Montaža avtoplina v avto - cena predelave ugodna

Montaža avtoplina v podjetju Gen1 poteka pod strokovnim vodstvom usposobljenega tima ljudi z bogatimi izkušnjami, ki vgradnjo plina v avto ne prepustijo naključju ali ugibanjem. Vsaki stranki se stoodstotno posvetimo, pregledamo avtomobil, svetujemo in tako na svoje delo ( montaža avtoplina ) kot na vse komponente nudimo sedemletno garancijo.


Montaža plina v avto vključuje vgraditev dodatnega jeklenega rezervoarja z večnamenskim ventilom (plin montiramo v prtljažnik avtomobila ali pod pokrov rezervnega kolesa), vgradnja polnilnega ventila, vgraditev dovodne plinske cevi, filtra in stikala za preklop. Montaža avtoplina vključuje še vgraditev računalnika za optimalno doziranje plina.


Montaža avtoplina je mogoča pri skoraj vsakem bencinskem avtomobilu, vgradnja avtoplina v avto na dizelski pogon pa zaenkrat še ni smiselna.

Plinski pogon postaja vse bolj priljubljen

Avtomobili na plinski pogon se na cestah pojavljajo zmeraj pogosteje. Po nekaterih podatkih obstaja trenutno v svetu več kot deset milijonov avtomobilov na plinski pogon, številka pa raste iz dneva v dan. Skoraj vsak večji proizvajalec avtomobilov med svojo ponudbo vključi vsaj en model avtomobila na plinski pogon, v podjetju Gen1 pa vam omogočamo predelavo vozila v avto na plin. Cena predelave avta na plin se vam obrestuje in povrne zelo hitro.

Montaža plina v avto nudi številne prednosti

Plinski pogon pomeni najbolj razširjeno alternativo bencinskemu gorivu, saj ima montaža plina v avto številne prednosti. Avto na plin pomeni nižjo ceno goriva (do 60 %), daljšo življenjsko dobo motorja, motornega olja, katalizatorja in lambda sonde, z montažo avtoplina se onemogoči nastajanje korozije, izpusti so manjši in čistejši. Avto na plin je varnejši, saj je plinski pogon nameščen v zadnji del avtomobila, ki je manj izpostavljen možnim udarcem, rezervoar je dodatno ojačen, tudi v primeru puščanja plin gori v usmerjenem curku in se ne razprši ali razlije. Elektroventil ob izključitvi kontakta v primeru prometne nesreče prav tako samodejno prekine dotok plina. Montaža avtoplina je bolj ekološka, saj pomeni plinski pogon znižanje dušikovega oksida, ogljikovega dioksida, znižanje ogljikovega monoksida, zmanjšanje smoga in skoraj nič emisij.

Avto na plin vgradnja - cena predelave na plin

V skrbi za okolje, lastno zdravje in nižje vzdrževalne stroške priporočamo avto na plin, cena predelave se povrne v zelo kratkem času in je odvisna od tipa avtomobila, ki ga vozite. Za ceno predelave nas lahko kontaktirate po telefonu +386 41 388 893 ali nam pišete na naš elektronski naslov info@avtoplin-gen1.si. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč in vam svetovali tako glede montaže avtoplina kot drugih informacij v povezavi s plinskim pogonom, ki bi vas utegnile zanimati.

Gen1 | Montaža avtoplina, montaža plina v avto, vgradnja avto na plin cena predelave, plinski pogon - povezave do naše spletne strani: