Pošlji povpraševanje

Kvalitetni predpražniki za pred vrata po meri podjetja

Predpražniki za pred vrata so najpomembnejši elementi vhodov v poslovne prostore podjetja, saj učinkovito poudarjajo celostno vizualno podobo in blagovno znamko podjetja. Že na samem vhodu kupci in odjemalci dobijo prvi vtis o urejenosti in profesionalnosti podjetja, zato je pomembno, da so predpražniki za pred vrata estetski, čisti in ustrezno vzdrževani. Zunanji in notranji predpražniki, v  različnih dimenzijah, dizajnih, vzorcih in logotipih, so primerni tako za mala kot velika podjetja ter za različne panoge in industrije. Podjetje Lindström nudi širok izbor različnih preprog, kot so klasični, ergonomski, industrijski in dizajn tepihi ter predpražniki z napisi. Kakovostni tepihi, ki se prilagajajo potrebam posameznega podjetja, so na voljo tako za nakup kot za najem. Najem zajema tudi storitve specializiranega čiščenja, vzdrževanja ter storitve prevzema in dostave v dogovorjenih terminih. Tista podjetja, ki si za svoje poslovne prostore želijo unikatnih rešitev, pa lahko preko posebne aplikacije ustvarijo in oblikujejo edinstvene predpražnike po meri.

Predpražniki


Klasični predpražniki za pred vrata v vseh industrijah

Standardni predpražniki za pred vrata v različnih barvah in dimenzijah zagotavljajo varnost in čistočo v vseh industrijah, ki se želijo svojim odjemalcem predstaviti že v vhodnih prostorih. To so lahko banke, restavracije, hoteli, maloprodajne trgovine, frizerski saloni, različna storitvena podjetja in javni zavodi. Predpražniki po meri podjetjem omogočajo, da barve in vzorce prilagodijo značilnostim svoje blagovne znamke. Kvalitetni predpražniki z visokimi najlonskimi vlakni pa hkrati skrbijo za to, da se voda, pesek, prah, blato in druga umazanija uspešno zaustavi že na vhodu v prostor. Pravilna postavitev predpražnikov za pred vrata tako prepreči, da bi se nesnaga raznašala po tleh poslovnih prostorov. Klasični kvalitetni predpražniki zagotavljajo varnost in preprečujejo možnosti zdrsov in padcev, saj so izdelani iz trpežne in nedrseče gumirane spodnje podlage.

Oglasni predpražniki z napisi

Oglasni predpražniki z napisi in logotipi so del klasične kolekcije predpražnikov za pred vrata, pri čemer podjetje lahko doda različna oglasna sporočila, logotip ali druge specifične detajle, ki predstavljajo blagovno znamko podjetja. Personalizirani predpražniki z napisi ustvarjajo odlično sredstvo za talni marketing, saj tržijo blagovno znamko podjetja, privabljajo kupce v prodajalno, oddajajo pomembna sporočila in prikazujejo dejavnost podjetja. Podlaga predpražnikov po meri z dodanimi oglasnimi sporočili lahko vsebuje različne moderne vzorce in barvne možnosti. Tako se lahko predpražniki z napisi ujemajo in so skladni z barvami in vzorci obstoječe podobe podjetja, barvami v logotipu ter barvnimi niansami pohištva, zidov in drugih elementov v poslovnih prostorih.

Predpražnik po meri

Predpražniki za pred vrata v svojih funkcionalnih lastnostih

Predpražniki za pred vrata so izdelani iz trpežnih materialov in zato uspešno kljubujejo različnim vremenskim razmeram, temperaturam in vsakodnevni rabi. Pri tem ščitijo tudi tla, lesene talne obloge, ploščice in laminat. Zunanji predpražniki po meri izpolnjujejo standardne varnostne funkcije, saj je njihova površinska zasnova izdelana iz obstojnih vlaken, gume in vinila. Vsi trije materiali zagotavljajo visoko funkcionalnost, udobno uporabo, kakovost in dolgo življenjsko dobo. Pri tem so zunanje podlage izdelane iz težjih materialov, podobnim ščetinam, notranje podloge pa so bolj podobne preprogam. Tako so predpražniki za pred vrata sestavljeni iz dveh delov, kjer gornja plast učinkovito strga večje delce iz čevljev, notranja podlaga pa absorbira majhne delce in vodo.


NUDIMO TUDI NAJEM DELOVNIH OBLAČIL

Personalizirani zunanji in notranji predpražniki po podobi podjetja

Dizajn predpražniki po meri vključujejo različne vzorce in motive, široko paleto barvnih možnosti, različne oblike in dimenzije. Izbira podjetja med posamičnimi lastnostmi je namenjena temu, da se dizajn predpražniki za pred vrata ujemajo s celostno grafično podobo in tako uspešno dopolnjujejo že obstoječe barve in vzorce v celostni podobi podjetja. Podjetje lahko slog in izbran dizajn dopolni tudi s predpražniki z napisi in logotipi, ki še dodatno poskrbijo za to, da se predpražniki po meri razlikujejo od ostalih tepihov in so zato unikatni. Pri tem podjetje Lindström poskrbi za dobavo, skladiščenje, vzdrževanje, popravilo morebitnih poškodb in profesionalno čiščenje. Menjava predpražnikov za pred vrata, namenjena za čiščenje ali vzdrževanje, pa se izvrši v dogovorjenih terminih.