Predelava avtomobilov na avtoplin podaljša življenjsko dobo vozila


V podjetju GEN 1 se ukvarjamo s servisi in vzdrževanjem vozil, nakupi in prodajo rabljenih vozil, brendiranjem vozil ter predelavo avtomobilov na avtoplin. Predelava vozila, v kolikor gre za osebno vozilo, traja en delovni dan, vaše vozilo pa brezplačno prevzamemo na domu. Časi, ko ste morali na predelavo avta na plin v Ljubljano so mimo, tudi v Maribor se vam ni treba peljati na predelavo avtomobila na plin, vse storitve so vam na voljo v Celju.

predelava avtomobilov na plinpredelava avtomobila na plin


Predelava avtomobilov - varna, ugodna in okolju prijazna odločitev

Predelava avtomobila na avtoplin je izjemno ugodna rešitev. Utekočinjeni naftni plin, ki ga pridobivajo iz zemeljskega plina je skoraj polovico cenejši od motornih bencinov, obenem pa je zaradi natančnega in optimiranega vzbriga poraba goriva veliko nižja. Pri izgorevanju so emisije škodljivih snovi veliko manjše, zato je predelava avtomobilov na plin tudi okolju prijazna rešitev. Poleg ugodne cene in okolju prijaznem delovanju predelavo vozila na avtoplin odlikuje varnost. Rezervoar je bistveno močnejši od bencinskega, izdelan iz jekla, ter vgrajen v prtlažnik, tako da pri morebitni nesreči ni tako na udaru. Na forumih je mogoče zaslediti, da je predelava avta na plin možna samo za vozila na bencin, kar lahko potrdimo, saj se strošek predelave vozil na dizelske motorje zmanjša le za okoli 5-8% in je amortizaijska doba predolga in zato ni smiselna.

VEČ O PREDELAVI VAŠEGA VOZILA NA PLIN TUKAJ!


Predelava vozila na avtoplin mogoča tudi v Celju

Včasih je veljalo, da lahko predelavo avta na plin naredite samo v Ljubljani, kasneje je bila predelava avtomobila na plin mogoča tudi v Mariboru, sedaj pa lahko predelavo avtomobila opravite tudi v Celju. V našem podjetju imamo lasten razvoj in optimalno tehnično podporo za predelavo vozil, možnost brezplačnega prevzema vozila na domu, po predelavi avtomobila pa nudimo 8-letno garancijo. Pustite forume in se na lastne oči prepričajte, da je predelava avta na plin pametna rešitev za vaše vozilo. Čakamo vas na Ljubljanski c. 37 v Celju. Obiščite tudi našo spletno stran: www.avtoplin-gen1.si!