Predelava avtomobila na plin je naložba v prihodnost

 

Predelava avtomobila na plin je naložba, ki se vam povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih. Cena predelave se razlikuje predvsem zato, ker gre pri različnih vozilih za vgradnjo različnih sistemov. Je pa cena odvisna tudi od števila valjev in moči motorja. Poleg tega pa je cena predelave na plin odvisna tudi od tega, ali gre za avto na bencinski ali na dizelski pogon. Predelava avtomobila na plin iz bencinskega pogona stane med 900 in 1.500 evrov, cena predelave dizla pa znaša tudi do 4.000 evrov. Predelava dizla na plin se trenutno še ne izplača, saj se strošek goriva pri predelavi zmanjša le za 5 do 8 odstotkov.

Predelava avtomobila na plin ni radikalna operacija, saj ne gre za poseg v sam motor, ampak dela potekajo ob motorju. Najpogostejše mesto vgradnje rezervoarja za plin je prostor za rezervno kolo. Ker je rezervoar izdelan iz močnejšega materiala kot tisti za bencin, lahko zdrži velike pritiske in je zato tudi bolj varen. Prav tako ni bojazni, da bi ostali brez goriva, saj lahko tedaj, ko plina zmanjka, enostavno preklopite na bencinski sistem in nemoteno peljete naprej.

 

Predelava na cenejši plin pripomore k varčni vožnji

Razlika med ceno bencina in dizla na eni ter plina na drugi strani je vsak dan večja, zato je predelava avta na plin vse pogostejša odločitev. Čeprav je poraba bencina ali dizla malce manjša kot poraba plina, je zaradi nizke cene plina vožnja na plin za približno 40 odstotkov cenejša. In ne samo, da se boste vozili ceneje, uporabljali boste tudi gorivo, ki je okolju in motorju prijazno. Uporaba avtoplina namreč znižuje izpuste škodljivih plinov v okolje, zato je avtoplin prepoznaven kot zeleno gorivo.

 

Avtoplin center Gen1 – predelava avtomobila na plin je strokovna, enostavna in hitra

V podjetju Gen1 smo v želji po izboljšavah razvili lasten sistem, ki omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, kar pripomore k najboljšemu izkoristku pri izgorevanju in posledično k bistveno nižji porabi ter minimalni izgubi moči. Izboljšave so tudi pri sami montaži sistema v avto in pri kasnejšem vzdrževanju. Obsežna testiranja različnih vozil so potrdila brezhibno delovanje osnovnega koncepta, na katerega vam nudimo tudi 7-letno garancijo.

Avtoplin center Gen1 vam s svojo mrežo certificiranih avtoservisov po celi Sloveniji zagotavlja, da je cena predelave avta na plin ugodna. Prav tako vam zagotavlja hitro in strokovno vgradnjo naprave Gen1, servisni program in vzdrževanje, testiranje in svetovanje.

Če torej želite privarčevati, hkrati pa narediti nekaj dobrega za okolje, je predelava avtomobila na plin modra odločitev. Stopite v stik z nami ali pa obiščite našo spletno stran.

 

Gen1 | Predelava avtomobila na plin, montaža avtoplina, cene predelave na plin, avtoplin center – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Gen1
Naslov
Ljubljanska cesta 37
3000 Celje
Spletna stran
E-pošta
070 999 909
Seznam fraz
predelava avtomobila na plin, predelava dizla na plin, cene predelave na plin, avtoplin center
ZEMLJEVID