Delovna obleka za najem: hlače in vrhnji kosi oblačil

Delovna obleka je lahko sestavljena iz različnih kosov. Vsaka panoga ima namreč določene specifike, ki jih je smiselno upoštevati pri načrtovanju optimalne obleke za zaposlene. Med drugim je pomembno, ali gre za dejavnost na prostem ali v zaprtih prostorih, kakšna je možnost za stik s potencialno škodljivimi snovmi, ali obstaja nevarnost za ureznine in druge poškodbe ipd. Preučitev vseh okoliščin vam pomaga pri ugotavljanju, ali bodo denimo zadostovale delovne majice ali pa bodo potrebne debelejše delovne jakne. Podobno velja za odločitev glede tega, ali bi bile smiselne hlače s posebno zaščito itn. Gre torej za proces, ki zahteva skrbno načrtovanje, še posebej v večjih podjetjih. Na srečo pa imate lahko pri tem ob sebi strokovnjaka, ki vam bo pomagal s koristnimi napotki.

delovna obleka za najem

Delovne halje in druga delovna obleka zahtevajo redno vzdrževanje

Naporen pa ni zgolj proces izbire. Še precej več časa in energije je namreč treba vložiti v to, da bo delovna obleka kasneje vseskozi primerno vzdrževana in da bo v vsakem trenutku na voljo zadostno število čistih kosov. To pomeni redno pranje, sušenje in dostavljanje, kar je zelo zamudno opravilo, povezano s precejšnjimi stroški. Vendar bo postalo vse to že kmalu le še neprijeten spomin, in sicer v primeru, da se odločite za sodelovanje z mednarodno uveljavljenim podjetjem Lindström, kjer se lahko pohvalimo že s skoraj 200-letno tradicijo delovanja na področju tekstilnih storitev. Ponujamo vam namreč možnost, da delovne hlače in drugo obleko preprosto najamete, pri čemer je strošek vzdrževanja že vključen v ceno izposoje. S tem niso mišljeni le stroški pranja in sušenja, ampak tudi stroški morebitnih popravil, robljenja hlač in drugih prilagoditev. Gre za rešitev, ki vam prihrani kar nekaj denarja, predvsem pa energije. Za nameček pa naše storitve pomenijo občutno zmanjšanje ogljičnega odtisa v primerjavi s klasičnim pranjem. 

delovna jakna

zaščitna delovna obleka

Delovne majice, halje, jakne in drugi vrhnji kosi

Proces poteka tako, da se z vami najprej dogovorimo glede tega, kakšna obleka bi bila najprimernejša za vaše zaposlene. Izberemo ustrezne delovne hlače, majice. delovne jakne, halje, brezrokavnike itn. Če niste popolnoma prepričati, kakšna rešitev bi bila najboljša, vam pomagamo s strokovnimi nasveti, ki so rezultat naših bogatih izkušenj oz. sodelovanja s podjetji, ki delujejo v najrazličnejših panogah (gostinstvo, hotelirstvo, zdravstvo itn.). Poleg vrste in lastnosti obleke določimo tudi potrebno število kosov in v povezavi s tem predvideno pogostost menjav (odvoz umazane in dostavo sveže, čiste obleke). Naša naloga je nato dobava hlač in vrhnjih kosov obleke. Ob tem bomo poskrbeli za vse prilagoditve, ki bodo potrebne, npr. za krajšanje hlač ali pa za dodajanje žepov. Možna je torej prilagoditev po meri, tako glede funkcionalnosti kot glede samega dizajna. Ko je začetna faza zaključena, sledi prva dostava in nato vzdrževanje po vnaprej določenem urniku. Če je določena delovna obleka potrebna le v posamezni sezoni, pa bomo poskrbeli še za vmesno skladiščenje.

delovna majica in hlače

Storitev eLindström poskrbi, da bo vedno na voljo ustrezna delovna obleka

Kaj pa če pride do spremembe vaših potreb, povezanih s kosi zaščitne obleke za zaposlene? To ni nikakršna težava, saj vam praktična aplikacija eLindström omogoča, da že v nekaj sekundah posodobite oziroma prilagodite svoje naročilo. Če ugotovite, da bodo npr. v prihodnjih tednih potrebne dodatne delovne hlače in druge obleke, je mogoče zelo preprosto dodati nove kose. Prednost uporabe storitve eLindström je, da omogoča spremljanje aktualnih naročil praktično kjer koli in kadar koli. Tako imate popoln nadzor nad tem, kdaj bo dostavljena naslednja pošiljka čiste obleke in za koliko kosov bo šlo. Naše storitve uporabljajo številna podjetja po vsem svetu, kjer ugotavljajo, da ima izposoja oblačil za zaposlene resnično številne prednosti v primerjavi z nakupom, pri čemer je glavna ta, da vam ostane bistveno več časa za osredotočanje na primarno dejavnost vaše ustanove.