Ekonomična gorivo za avto - Plin

Avtomobili na plin so danes vse pogostejši, kar pa ne preseneča, saj s plinom za avto letno privarčujemo veliko denarja. In ne samo to! Plin za avto je okolju prijazno gorivo, saj v okolje izpusti do 50% manj emisij škodljivih snovi. Plin za avto je opredeljen kot zeleno gorivo, saj so njegovi izpusti pod mejo predpisov EU o izpušnih plinih. Torej ne le, da privarčujete, temveč je vaša vožnja z avtom na plin okolju prijazna. Vsekakor pa ni moč zanemariti in se izgoniti govoru o višini prihranka z gorivom kot je plin. V povprečju boste privarčevali tudi do 50% v primerjavi z motornim bencinom. Plin za avto je dobra izbira goriva, saj vam zagotavlja nezanemarljiv prihranek. Veliko je prednosti, ki se z vgradnjo avtoplina takoj pokažejo. Z odločitvijo za avto na plin vam v GEN1 zagotaljamo najboljši avtoplin sistem. Poskrbite, da bo tudi vas motor dlje časa brezhibno deloval. Zaradi uporabe plina je tek motorja tišji in mirnejši, motorno olje pa bo trajalo več časa. Plin za avto v primerjavi z bencinom ne dopušča nastajanja kerozije in zagotavlja resnično čistejše izpuste. Po vgradnji avtoplina boste takoj opazili vse blagodenje učinke, predvsem na vaši denarnici. Pridobili boste mnogo in izgubili prav nič. Odločite se za vgradnjo avtoplina in s kombinirano vožnjo ogromno privarčujte. Bodite brez skrbi, črpalke za avtoplin boste zagotovo našli v svoji bližnji okolici. Črpalk na avtoplin je vedno več in nahajajo se po vsej Sloveniji. Ko boste enkrat imeli avto na plin, boste takoj ugotovili kako preprosto je vse skupaj. Veseli boste, da ste se odločili za avtoplin. Pri GEN1 vam ob zagotavljamo najboljši avtoplin sistem in vam podarjamo 8 letno garancijo. Pridite in si zagotovite svoj prihranek.

GRADNJA NAJBOLJŠEGA AVTOPLIN SISTEMA

Avtomobili na plin: Zakaj in kam po plin za avto?

Vedno večje število voznikov, ki so si priskrbeli vgradnjo avtoplina, je povzročilo, da število črpalk na avtoplin po vsej Sloveniji narašča. Brez dvoma boste v svoji bližini našli črpalko in poskrbeli, da vašemu vozilu ne zmanjka plina. Za avto je plin resnično dobra izbira, saj predstavlja varčnejšo vožnjo. Poleg tega zelo dobro deluje na motor in mu zagotavlja dalšo življensko dobo za okoli 35%. Najštevilnejši vozniki avtomobilov na plin so v Italiji, Nemčiji in na Nizozemskem. Vse več ljudi se namreč zaveda pomena avtoplina kot alternativnega goriva, s katerim zagotovijo manjšo porabo. Odtehta pa tudi dejstvo, da plin izloča do polovico manj emisij v primerjavi z bencinom. Zato se vsi, ki so okoljsko ozaveščeni pogosto odločajo za avtomobile na plin.

Črpalke na avtoplin na vsakem koraku, za tiste, ki prišparamo

Plin za avtomobil ne bo predstavljal nikakršnih problemov, saj je v Sloveniji več kot 100 črpalk na avtoplin. Brez skrbi, kjerkoli se nahajate boste lahko v svoji bližini zaznali več črpalk na avtoplin. Ker je izbira plina vedno bolj pogosta alternativa in zaradi vseh prednosti, ki jih uporaba avtoplina prinaša, se veča število zadovoljnih voznikov avtomobilov na plin. Postanite tudi vi eni izmed naših zadovoljnih kupcev najboljšega avtoplin sistema. Avto na plin je dobra investicija, ki se hitro povrne. Kmalu boste tudi vi črpalke na avtoplin veliko raje obiskali kot bencinske.

plin za avtočrpalke za avtoplin