije. Z njihovo pomočjo je mogoče: zmanjšati pritisk na sklepe, ki so sicer najbolj obremenjeni med stoječim delom, prispevati k izboljšanju drže delavcev in k pospešitvi njihove cirkulacije, zmanjšati težave z mrzlimi stopali (notranji predpražniki se namreč lahko uporabljajo kot toplotni izolatorji na hladnejših površinah) ter nasploh prispevati k boljšemu počutju zaposlenih.  Zaradi posebnega reliefa pa se bo za povrh zmanjšalo tveganje za zdrse, ki hitro privedejo do izredno nevarnih padcev in resnih poškodb. Vse to bo zagotovo pripomoglo k večji produktivnosti in zmanjšalo bolniške odsotnosti.

Kvalitetni predpražniki za industrijske površine oz. ekstremnejše razmere

V proizvodnih prostorih se umazanija kopiči nadpovprečno hitro. Za povrh pa gre običajno tu za umazanijo, ki jo je izredno težko odstraniti (npr. oljni madeži). Da bi v čim večji meri omejili nastajanje trdovratnih madežev in poskrbeli za urejenost industrijskih površin, je skorajda nujno, da se uporabijo posebni industrijski predpražniki. Notranji proizvodni prostori posledično ne bodo potrebovali nenehnega in zelo zahtevnega čiščenja. Sodelovanje z nami pomeni, da vam bodo na razpolago profesionalni predpražniki najvišjega kakovostnega razreda, kakršne uporabljajo celo v najuglednejših podjetjih po svetu.

Zaupajte nam svoje želje in poiskali bomo rešitev, ki bo pisana na kožo vašim potrebam. Tako zunanji kot notranji predpražniki, ki jih najamete pri nas, se bodo redno čistili, odgovornost za to opravilo pa bo v celoti naša. Za konec bi želeli omeniti še, da med naše najpomembnejše storitve sodi tudi nabava delovnih oblačil za različne dejavnosti, ki jih je mogoče nato najeti in plačati zgolj strošek izposoje, za vmesno čiščenje in popravila pa skrbimo mi.

Preverite še preostale storitve iz naše ponudbe