Ugodna cena predelave avta na plin oz. vgradnje avtoplina

Cena predelave avta na plin je ugodna in se povprečno giblje med 900 in 1500 evri. Različna cena predelave je posledica različnih sistemov, ki jih vgrajujemo. Investicija vgradnje avtoplina pa se povprečno povrne že po 20 tisoč prevoženih kilometrih, saj predelava avta na cenejši plin prinaša do 40 odstotkov cenejšo vožnjo. Vgradnja avtoplina je bolj priporočljiva pri avtomobilih na bencinski pogon, saj predelava pri dizelskih motorjih prinaša prevelike stroške in jo mnogi odsvetujejo.

Podjetje Gen1je razvilo lasten sistem vgradnje avtoplina, ki po patentiranem postopku omogoča, da se plin v avtu vbrizga v realnem času, kar omogoča odličen izkoristek pri izgorevanju ter posledično bistveno nižjo porabo in minimalno izgubo moči.

Predelava avta na plin je zaradi preproste vgradnje avtoplina hitra

Predelava avta na plin je hitra in enostavna. Bencinski del ostane nedotaknjen, dogradijo pa se sistem vbrizgavanja plina, uparjalnik, napeljava in rezervoar. Vgradnje avtoplina najpogosteje potekajo v prtljažniku - rezervoar običajno pritrdimo v prostor za rezervno kolo. Krmilna naprava za vbrizgavanje omogoča nezaznavno preklapljanje med obema viroma goriva, bencinom in plinom. V primeru, da ostanete brez plina, enostavno preklopite na bencinski sistem in nemoteno peljete dalje.

Motor po predelavi porabi enako količino plina kot prej bencina. Vsi ponudniki avtoplinskih sistemov zagotavljajo, da tudi zmogljivosti avta ostanejo enake. Nekateri sicer opozarjajo, da se moč motorja tudi pri najnovejših sistemih lahko zmanjša za od 2 do 5 odstotkov, česar pa pri normalni vožnji skoraj ni zaznati.

Predelava avta na plin - naložba za prihodnost

Ugodna cena plina in cena predelave avta na plin ter manjša poraba in manjši izpusti škodljivih emisij so le nekatere prednosti, ki jih prinaša vožnja na plin. Prednost predelave avta je tudi v tem, da ugodno vpliva na motor vozila. Tišji in mirnejši tek motorja podaljša njegovo življenjsko dobo. V primerjavi z bencinom pa je plin v avtu tudi veliko bolj varen. Shranjen je namreč v posebej okrepljenem rezervoarju, ki zdrži tudi visoke pritiske ob trkih in nesrečah. Poleg tega pa ima rezervoar tudi poseben varnostni ventil, ki prepreči, da bi plin v avtu uhajal.

Naj vas prepriča ugodna cena vgradnje avtoplina, hkrati pa naredite nekaj za okolje. Odločite se za vrhunsko tehnologijo Gen1!

Vabljeni na našo spletno stran!

Gen1 | Cena predelave avta na plin, cena vgradnje avtoplina, plin v avtu, avtomobil na plin - povezave do naše spletne strani: