Črpalke za avtoplin - enostavna rešitev za prihodnost vaših avtomobilov


V podjetju Gen1 smo strokovnjaki pri predelavi avtomobila na plin z vgradnjo črpalke za plin. Nudimo brezplačen prevzem vozila in po zamenjavi črpalke za plin tudi brezplačno dostavo na vaš dom, vozilo pa lahko tudi testirate. Cena avtoplina je izjemno ugodna, v kar se lahko prepričate na eni od plinskih črpalk v Ljubljani.

VEČ O NIZKIH CENAH AVTOPLINA TUKAJ!


Črpalka za avtoplin je cenejša in varnejša od črpalke za bencin


črpalka za avtoplinPredelava vozila na plin s črpalko za avtoplin postaja vse bolj priljubljena. Vse več ljudi se zaveda, da v avtomobilu preživimo veliko časa in da je to obenem velik strošek. Cena avtoplina je na letni ravni kar 50% manjša od cene motornih bencinov, obenem pa je plinskih črpalk v Ljubljani dovolj, da ne boste ostali prikrajšani za vaš avtoplin. Naša avtoplinska tehnologija GEN1 s črpalko na avtoplin deluje na utekočinjeni naftni plin, ki je prijazen do okolja in obenem podaljša učinkovitost motorja. Rezervoar za plin je močnejši od bencinskega in nameščen v prtljažnik, kjer v primeru nesreč ni tako na udaru in nudi večjo varnost.


Plinske črpalke v Ljubljani dokazujejo popularnost avtoplina


Da zgoraj naštete trditve niso izmišljene in je vgrajevanje črpalke za avtoplin v zadnjem času v porastu dokazujejo tudi plinske črpalke v Ljubljani, saj jih je v glavnem mestu že več kot 100, številka pa se hitro veča. Vaš rezervoar za plin lahko torej poceni napolnite kjerkoli v Ljubljani in uživate v kvalitetni, ugodni in varni vožnji v vašem osebnem vozilu.
Da je predelava s črpalko za avtoplin idealna rešitev za vaše vozilo ni več dvoma, pomembno pa je, da se zavedamo, da je ob predelavi vozila na avtoplin nujna homologacija vozila. Homologacijo avtoplina opravimo v našem podjetju in s tem nimate nobenega dodatnega dela. Črpalka na avtoplin je vgrajena, homologacija urejena, preostane vam samo še obisk plinske črpalke v Ljubljani in odpeljete se lahko kamorkoli želite. Varneje in ceneje. Obiščite našo spletno stran: www.avtoplin-gen1.si!

črpalke za avtoplin