Predpražniki po naročilu z napisi ali logotipom podjetja

Od prvega vtisa, ki ga dobi gost pred našimi vrati, je odvisno marsikaj. Pogosto vpliva bolj, kot smo si pripravljeni priznati. Prijazen in mehak sprejem nezavedno ustvarja tudi predpražnik pred ali za našimi vhodnimi vrati. Najsi bo to dom ali podjetje, čist, mehak in udoben predpražnik bo našemu gostu zagotovil, da vstopa v prostor, kjer ga cenijo in jim je pomemben.

Praktičen predpražnik pa je tudi naš pomočnik. Zunanji predpražnik po meri prepreči vnašanje grobe umazanije in vode v notranjost prostora. Tekstura zunanjih predpražnikov je narejena iz gume prav zato, da s čevljev obriše umazanijo in v mokrem vremenu preprečuje drsenje, kar pripomore k večji varnosti obiskovalcev vašega doma ali podjetja.

Predpražnik kot pripomoček na delovnem mestu

Na delovnih mestih, kjer zaposleni dlje časa stojijo, je priporočljivo podložiti predpražnik po meri. Ergonomsko oblikovani predpražniki tako povečujejo varnost in udobje delavca na omenjenem delovnem mestu. Predpražnik tako zmanjšuje obremenitve stoječega dela, ki bi lahko dolgoročno vplivale na zdravje zaposlenega. Ergonomski predpražniki so na voljo tudi v antistatičnih materialih, odporni na ogenj in vročino ter so zato primerni za delovna mesta varilcev. Njihova lahkost in upogljivost omogočata preprostejše vzdrževanje, običajno pa so obdelani tudi s protimikrobnim sredstvom, kar preprečuje neprijeten vonj zaradi nalaganja delcev prahu in vlage. Ergonomski predpražniki po naročilu morajo ustrezati tudi predpisanim higienskim standardom, če se nahajajo v gostinskih obratih, kuhinjah, ribarnicah, mesnicah ali klavnicah.

predpražnik za stoječe delo

Prvi stik s podjetjem je pomemben

Če že vsi vemo, da podjetje brez spletne strani pravzaprav ne obstaja, bi se morali zavedati tudi, da je vstop v prostore našega podjetja za vse naše stranke in poslovne partnerje, prav tako pomembna vizualna izkušnja. Če je ta izkušnja dobra, se v ljudeh nezavedno ustvari vtis, da lahko takemu podjetju zaupajo in mu verjamejo. Predpražnik je sicer predmet, o katerem ne razmišljamo veliko, vendar je prav, da ob opremljanju poslovnega prostora, nekaj pozornosti namenimo tudi predpražniku z napisom ali logotipom našega podjetja.

V isto kategorijo predpražnikov po meri, sodijo tudi oglasni predpražniki. Takšni predpražniki pritegnejo pozornost in so element tihega marketinga. Gre za tako imenovano talno oglaševanje, kjer je v standarden predpražnik po meri, dodano oglasno okno.

Če pa želite na svoje stranke in poslovne partnerje narediti poseben vtis, namestite v predprostore vašega podjetja, dizajn predpražnike. Predpražnik po naročilu je izdelan natančno po vaših željah in merah predprostora, kjer bo nameščen. Izbirate lahko med različnimi vzorci, barvami ali sporočili na vašem predpražniku. Dizajn predpražnik je praktična, učinkovita, predvsem pa cenejša alternativa dragim prenovam poslovnih prostorov, je izjemno sredstvo za gradnjo blagovne znamke in zunanje podobe podjetja, kamor stranke vstopajo.

LINDSTROM KOLEKCIJE PREDPRAŽNIKOV

Prostori, kjer je predpražnik garač

V industrijskih obratih, kjer predpražnik predvsem opravlja svoje delo, je izbira kvalitetnih profesionalnih predpražnikov, nujna. Tu se predpražniki po meri spopadajo s težjimi izzivi, kot so na primer industrijska olja. Dobro morajo vpijati umazanijo in vodo, da se kombinacija obeh ne raznaša naprej po prostorih. So nedrsljivi, bolj robustni, odporni na UV-žarke in zato obstojnejši.

Najem ali nakup predpražnika?

Zelo preprosta in cenovno ugodna je storitev najema predpražnikov po meri za poslovne prostore. Tako je vsak dan poskrbljeno za brezhiben videz na vhodu vašega podjetja, obrabljeni predpražniki se zamenjajo z novimi, ti pa se hkrati ujemajo s podobo vašega podjetja. Najamete lahko predpražnike z napisi ali predpražnike z logotipom, ergonomske predpražnike, predpražnike za hodnike in predsobe ter zunanje gumijaste predpražnike. Standardni predpražniki so opremljeni z gumijastim spodnjim delom, ki preprečuje vihanje in drsenje ter tako zagotavlja varno uporabi in preprečuje zdrse ali nesreče.

Kar 80 odstotkov vse umazanije se v prostor prinese skozi vhod, česar skorajda ne moremo preprečiti. S kvalitetnim predpražnikom jo lahko velik del zadržimo ob vhodu in preprečimo njeno raznašanje po prostorih.