Najem zaščitnih delovnih oblačili in specialnih delovnih oblačil

Delavec lahko brezskrbno in dobro opravlja svoje delo le s kakovostnimi delovnimi oblačili, ki mu zagotavljajo varnost na delovnem mestu. Na nevarnejših delovnih mestih ali delovnih mestih, kjer lahko pride do kontaminacije, so zaščitna delovna oblačila predpisana z zakonom. Da delovna oprema nudi zaposlenemu varnost, mora biti narejena iz kakovostnega, trpežnega in skoraj neuničljivega materiala. Specialna delovna oblačila morajo nuditi delavcem varnost v vseh zahtevnih pogojih ter delovnih in vremenskih razmerah. Zaposleni lažje opravljajo svoje delo, če nosijo udobna in njim prilagojena zaščitna delovna oblačila. To pogosto ni cenovno ugodno, zato se vse več podjetji odloči za najem delovnih oblačil.

Zaščitna delovna oblačila

Najem zaščitnih delovnih oblačil in specialnih delovnih oblačil vam bo prihranil skrbi

Najem delovnih oblačil postaja vse bolj pogosta praksa slovenskih in tujih podjetij. Storitev najema delovnih oblačil je popolnoma prilagojena posameznemu podjetju, zato predstavlja popolno rešitev za večja in manjša podjetja. Večja podjetja z najemom delovnih zaščitnih oblek prihranijo čas in denar, ki bi ga porabila za pranje in vzdrževanje oblačil, manjša podjetja pa dobijo kakovostna specialna delovna oblačila brez začetne naložbe, saj plačajo le mesečni najem oblačil. Ker je ustrezna delovna zaščitna obleka predpisana z zakonom, inšpektorji velikokrat kaznujejo neprimerno delovno opremo. To preprosto preprečimo z najemom specialnih delovnih oblačil. V podjetju Lindström imamo dolgoletne izkušnje na področju tekstilne industrije, zato vam ponujamo celovite rešitve najema delovnih oblačil na vseh večjih področjih, kot so zdravstvo, kovinska in živilskopredelovalna industrija.  Naše storitve poskrbijo, da so v vaše podjetje vedno dostavljena ustrezna zaščitna delovna oblačila, ki so vzdrževana in očiščena v skladu s standardi.

Najem delovnih oblačil, delovnih zaščitnih oblek in delovne opreme

Celovitost rešitev podjetja Lindström bo poskrbela, da bodo vaši zaposleni imeli varna in čista delovna oblačila vedno na voljo. Obstoječe kolekcije lahko popolnoma prilagodimo vašemu podjetju in zaposlenim. Dodamo lahko najrazličnejše elemente, kot so pasovi, žepi, gumbi itd. Da bi zagotovili čim večjo varnost pri delu, zaposlenim delovna oblačila prilagodimo, skrajšamo, popravimo ali podaljšamo. Če med že obstoječimi kolekcijami ne najdete takšne, ki bi ustrezala znamki vašega podjetja, vam bo ekipa naših oblikovalcev z veseljem pomagala razviti modele delovnih oblačil posebej za vas. Zaščitna delovna oblačila so pogostokrat narejena iz posebnih materialov, obdelanih z najrazličnejšimi apreturami, ki se ob nepravilnem pranju in vzdrževanju uničijo. Na prvi pogled oblačila morda ne delujejo dotrajana, toda ker je povrhnjica materiala (apretura) uničena, ne zagotavljajo varnosti, ki bi jo morala. Storitve podjetja Lindström zajemajo pranje in vzdrževanje delovne opreme v skladu s standardi. Plačilo najema delovnih oblačil je mesečno, brez skritih stroškov. V najem je vštet nakup in skladiščenje oblačil, čiščenje in vzdrževanje oblačil, sezonske spremembe, zamenjava poškodovanih oblačil, upravljanje logistike med pralnico in vašim podjetjem in zamenjave znotraj vaše ekipe.

Specialna delovna oblačila

Najem zaščitnih delovnih oblačil zagotovi večjo varnost pri delu 

Ko podjetje izbere delovno zaščitno obleko, jo za večje zagotavljanje varnosti brez težav prilagodimo zaposlenim. Ekipa oblikovalcev v podjetju Lindström je delovna oblačila zasnovala tako, da so vzdržljiva in popravljiva. Čista, certificirana delovna oblačila vam dostavimo neposredno v omarice zaposlenih enkrat tedensko oziroma po dogovoru. Umazana delovna oblačila bodo odpeljana na pranje, ki bo poskrbelo, da so specialna delovna oblačila vedno v skladu s standardi, predpisi. Domače pranje ni enako industrijskemu, zato moramo specialnim delovnim oblačilom vedno zagotoviti industrijsko obravnavo. Pranje v domačem pralnem stroju odstrani le vidni sloj umazanije, medtem ko z industrijskim pranjem dosežemo, da je z oblačil odstranjena tudi nevidna umazanija. Prav tako domače pranje ne ustreza higienskim zahtevam, kar predstavlja tveganje za podjetje in varnost zaposlenih. Delovne zaščitne obleke po potrebi popravimo ali zamenjamo. Dotrajana, iztrošena oblačila odgovorno do narave zavržemo, uničimo ali recikliramo tako, da jim spremenimo namen. Naši strokovnjaki in oblikovalci vam bodo z veseljem pomagali najti optimalno rešitev za vaše podjetje in zaposlene. Pokličite nas kadarkoli in odgovorili bomo na vsa vprašanja, ki jih imate glede najema delovnih oblačil, vzdrževanja itd.