Pošlji povpraševanje

Predpražniki za poslovne prostore – zakaj jih potrebujemo?


Predpražniki za poslovne prostore nimajo samo uporabne funkcije, temveč tudi estetsko, saj zaokrožijo zunanjo podobo podjetja. Podjetje Linström ponuja storitev najema predpražnika, ki najbolj ustreza potrebam določenega podjetja, ne glede na njegovo dejavnost ali velikost. Sodelujejo tako z mikro podjetji kot z velikimi korporacijami. Profesionalni predpražniki so lahko ergonomski, gumijasti, zunanji ali notranji, namenjeni hodnikom, lahko imajo logotip podjetja ali so oblikovani po meri in željah naročnika. Vsak poslovni prostor mora imeti predpražnik, ki je izjemno pomemben del vhoda. Je prva stvar, ki jo opazimo že na samem pragu, zato je pomembno, da je estetsko oblikovan in skladen s podobo podjetja.


predpražnik za poslovne prostore


Pravilno postavljeni notranji predpražniki pomenijo čistejša tla

Predpražniki za poslovne prostore pomagajo preprečevati vnos nesnage v notranje prostore podjetja, s čimer se zelo znižajo stroški čiščenja tal. Kar osemdeset odstotkov vse umazanije vstopa v prostor skozi vhodna vrata. Temu lahko naredimo konec, če predpražnike strateško postavimo. Izdelki Lindström so narejeni iz visokih najlonskih vlaken, ki učinkovito zaustavljajo nečistoče – pesek, prah, blato ter vodo. Poleg tega imajo še eno pomembno vlogo. Ko zunaj dežuje in stranke ali zaposleni vstopijo v poslovni prostor, je nujno, da jim na spolzkih tleh ne zdrsne, zato imajo vhodni predpražniki tudi varovalno vlogo. Vsi izdelki podjetja Lindström so podloženi z gumo, ki pomaga preprečevati drsenje in s tem morebitne padce in poškodbe.


Notranji predpražniki – cenovno ugoden najem

Najem predpražnikov pri podjetju Linström omogoča podjetjem, da močno znižajo stroške vzdrževanja in čiščenja predpražnikov, saj je v ceni najema vključena celostna storitev. Že samo iskanje primernih predpražnikov za poslovne prostore lahko podjetjem vzame veliko dragocenega časa in energije, ki bi ju lahko uporabili pri svoji dejavnosti. Če podjetje želi predpražnike po meri, ki presegajo standardne mere in oblike oziroma imajo točno določen vzorec ali napis, mora plačati zunanjega oblikovalca. Tudi ta strošek odpade v primeru najema pri podjetju Linström, saj cena že zajema oblikovanje po meri, v kolikor stranka to zahteva. Po zaključku sodelovanja bo podjetje ta predpražnik na primeren način uničilo in ga ne bo uporabilo nikjer drugje.


Standardni profesionalni predpražniki za vsak poslovni prostor

Notranji predpražniki standardnih mer so temno sive barve in se lahko uporabijo v katerem koli poslovnem prostoru, kjer sta pomembni higiena in varnost. Lindströmove rešitve se uporabljajo v barih, lekarnah, frizerskih salonih, restavracijah, trgovinah, delavnicah, poslovnih zgradbah, kozmetičnih salonih itd. Na izbiro so štiri standardne mere, in sicer: 85x75 cm, 85x150 cm, 115x200 cm in 150x300 cm. Podjetje na začetku izbere mere predpražnika in določi, kako pogosto bodo potrebne menjave. Lindström nato poskrbi za vse – od dostave do čiščenja predpražnikov, popravil ali zamenjav ter njihove dostave nazaj k naročniku. V vsakem trenutku je poskrbljeno tudi za zalogo.


Profesionalni predpražniki po naročilu

Če se podjetje ne zadovolji s standardnimi rešitvami ali mu ne ustrezajo standardne dimenzije in želi poseben predpražnik, ki bo edinstven in impresiven, se lahko odloči za izdelavo predpražnikov po naročilu. Lindströmovi predpražniki po naročilu so oblikovani skladno z željami stranke in se prilagajajo njenemu poslovnemu okolju. Pri njihovem oblikovanju praktično ni omejitev. Tudi najzahtevnejše zadovoljijo vzorci finskih oblikovalcev, zato podjetjem ni treba posebej najemati notranjega oblikovalca. Po željah naročnika izdelajo personaliziran predpražnik, ki se lahko popolnoma sklada s celostno grafično podobo podjetja, vsebuje njegov logotip, je točno določene oblike …


predpražniki z logotipom


Ne glede na dolžino, vrsto ali obliko prostora – ti profesionalni predpražniki so lahko nameščeni kjer koli. Uporabljajo se samo pri naročniku, po koncu sodelovanja pa se ustrezno uničijo. Tudi pri storitvi najema predpražnikov po meri podjetje Lindström poskrbi za njihovo redno vzdrževanje, odvoz in dostavo čistih predpražnikov. Za lažjo predstavo, kako bodo novi predpražniki umeščeni v prostor, naročniku izdelajo ponazoritev, ki mu pomaga pri lažji predstavi.