Avto plin center: ugodna cena lpg avtoplina, črpalke praktično povsod


avtoplinAvto plin je do okolja prijazen energent, ki je energetsko zelo učinkovit. Avto plin se pridobiva iz zemeljskega plina ali pri predelavi surove nafte. V primerjavi s klasičnimi motorji na bencinski pogon so pri izgorevanju avto plina emisije škodljivih snovi tudi do 50 % nižje. Avto plin ima številne prednosti, predvsem pa ima ugoden vpliv na motor, saj uporaba avto plina podaljša življenjsko dobo motorja. Podjetje Gen1 se ukvarja z avtoservisno dejavnostjo, v sklopu katere svojim strankam ponujamo tudi vgradnjo in servisiranje avtoplinskih sistemov različnih proizvajalcev. Smo eden najboljših avtoplin centrov v Sloveniji. S predelavo motorjev vozil na plin prispevamo k bolj zdravemu okolju, prav tako pa znižujemo stroške. Cena vgradnje avtoplina je več kot ugodna, dobra novica pa je tudi, da je cena lpg avtoplina v primerjavi z drugimi gorivi zelo nizka. Črpalke za avtoplin so danes prisotne že skoraj povsod, zato je skrb o tem, kje boste avto polnili, popolnoma odveč. Če se zanimate za predelavo vašega motorja in vgradnjo avtoplinskega sistema, vas vabimo v naš avtoplin center, kjer vam nudimo ugodno ceno in kvalitetno ter natančno predelavo vašega motorja. Na spletni strani pa lahko izveste vse, kar vas zanima o avto plinu in kaj vam nudimo v avtoplin centru Gen1.

VEČ O MONTAŽI AVTOPLINA TUKAJ!


LPG: cena avtoplina LPG


LPG je mednarodna kratica za liquefied petroleum gas, ki v slovenskem jeziku pomeni utekočinjeni naftni plin (UNP). Gre za zmes propana in butana, pri nas pa je ustaljen naziv avto plin. Avto plin je v tem trenutku najbolj ekonomično in ekološko gorivo, ki je v primerjavi z ostalimi gorivi, tudi cenovno bolj ugodno. Če torej želite prihraniti pri stroških za gorivo, poleg tega pa želite prispevati k bolj zdravemu in čistemu okolju, izberite avtoplin LPG. Cena avtoplina LPG je v primerjavi z drugimi gorivi občutno nižja.

avto plin gen1


Črpalke za avtoplin: plinske črpalke na vseh večjih bencinskih servisih


Če ste v skrbeh, kje boste napolnili vaš avto na avto plin, naj vas pomirimo. Črpalke za avtoplin se nahajajo na vseh večjih bencinskih servisih v Sloveniji.

Več o ceni predelave avta na plin: https://www.vsi.si/gen1/cena-predelave-avta-na-plin