Delovne obleke, prirejene potrebam in željam stranke

Profesionalna delovna oblačila se razlikujejo po materialih, iz katerih so izdelana, kakovosti njihove izdelave ter varnostnih standardih, ki jim morajo ustrezati. V podjetju Lindstrom imamo s tekstilnimi izdelki več kot 170 let izkušenj, saj smo eden največjih evropskih ponudnikov tekstilnih izdelkov. Že dolgo vemo, da primerna, urejena in varna delovna obleka, ustvari prvi, pomemben vtis o vašem podjetju in zaposlenih. Svojim strankam nudimo ustrezne rešitve delovnih oblek, za podjetja in organizacije, vseh velikosti in z različnih delovnih področij – zdravstvo in vzdrževanje, od živilskopredelovalne do kovinske industrije. Naše delovne obleke so izdelane iz preizkušenih in trpežnih materialov, krojena in izdelana pa so tako, da zagotavljajo optimalno varnost in odličen videz zaposlenih. Ne gleda na področje, so naša profesionalna oblačila vselej v skladu s predpisanimi zahtevami, tako v smislu varnosti, kot tudi higiene. Pri nas izdelano kolekcijo delovnih oblačil lahko vzdržujemo in prilagajamo vašim zahtevam tudi po nakupu. Morda kasneje po nakupu ugotovite, da je delovni obleki smiselno dodati žep, spremeniti gumb, ali prišiti odsevne trakove -  tudi če ima vaše podjetje popolnoma unikatno izdelano kolekcijo, z našo ekipo oblikovalcev/razvijalcev pomagamo razviti posebne modele delovnih oblek, samo za potrebe vaše delovne ekipe.  V vsakem trenutku želimo namreč zagotoviti varna in udobna delovna oblačila. Prilagoditve posameznikom so del tega. Delovne obleke lahko tudi popravimo, skrajšamo ali podaljšamo po meri. Pomembno je namreč, da ima zaposleni pri svojem delu vedno dovolj čistih delovnih oblačil. To delavcu omogoča, da se osredotoča na svoje delovne naloge in ne na delovno obleko.

Posebna delovna oblačila

Zaščitni delovni kombinezon zagotavlja zaposlenemu predvsem higiensko zaščito. Kombinezon je običajno izdelan tako, da ima delavec dobro zaščiten ledveni del hrbta, zato so delovni kombinezoni narejeni kot enotno oblačilo, sestavljeno iz hlač in zgornjega dela oblačila hkrati. Primerni so za izvajanje higienskih del, monterskih del, delo v laboratorijih, v farmacevtski in kemijski industriji, pri delu s kemikalijami (prašni delci), čiščenju, prehranski industriji. Delovni kombinezon je lahko izdelan tudi iz antistatičnih materialov, lahko je izredno lahek, opremljen s kapuco, zračen ali vodoodporen. Okoli obraza, zapestja in gležnjev ima lahko elastičen oprijem. Barve zaščitnega delovnega kombinezona so lahko različne – bela, siva, svetlo modra, črna, zelena, v primeru dobre vidljivosti zaščitnega oblačila, pa so na voljo tudi v živo rumeni ali oranžni barvi. Zaščitni kombinezon je lahko prevlečen tudi z dodatno zaščitno plastjo, ki delavca bolje varuje in mu nudi kakovostno zaščito.

zaščitni delovni kombinezon

Dobro vidna delovna oblačila

Odsevna in dobro vidna delovna oblačila so življenjskega pomena za mnoge zaposlene pri opravljanju delovnih nalog. Njihova kakovostna izdelava zagotavlja, da ostajajo delavci vidni v vseh svetlobnih in vremenskih pogojih. V podjetju Lindstrom izdelujemo dobro vidna delovna oblačila iz tkanin fluorescenčnih barv in opremljena s posebnimi odsevnimi trakovi, ki ustrezajo tudi mednarodnim predpisom. Dobro prileganje profesionalnih delovnih oblek, v kombinaciji z napredno tehnologijo materiala, zagotavlja visoko raven udobja in trajno fleksibilnost v vsakem vremenu. Za zaščito pred mrazom, vetrom in snegom vam ponujamo dobro vidna oblačila za zimske mesece, naše kolekcije dobro vidnih delovnih oblek pa zajemajo tudi zračno, vetro- in vodoodporna oblačila, ki se med seboj odlično kombinirajo. Odsevne hlače, odsevne jakne, kombinezoni, odsevni brezrokavniki, rokavice, kape in čelade so obvezno delovno oblačilo zaposlenih, ki opravljajo delo na cesti, ob železniških tirih, na letališki ploščadi in podobno.

dobro vidna delovna oblačila

Najem delovnih oblek

Na prvi pogled enkraten nakup delovnih oblek zagotovo predstavlja nižji strošek kot njihov najem. Vendar je redna in kakovostna skrb za delovne obleke tisto, zaradi česar se mnoga podjetja odločijo, da delovna oblačila za svoje zaposlene raje najamejo. Najem namreč vključuje vsa popravila, zamenjave, vzdrževanje in logistiko delovnih oblek. Nakup delovnih oblačil namreč lahko skriva tudi precej skritih stroškov, ki jih morda na prvi pogled ne boste prepoznali.

IZRAČUNAJTE SVOJ PRIHRANEK Z NAJEMOM DELOVNIH OBLEK