Zunanji predpražniki so izjemno vpojni in zadržijo nesnago pred vhodom

Klasični in elegantni dizajn predpražniki so na voljo za najem. S tem boste privarčevali na stroških in času, saj ponudnik Lindström kot eden največjih evropskih ponudnikov tekstilnih izdelkov nudi celovito in cenovno ugodno rešitev za vsa podjetja, ne glede na panogo in dejavnost. Trpežni in kakovostni predpražniki za pred vrata in za notranje prostore so na voljo v standardnih kolekcijah, kjer lahko izbirate med različnimi modeli, oblikami in velikosti. Če želite, da so predpražniki zunanji in notranji prilagojeni vaši blagovni znamki in celostni podobi podjetja, pa ponudnik lahko izdela talne podloge po vaši meri. V storitev najema je vključeno tudi pranje in vzdrževanje. Najeti predpražniki so prani industrijsko ter redno vzdrževani, zato da se ohranja funkcionalnost materialov in standardi estetike. Podjetje Lindström poskrbi tudi za skladiščenje v njihovem storitvenem centru, dokler predpražniki niso ponovno v uporabi, ter za hitro in učinkovito dostavo v vaše podjetje in ustrezno namestitev v prostorih.

Predpražniki za pred vrata zadržujejo umazanijo zunaj

Večina umazanije in nesnage iz čevljev in drugih površin se vnaša v notranje prostore skozi vhode. Lastniki poslovnih prostorov so zato že krepko naveličani nenehnega čiščenja vhodov in brisanja tal. Ravno zato so predpražniki za pred vrata idealna rešitev za to, da se znebite umazanije na tleh, saj predpražniki zunanji učinkovito zadržijo vodo, blato in drugo nesnago ter tako preprečijo, da bi se umazanija raznašala po ostalih prostorih. Kakovostni in visoko vpojni predpražniki na vhodih vam omogočajo, da privarčujete na času, ki ga porabite za čiščenje tal ter na stroških čiščenja. Čistilni predpražniki so izdelani iz visoko najlonskih vlaken, ki učinkovito zaustavljajo blato, prah, pesek in vodo na podlogi. Vodo lahko nato le izlijete oziroma otresete iz podlage. Pri ponudniku Lindström lahko izbirate modele v standardni kolekciji, pri čemer so predpražniki zunanji na voljo v različnih standardnih barvah ter standardnih velikostih in oblikah.


Predpražniki

predpražniki zunanji

Čistilni predpražniki iz gumirane spodnje površine zagotavljajo varnost

Kot najemniki oziroma lastniki poslovnih prostorov je pomembno, da svojim zaposlenim, poslovnim partnerjem, obiskovalcem in kupcem zagotovite varnost. Predpražniki za pred vrata morajo namreč nuditi najvišjo mero varnosti, zato da se preprečijo zdrsi, padci in druge poškodbe, saj lahko pride to tega, če predpražniki niso nameščeni na pravilnih mestih in so slabi vzdrževani ter se ob trenju prično premikati in prepogibati. Predpražniki morajo imeti takšno teksturo, da preprečijo drsenje in zmanjšajo možnost zdrsov in padcev. Ravno zato so Lindström predpražniki zunanji izdelani iz gumirane površine na spodnji strani podlage. Vpojni predpražniki vpijajo večje količine vode in umazanije kot običajni predpražniki, zato tudi iz tega vidika nudijo varnost, saj se voda ne razliva na tla. Mokra tla pa sicer povečujejo možnosti za zdrse in padce. Ponudnik Lindström v sklopu izposoje nudi tudi profesionalna brisala za čiščenje tal, ki vam bodo olajšala delo.

Predpražniki zunanji z dodanim oglasnim oknom

Pri najemu lahko izbirate med različnimi kolekcijami, pri čemer so predpražniki lahko izdelani v standardnih kolekcijah, kjer lahko naročite motive, vzorce, barve, velikost in oblike po vašem okusu, ali pa se odločite za dizajn predpražnike, ki jih v podjetju oblikujejo in izdelajo povsem po vaši meri, ne glede, ali gre vhodne ali notranje prostore. Predpražniki so lahko v zgornjem delu izdelani iz tekstila ali pa iz povsem gumirane površine. Če bi želeli takoj na vhodu v vaše poslovne prostore ustvariti dober vtis na poslovne partnerje in kupce, pa so na voljo tudi oglasni predpražniki za pred vrata, ki nudijo idealno priložnost za talno oglaševanje vaše blagovne znamke preko hitrega vizualnega sporočanja, ki pritegne pozornost vsakega obiskovalca. Posebnost je v tem, da so ti predpražniki osnovani na standardni kolekciji, ponudnik pa jim doda oglasno okno. Zato so predpražniki na voljo za izposojo, oglasno okno pa dodatno zakupite.

Preverite pester izbor predpražnikov za pred vrata