Predpražniki po meri z napisi za čudovito vizualno podobo podjetja

Predpražnik po meri opravlja več pomembnih funkcij. Ali ste vedeli, da je brez kvalitetnega in dobrega predpražnika pogostost čiščenja pohodnih površin večja? To je še posebej pomembno v podjetjih z velikim številom zaposlenih ali z veliko obiskovalci, saj je primarna naloga predpražnikov odstraniti umazanijo in vlago s podplata čevljev pred vstopom v določen prostor. Ker gre za najpomembnejši element vhoda v objekte in poslovne prostore, ni vseeno, katerega izberemo. S primerno izbranim predpražnikom po meri si bomo zagotovili vsakodnevni brezhiben videz podjetja in poslovnih prostorov ter ustvarili prijeten prvi vtis o podjetju. Vse to lahko dosežemo s profesionalnimi predpražniki po meri, ki so opremljeni z napisi ali logotipi podjetja oziroma so personalizirani. Na voljo imamo torej klasične predpražnike, industrijske, ergonomske, predpražnike za hodnike, gumijaste za blato in elegantne rešitve z dizajn predpražniki po naročilu, v katere lahko ujamemo celostno podobo vsakega podjetja. S pravilno uporabo in namestitvijo predpražnikov z napisi po meri  znatno olajšamo skrb za čistočo v prostorih podjetja ter hkrati znatno znižamo stroške čiščenja, saj prihranimo tako pri času, kot tudi pri sredstvih za čiščenje. Obenem na zelo preprost, a zanesljiv način poskrbimo za boljši zunanji izgled našega podjetja in odličen prvi vtis, ki ga bodo ob obiskih dobili naši poslovni partnerji. Svetujemo vam, da izbirate med predpražniki, izdelani iz kakovostnih materialov, ki imajo posledično dolgo življenjsko dobo, svojo funkcijo pa opravljajo zanesljivo in natančno. V podjetju Lindström obliko in dimenzijo predpražnikov z napisi po meri z veseljem prilagodimo željam naših strank.

dizajn predpražnik po naročilu

Za brezhibni videz podjetja izberite predpražnik po meri

Dizajn predpražniki podjetja Lindström, narejeni po meri, služijo kot elementi notranje opreme, pri tem pa je omejitev le domišljija stranke. Tako lahko sami ustvarimo rešitev po lastnih željah ali pa izbiramo med pestro ponudbo znotraj že pripravljene kolekcije. Predpražniki po naročilu z napisi so lahko točno takšnih barv in vzorcev, kot jih želi podjetje sporočiti okolici. Vse, kar moramo storiti je, da naše želje zaupamo strokovnjakom, ki bodo nato ustvarili končni rezultat – edinstven predpražnik po meri, ki se bo resnično ujemal s podobo podjetja in sporočilom, ki ga želimo predati okolici. Pokukajte v galerijo ali pa s pomočjo orodja za oblikovanje oblikujte svoj predpražnik po meri z napisi in logotipom ter pozabite na čisto vse skrbi. Z vidika varnosti so odlična rešitev ergonomski predpražniki po naročilu, ki so namenjeni predvsem pretežno stoječim delovnim pozicijam, saj izboljšujejo dobro počutje na delu ter zmanjšujejo bolečine v nogah, križu in hrbtenici.

Pestra ponudba vzorcev in barv po vašem okusu

Iščete čisto sveže in nove možnosti? Potem si morate ogledati raznoliko, novo prekrasno kolekcijo, v kateri lahko izberete nov slog za vaše poslovne prostore. V kolikor boste med ogledom galerije opazili predpražnik z dizajnom, ki bi vam ustrezal, vendar bi ga želeli imeti v kateri koli drugi barvi, lahko to sporočite strokovnjakom iz podjetja Lindström, ki bodo z veseljem uresničili vašo željo. Lindströmova kolekcija je na voljo v različnih barvah, nudimo pa tudi izdelavo predpražnikov po naročilu, ki vsebujejo logotip podjetja ali druge napise po vaši želji. Kako bi vaše ideje zgledale v realnosti, lahko preverite še danes s programom Lindström LiveDesign, ki prinaša dodano vrednost k načrtovanju prostorov. Odkrijte, kaj je najboljša rešitev za vaš in za vaše poslovne prostore. Vabljeni k ogledu naših kolekcij.